0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabi ki 156 Nedenini bir alfistaya sormamak lazım elbette
Sene 2007de bravo hgt almadan once 2 haftaligina arkadasimin manuel 320 cabriosunu kullanmistim. Sesi, yanlamasi ve biblo gibi durusuyla beraber oturdugumuz apartmanda hic tanimadigim elelemanlar gelip tanismaya baslamisti arac ne güzelmiş diye. Arabayla 250 basiyormussun gibi hissederken bakardim 130la gidiyorum Hanimda hep derdi aman yavas git ne yapiyorsun Sonucta 150hp makine. Ruhu olan her araci severim markadan bagimsiz olarak. Zaten beni ilk etkileyen arac 78 modle bir 520 yanlis hatirlamiyorsam. Neyse konu dagilmasin, neden bu denli zevkli aractan sonra italyanci oldum bende bilmiyorum. Galiba herkeste olan araclar cok etkilemiyor beni. Bmw heryerde var herkeste var, bakimli ve temiz e36lar ayni durumdaki 156lardan cok cok daha pahali. Bir ara gtv v6 tb mi Ankaranin meshur bir bmw servisine götürüyordum, ne icini ne disini nede motorunu begenmezdi ustam, bmw soyle daha iyi boyle daha saglam vs. Gtv gidisi ve yoltutusu 155 q4 sonra beni cok tatmin etmemisti. Ustam bir kullanayim geleyim dedi, sonrasi abi araba gereginden fazla iyi gidiyor ve yol tutuyor demisti Bence kasasini ve donanimini begenmis oldugunuz alacaginiz arabalarla bir test surusu yapin, kafaniza yatani alin. Hangisini alirsaniz alin uste para harcayacaginiz garanti. Is ki para harcadiginizda duzen tutacak bir araba olsun.