Herkese merhaba, aslında bi 6 aydır forumu cok yakından takip ediyorum.Paylasilan araclari üye yorumlarını okudukça da forumun kalitesinin zirvede olduğunu gördüm.İsmim görkem İstanbul çağlayan da oturuyorum sislide calisiorum eski sariyerliyim:) Aslına bakarsanız ben bir motorsiklet tutkunuydum ancak hırsızlar yüzünden kiyamadigim kawasakimi sattım ve yeri dolmayacak diye araştırma yaparken alfa ile tanistim.iyiki tanismisim şuan arabaya hayran geziyorum.Cevremde o kadar kotulemeye rağmen gittim bir alfa 147 aldım ve çok mutluyum.Ancak iş ve özel hayatımdaki yogunluklarim nedeni ile arabama sizler kadar ozen gosteremiyorum.Heleki bazı üyelerin paylaştıkları arabalarını ve onlara yaptıklarını gördükçe ayakta alkis tutasim geliyor :)Siz tecrübeli arkadaşlara soracak çok sorum olacak
Ancak bunları selam kismini çok uzun tutmamak adina ilerde soracağım.Simdilik aracımın sadece internet üstü fotoğraf ini koyabiliyorum.İlerde çok daha detaylı fotoğraflarini da yükleyeceğim.Kendinize çok iyi bakın.
HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi