0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olmasını dilerim, iyi günlerde kullanın..
Hayırlı olsun, keyifli sürüşler
Hayırlı olsun Belki sizin hoşunuza gitmiştir ama yanlış anlamazsanız şahsi tavsiyem jantlara acilen bı el atın
Orijinal 159 jantı bunlar.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Evet bende 2011 de çıkan orijinal 159 jantı olarak biliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.Bu arada jantlar giulietta progression plus taki jantlara benziyor.Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun. Kazasız belasız binjn. Sizin 156'yı yenimahalle ragıp tüzünde bir kaç defa gördüm. Artık 159'unuzu arar gözlerim =)
Merhaba,2014 yılında Alfayla tanışmama sebep olan 156’mı satıp, sağolsun Oğuz sayesinde 2011 model 159 sahibi oldum ve gayet mutluyum Evet 156 çok güzeldi sorunsuzdu ama 159 tadı bambaşkaymış... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu 156 daki jantlar 17 inç galiba. Giuliettaya uyar mı acabaVTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun, dükkandayken görmüştüm. Güzel bir 159 almışsınız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güle güle kullan abicim . 156 bijon 5x98 159 ile 156 bijon aralığı farklı o yüzden 17 inç bulamazsın 18 8c buluruz sana abicim . Allah kaza bela vermesin sana gitmesine sevindim
Hayırlı olsun 159. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi