Öncelikle herkese Merhaba...
Bu başlığı açmak için bayadır bekliyorum bugüne kısmet oldu.
Bugün site profilime bakarken fark ettim, Alfisti Turkey ailesine 2008 yılında katılmışım ve bu site sayesinde çok değerli Abiler, kardeşler, Arkadaşlar edindim, bir çok yeni ve özel bilgi edindim. Öncelikle bu siteyi kuran yaşatan,yazan, üye olan, paylaşım yapan, en ufakta olsa emeği olan, olmayan herkese Teşekkürlerimi iletiyorum.
Kendim ile kısa bir özgeçmiş belirtmek gerekirse :
Alfa ile tanışmam Babam'ın ben daha çocuk yaşta iken Siyah renkli 06 EBL 75 Plakalı bir 75 2.0 ts alması ile oldu.
Daha sonra yaşım kemale erip iş hayatına girince de, Sayın Selim Gençoğlundan 156 2.5'i alarak Alfisti ailesine tam olarak üye oldum
Veee şimdi de Sayın Önder Filiz'den bayrağı devr alarak GT Q2 tekrar Alfa'landım
Araç site içerisinde biliniyor, bu sebep ile detay vermeme gerek yok
134.600 km'de aldım kendisini şuan 135.250 civarında ve İzmir - Ankara arası 5.3 lt gibi bir değer ile geldim.
İnanın ki q2 cidden en mantıklı Alfalardan 1 tanesi, yakıt, performans, dizayn ve donanım. Tam bir F/P aracı.
Bir Alfista daha ne ister ki
Şuan Ankara havaları malumunuz kötü seyretmekte ve üzerinde Good Year Assy 3 lastik bulunuyor,
Bu sebep ile bir süre garajda uyuyacak kendisi havalar ısındıkça bizde yapacaklarımız ile birlikte bu başlığı ısıtacağız inş...
Herkese bol Alfalı günler diliyorum.
Aile'ye tekrar bir Alfa ile dönmek Harikaaaaaaaaa