0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah güzelmiş Xenondan sonra mercekte uygulansa daha iyi olur.
Araciniz cok guzel. Yoncalariniz ve Atam'in imzasi (!) ayri ayri bir guzellik katmis. Xenon lari siz mi yaptiniz yoksa bu sekilde mi idi,Allah kazasiz belasiz yollar nasip etsinSaygilar.(!) bu site siyaset konusulacak bir site olmamali...
Maşallah Özgür kazasız belasız. Yalnız sana gönderdiğim yoncalar böyleydi sanki:
Maşallah nazar değmesin tam olarak aracın rengini anlayamadım laciverte kaçık bir renk gibi duruyor yanlış mıyım? Ayrıca küçük bir eleştiride bulanacağım alınmayın ama jantları orjinal rengine boyarsanız çok daha şık duracaktır eminim farlar içinse standart mercek yerine Bi-Xenon diye tabir edilen uzun kısa görevini mercekten gören özel mercekler var markaları Hella Valeo vs vs. Usta ellerce yapılması lazım yoksa farınız hasar görebilir. Onun haricinde değmesin
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar. Bu arada yoncaları sinyallerin üzerine yapıştırsanız daha orijinal olacak. Plakaları normal app yaptırsaydınız daha estetik olacaktı
Alıntı yapılan: egeozal1 - 16 Mayıs 2013, 22:48:07Maşallah nazar değmesin tam olarak aracın rengini anlayamadım laciverte kaçık bir renk gibi duruyor yanlış mıyım? Ayrıca küçük bir eleştiride bulanacağım alınmayın ama jantları orjinal rengine boyarsanız çok daha şık duracaktır eminim farlar içinse standart mercek yerine Bi-Xenon diye tabir edilen uzun kısa görevini mercekten gören özel mercekler var markaları Hella Valeo vs vs. Usta ellerce yapılması lazım yoksa farınız hasar görebilir. Onun haricinde değmesinaracın rengi lacivert diye geçiyo...ama simli bi lacivert ve mor-lacivert arası gidip geliyo ışıkta jant konusuna katılıyorum Ege, dediğim gibi hiç içime sinmedi...acilen orjinaline geri döncem
Anladım Özgür. Yoncanın yönüyle de oynayıp Garanti Bank spec yapmış Neyse tek kusuru bu olsun. Rengi çok güzel. Keyfini çıkar bu güzelliğin.
Alıntı yapılan: ozGur - 16 Mayıs 2013, 22:51:46Alıntı yapılan: egeozal1 - 16 Mayıs 2013, 22:48:07Maşallah nazar değmesin tam olarak aracın rengini anlayamadım laciverte kaçık bir renk gibi duruyor yanlış mıyım? Ayrıca küçük bir eleştiride bulanacağım alınmayın ama jantları orjinal rengine boyarsanız çok daha şık duracaktır eminim farlar içinse standart mercek yerine Bi-Xenon diye tabir edilen uzun kısa görevini mercekten gören özel mercekler var markaları Hella Valeo vs vs. Usta ellerce yapılması lazım yoksa farınız hasar görebilir. Onun haricinde değmesinaracın rengi lacivert diye geçiyo...ama simli bi lacivert ve mor-lacivert arası gidip geliyo ışıkta jant konusuna katılıyorum Ege, dediğim gibi hiç içime sinmedi...acilen orjinaline geri döncem Allah nazardan saklasın abi gerçekten çok hoş duran bir renk. Yoncalar konusunda İlhan abiye katılıyorum sinyal üstü daha şekil olur Plakanı çok beğendim. Aracın Distinctive mi hiç bahsetmedin.
Alıntı yapılan: egeozal1 - 16 Mayıs 2013, 23:01:24Alıntı yapılan: ozGur - 16 Mayıs 2013, 22:51:46Alıntı yapılan: egeozal1 - 16 Mayıs 2013, 22:48:07Maşallah nazar değmesin tam olarak aracın rengini anlayamadım laciverte kaçık bir renk gibi duruyor yanlış mıyım? Ayrıca küçük bir eleştiride bulanacağım alınmayın ama jantları orjinal rengine boyarsanız çok daha şık duracaktır eminim farlar içinse standart mercek yerine Bi-Xenon diye tabir edilen uzun kısa görevini mercekten gören özel mercekler var markaları Hella Valeo vs vs. Usta ellerce yapılması lazım yoksa farınız hasar görebilir. Onun haricinde değmesinaracın rengi lacivert diye geçiyo...ama simli bi lacivert ve mor-lacivert arası gidip geliyo ışıkta jant konusuna katılıyorum Ege, dediğim gibi hiç içime sinmedi...acilen orjinaline geri döncem Allah nazardan saklasın abi gerçekten çok hoş duran bir renk. Yoncalar konusunda İlhan abiye katılıyorum sinyal üstü daha şekil olur Plakanı çok beğendim. Aracın Distinctive mi hiç bahsetmedin. saol Ege renk bnm de hoşuma gidiyo ama inanılmaz toz tutuyo deli ediyo beni 1.6 dist. bu arada araç arada kaçıyo gözden böyle şeyler, içini fotoğraflamayı unutmuşum mesela
Çok koyu eğreti kalabilir iç bayar. Ama 1 numara açık o kadar koyu olmayan bir cam filmi , mercek takılıp yoncalar düzeltilir bir de jantlar boyanırsa Kusursuz Güzellik...
Maşallah aracınız güzel duruyor allah kaza bela vermesin.Fakat nacizane bir kaç önerim olacak tabi'ki zevk ve karar sizin..Aracın jantları bence orjinal renk olmalıydı..Ayrıca app plaka kesikli olarak değilde düz app olsaydı daha kibar ve estetik duracaktır.Yoncalar konusunda diğer arkadaşlarla hem fikirim sinyal üstü olmalıydı yer konusunda benim aracın konusundan bakabilirsiniz..Bu söylediklerimi yanlış anlamayın karar ve zevk tabi'ki sizin fakat bende herkes gibi alfanızın daha güzel görünmesini isterim:)
Alıntı yapılan: egeozal1 - 16 Mayıs 2013, 23:25:10Çok koyu eğreti kalabilir iç bayar. Ama 1 numara açık o kadar koyu olmayan bir cam filmi , mercek takılıp yoncalar düzeltilir bir de jantlar boyanırsa Kusursuz Güzellik... o zaman vol.2 için 15 gün süre talep ediyorum
Alıntı yapılan: ozGur - 16 Mayıs 2013, 23:28:50Alıntı yapılan: egeozal1 - 16 Mayıs 2013, 23:25:10Çok koyu eğreti kalabilir iç bayar. Ama 1 numara açık o kadar koyu olmayan bir cam filmi , mercek takılıp yoncalar düzeltilir bir de jantlar boyanırsa Kusursuz Güzellik... o zaman vol.2 için 15 gün süre talep ediyorum Talebiniz onaylandı Özgür bey