Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 P 6678 159 JTDm

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Emniyet şeridini polisin (göreve giden polis ayrı bir konu) ve akpnin müdürlerinin kullanması zoruma gidiyor. Ben orada sıra beklerken çakarlı siyah  jetta'ların passat'ların geçip gidince kendimi enayi gibi hissediyorum. Bu yüzden fırsat buldukça kullanıyorum emniyetin şeridini.
çözüm, sağ şeritten gidip arabanın yarısını şeride sokmak  :yukari-ok:
baya eğlenceli oluyor.
hatta ben sağ şeritte sabit dururken çakarsız falan emniyetten yardıranları görünce aniden direksiyonu sağa kırıyorum gibi yapıyorum ani frene basıp bariyerlere yaklaşıyorlar çok hoşuma gidiyor :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

krm1983

Çok geçmiş olsun.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

master

Çok geçmiş olsun. Eğer düzgün tamir yapılıp eskisi gibi olabiliyorsa ben genelde bu tür basit hasarlarda tamirden yanayım. Çünkü parça değişiminde ne kadar iyi boyacı olursa olsun renk farkı mutlaka olacaktır. Kaldı ki tampon-çamurluk aracın hayati parçaları değil. Sallıyorum direksiyon kutusu hasar görmüş olur, tamir yerine kesinlikle değiştirin derim, ama düzgün tamir edeceklerse tamponda tamirden yanayım.

Bu arada emniyet şeridi konusunda Volkan'a katılıyorum. Bugüne kadar emniyetten giden tek bir araca yol verdim, o da 06 AGA plakalı mafya kasa, bütün camları siyah filmi Mercedes S serisi idi :) Onun dışında çarpma pahasına da olsa emniyet şeridinden önüme kırana yol vermedim, vermem de. Bu konuda kavgaya da her daim hazır gezerim. Volkan veya ben gibi bu konuda katı insanlara denk gelirseniz boşuna kavga çıkar, herkesin tadı kaçar, yapmayın o yüzden :)

Benim için fırında ekmek sırası beklerken gözümün içine baka baka yanımdan yürüyüp bir şey demeden önüme geçmeye çalışan insandan herhangi bir farkı yok.

Başkasının hata yapıyor olması sizin de hata yapmanızın gerekçesi değil. Giden gitsin, siz yine normal yolunuzu kullanın. Kendimi enayi gibi hissediyorum demişsiniz, bence kural ihlali yapmaktan ve başka insanlardan küfür yemektense, enayi gibi hissetmek daha iyidir, boşverin :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Tolga033

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.  :(  :nazar:

sabrican

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.  :(  :nazar:

Teşekkürler. Amin.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

Aralık ayında aldığım 2 adet 225/50 R17 Pirelli Cinturato P1 yaz lastiği ve 2 adet Pirelli Sottozero Serie 3 kış lastiği satılıktır.

Lastiklerde hiçbir problem yok. 235 taban almak için satıyorum.

235/50 R17 lastik alınıktır.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

Deniz

Yaz lastiklerinin fiyatı nedir ?

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

sabrican

Gecmiş olsun  :nazar:
Teşekkürler.

Yaz lastiklerinin fiyatı nedir ?

Tanesini 400 küsür'e almıştım. 310 TL istiyorum. Bu arada Ocağın başında almışım, aralıkta değil.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

Arabam Cuma günü satıldı  :'( Gaziantep'e gidiyor.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic