Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 YV 156 - FANGIO

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fangio

You are not allowed to view links. Register or Login
Kesinlikle tecrübe etmeniz gerek 2.0 ss bir 156 yı :)
Evet evet hatırladım. Kaan'da yazmış zaten. Yine denk geliriz o zaman Paddock ta

Hakikaten o makinenin tadına bakmalıyım. Performans konusu açılmışken şuraya küçük bir anı düşeyim :)

Fangio'yu aldım akabinde İstanbul'a dönüş yolunda ilk 15-20 Km 100-110-120 çıtır çıtır gidiyorum haliyle ilk defa Alfa kullanıyorum temkinliyim.
Yollar helal olmuş bana tertemiz asfaltı melekler dökmüş adeta :D Neyse bir yoklama çekeyim dedim hafif bi nefes verdim 140-160 makine çok istekli.
Tabii herkes yaşamıştır o hızlandıkça gelen gülümsemeyi :D Öyle güven verdi ki gidişi vurdum kırbacı vurdum kırbacı 200-210 hiç kasılmıyor bile. Almancı A6, BMW F30'larla beraber peşpeşe geldim İstanbula :D 1.6 ünitenin kimseye eyvallahı yoksa 2.0 deler geçer heralde :)
[url="//www.instagram.com/riyabzonere"]www.instagram.com/riyabzonere[/url]

Fangio

Hayırlı olsun 156'nız. Çok iyi duruyor,kazasız belasız.

Sağolun teşekkür ederim hepimize kazasız belasız sürüşler :)

Fangio

Hayırlı olsun çok güzel bir 156 :nazar:

Sağolun teşekkür ederim :)

umutrıza

Renk çok güzel boncuk gibi, güle güle kullanın
206 gti 2001-..
forester 2.0 s turbo 2008-2014
golf 7 tdi 2015-2016
Ww cc 2016-
159 JTD 2017-

Fangio

Kaptan köşkümüz de böyle :) Ruhumu okşayan diğer bir özelliği Rosso renge Krem döşeme kombini (Konu başında Taba olarak yazmışım kusura bakmayın)

Bu haliyle bana Ferrari 360 Modena ve F430'u anımsatıyor :) Yarış tarihi ruhu,hisler,duygular ile görüntü bütünleşince hazzın tadı da bal kaymak kıvamında oluyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin :)

Fangio

Renk çok güzel boncuk gibi, güle güle kullanın

Sağolun teşekkür ederim :)

ilbey666

1.5 İskender'i Padok önünde yakaladık :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

DcD-Semih

Maşallah çok güzel, daha önce jant yay falan yazmıştım bir ufak şey daha ekleyeyim, bir far karartma ile güzel yakışıklı bir spoiler ister bence. Bu kombinasyon ile tadından yenmez sonra :) Boyayı elinizden geldiğince korumaya çalışın, İlbey hoca ilgileniyorsa o iş ile zaten olabilecek en iyi halindedir. Malum rossoyu temiz ve iyi kondisyonda tutmak gerçekten dert özellikle yaşlandıkça.

Bunların yanında hava emiş rezonatörü iptali ile spor son susturucu 2.0 litre eksikliğini en azından kedi gibi sesi ile yadsınır hale getirebilir :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Fangio

Ver tereyaaanı ver usta cısssssss You are not allowed to view links. Register or Login  :rock:

Değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login :) Eylül ayından bu yana baharı bekleyen kumrular gibiydik nihayet zaman geldi çattı  :haydi:

Karartma olmasa da farlara bir dokunuş olacak :) Projeyi orijinale sadık kalmak suretiyle küçük detaylara yönelik belirledik.
Bir önceki otomobilimde yaşadığım yay macerasından sonra konfor çok tatlı geldi açıkçası :)  Gelecek zamanda ne olacağı bilinmez yinede
Biter bitmez siz kıymetli arkadaşların beğenisine sunacağız Fangio'yu