Arkadaşlar herkese merhaba

Adım Eren aranıza İstanbul/Bakırköy'den katılıyorum ve bu ailenin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum.
Motorsporları; Formula 1 ''Ferrari Tifosi'' ve Ralli başta olmak üzere dört teker üzerine kurulu tüm mekanizmaların büyük fanatiğiyim ağır hastayım.
Kendimce topladığım birde Model Otomobil koleksiyonuna sahibim.
Biri 82''Hava soğutmalı T3 diğeri 97''Mk.3 Golf olmak üzere uzun süre Volkswagen kullandım.
Ve nihayetinde uzun arayışlar sonucu Dünya Otomobil Yarışları tarihinin en köklü,soylu ve klas mücevherlerinden olan ALFA ile kucaklaştım.
Daha direksiyonuna ilk oturuşumda ruhu ruhumu sardı,
Kalbimi gıdıkladı bir anda hafızamdaki tüm otomobiller gölgelendi gözüm gönlüm ondan başkasını görmez oldu
Hızlı veya yavaş gittiğim her kilometreden zevk almaya başladım.
La Meccanica Delle Emozioni deyiminin gerçekten eşsiz bir sürüş deneyimi olduğunu anladım.
Yılların şoförü babam bir anda sıkı Alfisti oldu.Hayatında ALFA'ya binmemiş adamın tek hayali şuan 159 sahibi olmak
Velhasıl ortak tutku Alfa Romeo'nun çok güzel dostluklara vesile olacağına eminim.Herkese selam olsun
İlk Alfa'm 156 Fangio'ya 2017 Ağustos sonu itibariyle sahip oldum ve hemen peşinden de bu gruba üyeliğimi gerçekleştirdim.
Fakat foruma girip sohbetinize ve konulara dahil olamadım.Sıklıkla Facebook sayfası üzerinden takip ediyorum.
Gelelim Fangio'ya

Kendisi 2003 Model 1.6 TS Benzinli Mk.1,5 diye tabir ettiğiniz serinin full versiyonu. Kırmızı olmasının yanında Taba rengi deri koltuk ve sunroof gibi güzel detaylara sahip.
Alır almaz gerekli bakım onarımlarını derhal yaptırdım. Kişiselleştirme projesini de belirleyerek kullanmaya başladım.
Şuan aldığım haliyle sizinle paylaşıyorum.

SAYGILARIMLA