Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ismim Bartu 24 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum Bilkent Üniversitesinde okuyorum. Siteye 2014 yılından beri üye olmama rağmen sizlerle tanışabilmek bugüne nasip oldu.
Alfa Romeo tutkusu benim çocukluğumdan gelen bir tutkuydu 2004 model bir 147 sayesinde bu araçlara fazlasıyla bağımlı hale geldim ve sonunda ilk aracım olan 2012 yılında aynı model dizel giuliettamı aldım. 5 sene çok memnun kalarak kulandım ve 100.000 km de şubat ayının başında sattım, fakat birçok arabaya baktıktan sonra dönüp dolaşıp tekrardan bu sefer 2015 model spor paket 22.000km de ki dizel giuliettamı almış bulunmaktayım , çevremden fazlasıyla tepki aldım fakat alfa kullanmayanlar maalesef bizleri anlamıyorlar. İlk arabamdan tecrübeli olduğum için bu araçla oynamam çok zor olmadı alır almaz hemen çift çıkış difüzör ve ön lip yaptırdım, dashboard'u krom kapladım ve ayrıca eibach pro-kit spor yayları taktırdım.Şimdi sırada 8c jantları takmak kaldı şuan için önceliğimi ona vermiş bulunmaktayım.
eski aracımın fotoğrafları
yeni aracımın fotoğrafları
herkese keyifli günler ve forumlar dilerim..
(umarım fotoğraflar yüklenmiştir)