Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

'08 147 -34EM7493

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

Kazasız belasız sürüşlere devam kanka nice kilometrelere :)

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana  :arkadasim:

wolkanku

nice kilometrelere You are not allowed to view links. Register or Login
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

TRSemih

:nazar: nice km'lere kazasız belasız..
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

h.t

Masallah kardeşim kazasız belasız nice yıllara/km lere..

Artık arabayı yakma/parlatma çalışmaların başlasın  :p

Kubilay

Hepinize çok teşekkür ederim  :)

Hürcan öğrenciliğin gözü kör olsun be kardeşim  :D

Kubilay

Güncelleyelim  :)

Araç 88 bin km'yi geçti.Dün Carium'da bakıma girdik.16 ayda tam 20 bin km yapmışız. Bu ara sürekli sürücü camı mekanizması bozuluyor, onun dışında sorun yok  :nazar:

Adettendir bir iki de foto koyalım.  :)

sarpgrey

Maşallah. .daha nice Kazasız belasız km ler dilerim.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Gouki

OğuzCanAlantor

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Kubilay

Herkese merhaba. Aracı alalı tam 2 sene oldu, güncel çekeyim dedim.
Araç 97 bin'e geldi.Bin km sonra rutin bakıma girecek.
Nazar değmesin, 2 senedir bir problem çıkarmadı.
Ekstrem bir durum olmazsa, Clio'nun 60-70 bin olduğu memlekette aracımı satıp yeni bir araca geçeceğimi hiç sanmıyorum.Araç içindeki teknolojik oyuncakların hastası değilseniz araçlarımızın güncel araçlardan çok bir eksiği yok, bana kalırsa belli başlı artıları da var.

Bu arada araç içini detaylı yıkatmayı ve pasta cila yaptırmayı düşünüyorum.İstanbul için önerisi olan varsa yazsın.

Kubilay

Bir 10 gün kadar önce araç bakıma girdi.Üst kapak contası ömrünü bitirmişti, onu değiştirdik.Sonrasında da 10 bin bakımı yapıldı.Cumartesi de muayenesi yapıldı.

100 bin'e gelmek üzereyiz.Maddi bir sıkıntı olmadıkça uzun bir süre daha binme niyetindeyim. :)

ihsany

Maşallah, nice 100 binlere You are not allowed to view links. Register or Login   :nazar:
Zaman zaman 147 ile anılarımı hatırlıyorum, çok güzel bir Alfa..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Tolga033

Maşallah.Hayırlı olsun.

Tapatalk 19.03

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Kubilay

Teşekkür ederim arkadaşlar.

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah, nice 100 binlere You are not allowed to view links. Register or Login   :nazar:

İhsan abi çok teşekkür ederim.Rutin bakımlarını vs hiç aksatmasam da kozmetik olarak senin kadar iyi bakamıyorum ama yaz yaklaştıkça yavaş yavaş o alana da yöneleceğim. :)

Bu arada bizim kampüsü taşımadılar,hala Nişantaşı'dayım.Aynı yerde çalışıyorsan, yine birgün öğlen yemeği yiyelim.  :)

ihsany

Teşekkür ederim arkadaşlar.

İhsan abi çok teşekkür ederim.Rutin bakımlarını vs hiç aksatmasam da kozmetik olarak senin kadar iyi bakamıyorum ama yaz yaklaştıkça yavaş yavaş o alana da yöneleceğim. :)

Bu arada bizim kampüsü taşımadılar,hala Nişantaşı'dayım.Aynı yerde çalışıyorsan, yine birgün öğlen yemeği yiyelim.  :)

You are not allowed to view links. Register or Login hala aynı yerdeyim, bir gün öncesinden haberleşelim, hem yemek yeriz hem görüşmüş oluruz.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

OğuzCanAlantor

Maşallah kardeşim nice kmlere  :nazar: :clover:

Kubilay

Teşekkür ederim kanka  :serefe:

Kubilay

Selamlar, 100 bin güncellemesi yapacaktım fakat telefonumun metrobüsün altında kalması, yeni telefonda da 100 bin fotosunun olmaması, tam da bu sıralarda birinin arka kapıya vurması, benim de sinirli bir anımda AVM otoparkında arabayı sürtmemden mütevellit biraz gecikti.Bu kadar olaydan sonra biraz iş çıktı tabi.Hazır girmişken, diğer kapılardaki ufak tefek ezikleri de düzelttirip boyattık.Boyalı parça sayımız biraz fazla oldu ama iki gün sonra biri boya var artistliği yapacak diye pis gezecek değiliz.Araç 102 bine geldi.

Boya işlerinden bir hafta kadar önce fren balatalarının tamamı orjinal olarak değiştirildi, silecek hortumu yenilendi.Sonrasında da göçükleri düzeltildi, boyası yapıldı, cila atıldı.

Sanayiden çıkınca direk ofise geçtiğim için çok güzel fotolar çekemedim, bir de bugün hava kapalı olduğu için çok güzel çıkmadı.  :)

Vuruklar da şu şekildeydi.

ihsany

Pırıl pırıl olmuş Kubilay.  :nazar:
Bir kaç fotoğraf daha koyarsın bi ara, özlemişim EM 7493'ü..  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

Kubilay

Çekeceğim abi, aceleye geldi. :)

Senden aldığımda neredeyse her şeyi yenilemiştin, 2.5 sene masrafsız bindik.Ufak ufak her şeyi yenilemenin vakti geliyor şimdi.Ben de ufaktan başladım, hepsi bir anda binmesin diye.Kısmetse lastik ve triger de önümüzdeki süreçte değişecek.

Havalar sıcakken detaylı iç temizliğe girişeceğim bir de.

h.t

Şanssızlıklar olmuş kardeşim geçmiş olsun.
Maşallah gün geçtikçe güzelleşiyor :nazar:

Lastiğe girecekken , jantada gir derim :serefe:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kubilay

Eyvallah kanka  :)

Jant için şuan hem maddi durumlar uygun değil, hem de çoğu zaman aile de kullandığı için 16 hem konfor hem görüntünün ortasını buluyor.Ama ileride bir Collezione çakabilirim denk gelirse  :D

OğuzCanAlantor