Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10 NA 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jaaaa!

You are not allowed to view links. Register or Login
Geçmiş olsun mahmutcum üzülmeyin, bahçelievlerde oturanların kaderinde var.
Evet abi çok haklısın.  Teşekkür ederim..
M.byrkc

Jaaaa!

Geçmiş olsun
Geçmiş olsun abi.
Büyük ihtimalle çöp kamyonudur. %80 böyle şeylerin altından çöp kamyonu çıkıyor.
Çok sağolun. Kimseninde boş yere günahını almak istemem nasıl olsa bir yerde Allah yapandan çıkarır..
M.byrkc

h.t

Geçmiş olsun , her ne kadar küçükte olsa insanın canı sıkılıyor.
Allah beterinden saklasın , kazasız belasız sürüşler  :alfisti:

ByAKINCI

Çok geçmiş olsun.
147 Blackline Red

Kibitzer

Geçmiş olsun :( Bizim kayınpederler de Bakırköy'de oturuyor. Her kalmaya gittiğimizde gece aklım arabada kalıyor. Otoparka bırakıyorum bazen sırf içim rahat etsin diye.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Jaaaa!

Geçmiş olsun , her ne kadar küçükte olsa insanın canı sıkılıyor.
Allah beterinden saklasın , kazasız belasız sürüşler  :alfisti:
Amin çok teşekkürler  :alfisti:
Çok geçmiş olsun.
Sagolun eksik olmayın..
Geçmiş olsun :( Bizim kayınpederler de Bakırköy'de oturuyor. Her kalmaya gittiğimizde gece aklım arabada kalıyor. Otoparka bırakıyorum bazen sırf içim rahat etsin diye.
Çok sağolun.. Evet bizim çevre biraz böyle Bahçelievler, Bakırköy taraflarında sorumsuz insan çok..
M.byrkc

Jaaaa!

Herkese iyi geceler, uzun bir aradan sonra aracım kaporta hatalarını düzeltmek ve titiz bir şekilde boya yapılmak kaydıyla 12 gündür kaporta ustamızda misafir edildi bu süreç içerisinde kasten yapıldığını tahmin ettiğim sürücü kapısındaki göçük, aynanın kırılması bunlar dışında kapılardaki ufak tefek hatalar ve seyir halindeyken oluşan kaza sonucu sağ kapılarımın ikisinin hasar sorunları giderildi. Rötüş boyaları atıldı komple pasta cilası atıldı ve iki gün hava şartları nedeniyle kapalı alanda muhafaza edildikden sonra nihayet kavuşabildik  :D boyayı canlandırma konusundaki çalışmalarım hava şartları kötü olsa bile imkanlar el verdiği sürece 2 haftada bir işlemlerle devam etmeyi düşünüyorum fakat şuan ki izlenimim hiç fena değil. Bu olumsuzluklar arasındaki tek tesellimiz aracımın boyasının biraz daha iyi görünmesi ve havalar daha fazla bozmadan güzel bir pasta cila işlemi yapılmasını istemem ve isabet olması oldu. Her işte vardır bir hayır diyorum ve çok iyi bir objektifden olmasada fotoğraf paylaşıyorum  :nazar: :alfisti:
M.byrkc

Kibitzer

Harika olmuş  :nazar: Bir de bu cilasız hali mi?  :o
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Jaaaa!

Harika olmuş  :nazar: Bir de bu cilasız hali mi?  :o

Çok teşekkürler .Gibi gibi diyelim pastası atıldı boya yeni olduğu için cilayı fazla önemsemeden atıldı fakat kapı hariç diğer yerlere cilası titizlikle atıldı işin başındaydım sürekli okul çıkışlarımda fırsat buldukca aracı görmeye gittim fakat bu hafta sonu yine favorim olan Amway Slikonlu cila atmayı düşünüyorum herkese öneririm Utku abi sağolsun araçla birlikde vermişti bana düzenli uygulamada ve titizlikle kullanıldığında gerçekden çok üst düzey bi parlatıcı  :clover:  :)
M.byrkc

Adalı35

Gayet başarılı olmuş elinize sağlık. 147 yazısının yanında ki nedir acaba?
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Jaaaa!

Çok sağolun teşekkürler, O sticker İstanbul/Maslak' da bir motor yazılım şirketine ait. Uçan piston anlamına geliyo sadece yazılım attıkları araçlara verilen bir simge olarak, ben sahibinin çok yakın arkadaşını tanıdığım için ve yakışıcağını düşündüğüm için yapıştırdım.
M.byrkc

Utku

Mahmut tebrik ederim, tam alfisti gibi bakıyosun arabaya.cila için atas kullanmak lazım, çok daha iyi.
maslağa gittiğin bi gün denk gelirsen sanayi içinde bayileri, nazmi akbacı iş merkezinde.
ilgini çekecek biçok ürün var.

Birde buna yay lazım ;)  leylek gibi duruyor malesef.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

ozoozo

Paşaoğlu chip tuning in stickerı :)

Maşallah çok güzel duruyor daha önce janta dikkat etmemiştim çok yakıştırdım ama yay şart :) aslında siyah 147 ye mercekli far işlemi harika durabilir :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Murad

Kardeşim işlemler süper olmuş. Araç yakıyor.
buna bir far karartma yap aracına tekrar aşık olacaksın.  :nazar:

hakgnm

Merhaba Arkadaşlar, 147'me Mahmut'un cantlarından arıyorum bende. Nerden nasıl bulabilirim, yardımlarınızı rica ediyorum. Bu arada aracına tekrar kavuşmana sevindim Mahmut.

Murad

Merhaba Arkadaşlar, 147'me Mahmut'un cantlarından arıyorum bende. Nerden nasıl bulabilirim, yardımlarınızı rica ediyorum. Bu arada aracına tekrar kavuşmana sevindim Mahmut.
You are not allowed to view links. Register or Login ile iletişime geçebilirsiniz.

ismet

Mahmut ellerine sağlık, harika olmuş  :nazar: Bence de mercek bakışları çok değiştiriyor, yay ise gereksiz. Konfordan çok kaybedersin.

Böyle iyi bakmaya devam et, kim bilir, belki bir gün bana geri döner :serefe:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

hakgnm

aslında tam olarak aradığım jant bu You are not allowed to view links. Register or Login

ancak 147ler 5X98 bijon, bu jant ise 5x100 bijon, 5x98e uyduran ustalar vs varmış ama sağlıklı olmadığı söyleniyor bu işlemin. Linkte belirttiğim jantın aynısından 5x98 olanını arıyorum.

Alfadanadam

Linkteki jant alfa jantı. Sanmam ki 5*100 olsun. Kuvvetle muhtemel 5*98'dir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hakgnm

Evet ama satıcı 5x100 yazmış acaba 156 ya göre mi onların bijonları kaç bilmiyorum gerçi. Daha önce araç ilanlarında bir 147 nin üerinde görmüştüm bu jantı ama işlem yaparak mı taktılar bilemiyorum.

Murad

Orjinal jant ise 5x98 dir.

vieri

Çok iyi görünüyor.Maşallahı var.  :nazar:

Jaaaa!

Mahmut tebrik ederim, tam alfisti gibi bakıyosun arabaya.cila için atas kullanmak lazım, çok daha iyi.
maslağa gittiğin bi gün denk gelirsen sanayi içinde bayileri, nazmi akbacı iş merkezinde.
ilgini çekecek biçok ürün var.

Birde buna yay lazım ;)  leylek gibi duruyor malesef.

Abi ilk fırsatımda 3.5cm Prokit leri koymayı düşünüyorum  :D :D , Tarif ettiğin yerede giderim güzel şeyler bulursam toplar gelirim kış geldi artık ama yazın başlarında evlatlarla buluşup güzel bir gün geçirebiliriz ortak biyerde komple iç dış temizlik cila parlatıcı vs..  :serefe:

Paşaoğlu chip tuning in stickerı :)

Maşallah çok güzel duruyor daha önce janta dikkat etmemiştim çok yakıştırdım ama yay şart :) aslında siyah 147 ye mercekli far işlemi harika durabilir :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu aralar kafamdaki en büyük proje aslında mercekli far özelliklede uzunlar ve parkların yandığı yuvarlak kısma  :))
Kardeşim işlemler süper olmuş. Araç yakıyor.
buna bir far karartma yap aracına tekrar aşık olacaksın.  :nazar:

İnşallah abi bunu söyleyen çok insan oldu ama benim hala kafama yatmadı açıkcası  :)
Çok sağolun  :alfisti:
Mahmut ellerine sağlık, harika olmuş  :nazar: Bence de mercek bakışları çok değiştiriyor, yay ise gereksiz. Konfordan çok kaybedersin.

Böyle iyi bakmaya devam et, kim bilir, belki bir gün bana geri döner :serefe:
Teşekkür ederim abi, artık bi çaresine bakıcaz press de yaptırabilirim inşallah zaten forumdan başkasına satılırsa çok çok üzülürüm gerçekten klasmanında bindiğim araçlarla arasında dağlar kadar fark var  :serefe:
Çok iyi görünüyor.Maşallahı var.  :nazar:

Teşekkür ederim sağolun  :alfisti:
M.byrkc

ByAKINCI

Maşallah çok güzel görünüyor  :nazar: You are not allowed to view links. Register or Login kardeşime katılıyorum far karartma mk1'lere ayrı bir hava katıyor yakışacaktır  :yukari-ok:
147 Blackline Red

Jaaaa!

Maşallah çok güzel görünüyor  :nazar: You are not allowed to view links. Register or Login kardeşime katılıyorum far karartma mk1'lere ayrı bir hava katıyor yakışacaktır  :yukari-ok:

Çok sağolun bende sizin 147 nizi çok beğeniyorum maşallah  :nazar: , Denemekden zarar gelmez kafama fazla yatmasada çoğu kişi önerdi  :serefe: :alfisti:
M.byrkc