Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Tİ

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xisco

You are not allowed to view links. Register or Login
Harika olmuş  :yukari-ok:  , bende boyadım fakat biraz zaman geçince soluyor . Hatta fren diskinin alt çevresinide gri ye boyamıştım oda soldu  :D

Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş siyaha kırmızı ayrı bir güzel duruyor bence :)

Teşekkür ederim. Evet üzerine vernik atmak gerek solmaması için.

Ayrıca e-bay'dan 3 parça sipariş verdim siyah ve kırmızının uyumunu çok beğeniyorum. Kırmızı dikişli siyah deri vites kılıfı ve yine kırmızı dikişli siyah el freni kılıfı siparişi verdim. 4 adette sticker siparişim var 2 si qv logosu (beyaz yeşil) 2 si kırmızı dragon
Haftaya da bi aksilik olmazsa bu çalışmayı yapıcam.

tolga_ozhan

Ayrıca e-bay'dan 3 parça sipariş verdim siyah ve kırmızının uyumunu çok beğeniyorum. Kırmızı dikişli siyah deri vites kılıfı ve yine kırmızı dikişli siyah el freni kılıfı siparişi verdim. 4 adette sticker siparişim var 2 si qv logosu (beyaz yeşil) 2 si kırmızı dragon

Dragon nedir.

xisco

Dragon nedir.

tolga_ozhan

:)
Yazdıktan sonra jeton düştü.
İtalyanca biscione yani yılan olarak biliyorum o dragon'u ben.

xisco

Sanırım doğru olan da sizinkisi. Dragon kelimesi benim işimi görmüyor da değil  :haydi: :D

tolga_ozhan

Sanırım doğru olan da sizinkisi. Dragon kelimesi benim işimi görmüyor da değil  :haydi: :D

Eh hayırlı olsun o zaman :)

xisco

Eh hayırlı olsun o zaman :)

Teşekkürler :)
Aslında qv logolarını boşa sipariş vermiş olduk. Bugün orjinal qv logosu için fiyat aldım servisten 60 lira dedi.
Kırmızı dragon istediğim gibi bir hava katmazsa arabaya orjinal tek qv logosu takmayı yeğlerim :)

tolga_ozhan

Aracınızın rengi siyah olduğu için ben şiddetle mat krom görünümlü orjinal aksesuar ayna kapaklarını ve beraberinde tamamlayıcı olarak yine orjianl yedek parça olarak geçen krom QV logolarını tavsiye derim.

xisco

Aracınızın rengi siyah olduğu için ben şiddetle mat krom görünümlü orjinal aksesuar ayna kapaklarını ve beraberinde tamamlayıcı olarak yine orjianl yedek parça olarak geçen krom QV logolarını tavsiye derim.

Ayna kapakları olarak ebay'da baktım 2 tane buldum fakat birisi brushed alley olarak geçiyor satıcı ısrarla replica değil diyor tam çözemedim çiftine 68£ fiyat istiyor birde.
Krom kapak düşünüyorum zaten Aracın eski sahibi Turgut Abiyle'de konuştuk. Tam net fiyatlarını bilmiyorum servise sormak gerek sanırım.

tolga_ozhan

Ayna kapakları olarak ebay'da baktım 2 tane buldum fakat birisi brushed alley olarak geçiyor satıcı ısrarla replica değil diyor tam çözemedim çiftine 68£ fiyat istiyor birde.
Krom kapak düşünüyorum zaten Aracın eski sahibi Turgut Abiyle'de konuştuk. Tam net fiyatlarını bilmiyorum servise sormak gerek sanırım.

Ben 3 hafta kadar önce GT için ayna kapaklarını 170 TL'ye aldım. Orjinal aksesuar olarak birmottan temin edildi. (GT ile 147 aynaları aynı)
Parça numarası : 156079381
Bu sol taraf için sağ için olan kod farklı.

xisco

Cok tesekkurler. Bende siparis icin bi gorusme yapayim :)

HTC One X cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

ismet

o dragon dediğiniz sanırım serpent olsa gerek ama sonuçta biz bizi anlıyoruz, çok da dert değil  :serefe: :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

xisco

Merhaba. Uzun zamandır giremediğim konuma bir kaç fotoğraf güncellemesiyle girmek istedim.  :alfisti:

Öncelikle egzoz kazanındaki kötü görüntüden kurtulmak için ısıya 690 derece dayanıklı boyayla boyama işlemini yaptım.

Sanırım eski görüntüden daha iyi bir görüntü oldu.

Pasta cilamız ve boya korumamız yapıldı. Çekimler telefonla o yüzden kalite biraz düşük.

Bunlarda az eskilerden  :serefe:

12.06.2014 tarihinde yani yarın Gaziantep'te saat 09:00'da servise gireceğiz. Varyatör değişimi, park sensörü temas sorunu, krom ayna kapakları ve krom qv logosu için, kırmızı dikişli siyah deri vites ve el freni kaplaması için.

Müsait olanları bir çaya beklerim.

Tolga033

Maşallah.Her şey çok güzel olmuş.  :nazar:

TRSemih

Maşallah boncuk

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

fatihmehmet

Maşallah harika görünüyor. Ayna kapakları ve krom qv logosu icin fiyat aldınız mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Utku

Turgut gormesin resimleri..cok guzel masalah
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

sarpgrey

Oncelikle egzoz susturucusu boyaninca çok arka planda kalmış. Belli bile olmuyo.benim 147 kırmızı olduğu için malesef böyle bor çözüm bende işe yaramaz.
Krom kapak vs. Fiyatlarinida söylerseniz iyi olur. Hatta siz komple varyator filan ne kadar tuttu soyleyin daha iyi olur.
Bu arada benim bir önerim var yaptirmisken on tampon izgarasinada krom Çitalar dan taktirin. Krom ayna kapaklari ve arka cita ile cok daha güzel durur.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Gouki

Zaten boyamanın amacı kazanın belli olmaması :)) Maşallah çok güzel :nazar:

h.t

Maşallah , çok güzel aracınız  :nazar:

ismet

harika olmuş, kazan boyama işlemi de her 147ye lazım bence. kazasız belasız :nazar: :alfisti:

fatihmehmet

147'lerle uyumlu son susturucu görünmeyen tipten var mı acaba? Iptali yerine performansta etkilemeyecek bir son susturucu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ismet

kazanı küçük olan susturucu görmüştüm ama sanırım performans etkilenir yazılmıştı burada..

sarpgrey

Kırmızı tampon siyah susturucu uyumlu olmaz bence

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

ismet

Kırmızı tampon siyah susturucu uyumlu olmaz bence

uyumunu bilmem ama eskisinden çok daha iyi olacağı kesin :) ercan (alfacan) da boyamıştı yanlış hatırlamıyorsam, onun aracına (kırmızı 147 mk1) bakıp fikir edinebilirsiniz