Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 MK2 SS 07 HMZ 53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

defrost

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok geçmiş olsun.
Sürtüp kaçma mı yoksa yine? (.............)

Ön kapı ve arka kapının sadece çerçevesi, ilginç görünüyor. Taşıdıkları birşeyi mi sürttüler acaba...

Neyse, geçmiş olsun tekrardan.
Sağolun
Kavşakta ışıklarda bekliyorum soldan gelenlerde kırmızı yanıyor sağdan gelenlere kırmızı, banada yeşil yandı dolayısıyla sağ tarafı kontrol ederek ışıklardan kalktım soldan bisikletli geldi patladı bana benimde afyonum patladı ayıldım sabah sabah
Çocuk camdan içeri giriyordu nerdeyse. Park ettim çocuğa bakayım dedim iyi çocukta pek bişey yoktu korkmuştu zaten baktım bişeyi yok biraz Kızdım niye kırmızıda geçiyorsun diye sonra yolladım çocuğu arabaya baktım arabaya darlandım biraz ama hemen sanayi bi pasta falan derken hallettik çok şükür.
Allah beterinden saklasın

alperen08

Cok gecmis olsun

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rain man

Nazar çıkmış. Önce geçmiş olsun sonra hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binin :-)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Kunteper156

Çok geçmiş olsun, neyse ki cana gelmemiş. Ufak bi makyaj operasyonuyla da halledildiğini umuyorum. Allah beterinden saklasın. Hem de bayram öncesi..

defrost

Çok sağolun arkadaşlar.
Dediğimiz gibi Allah beterinden saklasın
Keyfim kaçmıştı ama küçük bi pasta operasyonu ve bir kaç rötüş ile halloldu çok şükür.

Herkese kazasız belasız sürüşler. :nazar: :nazar: :nazar:

Tolga033

Hayırlı olsun.
Ama yeni alınıp daha sonra böyle olunca ayrı üzüldüm,bununla geçmiş olsun diyelim.  :nazar:

defrost

Benim eski delikanlı  8)

defrost

Cumartesi ss i turgay ustaya teslim ettim ağır bakımları yapılacak sonrasında incik boncuk işleri var onlar halledilecek işlemler bittikten sonra detayları paylaşırım.

Turgay ustanın yakın arkadaşı Ali abi ile tanıştık güzel adam vesselam, isviçrede yaşıyormuş alttaki gtv nin sahibi.
Araç proje ve Turgay ustada uzun zamandır Ali abi tatile geldikçe hem parça getiriyor hemde tatilde kullanıyor aracı, tabi sohbet muhabbet anlattı güzel hikayeler
Ali abi daha öncede birçok klasik Alfa toplamış keyif yapmış elinden güzel araçlar geçmiş bir Alfacı.

Doktorun ve Ali abinin selamları var herkese tabi bendende sevgiler selamlar.

defrost

Yağmurlu birgünde görmüştüm seni
Üstünde çubuklu jantların vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı selespeed miş
:haydi:

Gouki

Maşallah :nazar: Hayatımda Alanya yağmuru gibisini görmedim abi :)

defrost

Hiç sorma benim rekor 48 gün aralıksız yağan yağmur, sabah kalkınca direk perdeyi açıyordum hala yağıyormu diye  :S

defrost

Arkadaşlar SS i alalı 1 yılı geçti bugün 118k oldu elimden geldiği kadar düzgün tutmaya daha da iyileştirmeye devam ediyorum. Yapılanları konuya ekleme fırsatım olmamıştı güncelleyelim.

108.700km
Triger set + Balans set değişimi
V kayış değişimi
Devirdayım değişimi
Subab kapağı conta
Varyatör tamir kit
Buji set
Filtre seti değişimi
Motor yağı değişimi
Şanzuman yağı değişimi
Üst salıncak burçları
Silecek Lastiği
Emme manifolt conta
Antifriz organik
Motor su sistemi temizliği
Selespeed yağ değişimi
Egzoz manifold değişimi ve kat iptali

117.500
Motor yağı
Filtre seti
Şarj dinamosu revizyon
Egzoz spiral boru değişimi
Şanzıman yağı
Aks keçesi
Selespeed basınç tüpü değişimi

Bakım ve onarım dışında yapılanlar
Eibah prokit
Krom cam filmi
Saten krom qv logoları
Dijital changer
Yeni tip ön arka armalar
Siyah taban çamurluk sinyalleri

defrost

E.Ç.M. (MiTongin)

Bu aralar millet giulia hasta olur ben ise 156 mk2 lere hasta olmaya basladim. Sizce sebebi nedir  :S yoksa öz alfisti ruhumu bulaşıyor  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Theillest

Maşallah çok yerinde değişim ve güncellemeler yanlız kat iptali muayeneden gecmiyor agır kusur  olarak geciyor yeni kat taktırıp öyle geçtim artı masraf oldu tabi:)

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

defrost

You are not allowed to view links. Register or Login bende 156 yı çok benzetiyorum giulia ya
156 tam laz işi ondan bence  :D şaka bir yana sen virüsü aşırı doz aldın gibime geliyor.

defrost

Maşallah çok yerinde değişim ve güncellemeler yanlız kat iptali muayeneden gecmiyor agır kusur  olarak geciyor yeni kat taktırıp öyle geçtim artı masraf oldu tabi:)

Çok teşekkürler
Muayene zamanıda geldi ama You are not allowed to view links. Register or Login bu şekilde muayeneden geçtiğini söylemişti denicez artık olmadı masrafa devam :D

Theillest

Bizde konusmustuk aynı meseleyi izmirde hatta katta işlem oldugu an geçirmiyor direk görünmüycek şekilde ise geçebilir dısardan egsoz muayenesi yaptırılıp ama bizim araçlar dikkat cektiği için tüvdeki elaman yarım saat aracın altına üstüne baktı yanımdan 3 tane şahin gecti muayeneden :) sisleri bile ben yaktım. Bu salınım oranlarından dolayı kata çok bakıyorlar tabi ilk sefer bi gidin geçerse sıkıntı kalmaz:)

defrost

Alanyadayım ben küçük bir yer burası bir şekilde ayarlarız gibime geliyor ama dediğiniz gibi çok önemseniyor ise sıkıntı çıkarabilirler olmadı kaderimize razı olacağız :)

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login bende 156 yı çok benzetiyorum giulia ya
156 tam laz işi ondan bence  :D şaka bir yana sen virüsü aşırı doz aldın gibime geliyor.
:lol: gecen gun bastığım 53 ar 156 plakali 156 gordun mu  :p
*Smiles per gallon*

defrost

Ordan çözdüm seni zaten toprağım :) o araç rizede satılıktı birmotdu sanırım temize benziyordu  :clover:

E.Ç.M. (MiTongin)

Ordan çözdüm seni zaten toprağım :) o araç rizede satılıktı birmotdu sanırım temize benziyordu  :clover:
:serefe:
*Smiles per gallon*