Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 - Passione - Yeni Fotograflar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Bir kere kullandığım diğer Alfa Romeo'lara göre (33, 75, 145, 155, 147, 156, 164, 166, Giulietta, MiTo) daha tok bir otomobil hisse vermekte. Diğerlerinin "Evet, güzel otomobil ama "tarifi edilemeyen" (Almanca'da "Das Etwas" deniyor, Türkçe karşılığı tam yok gibi) bir eksikliği var" düşüncesi 159'da oluşmuyor.

Bu tokluk daha kullandığım Brera için de geçerli. Kalite olarak diğerlerinden üst klasmanda. Oturduğunuzda belli bir güvenin oluşmasını sağlıyor. Bu duyguyu bana Giulietta vermiyor ki Giulietta kendi sınıfının en güvenli otomobillerinden biri.

Yukarıda yazdığım gibi, 159'da daha içine oturduğunuzda bir güven duygusu oluşuyor, sürüş esnasında ise bu daha da artıyor. İnsana "Çok hızlı gitmeliyim, uçmalıyım, kaçmalıyım, önümdekini ezmeliyim"e teşvik etmiyor. Ama yine de "Bunlar yapmayı düşünüyorsan da yanındayım, sorun yok, kontrolümüz altında" diyebiliyor.

Tabi bunlar benim düşüncelerim, beğenilerim, beklentilerim. Belki 159'u çok beğendiğimden böyle düşünüyorum ama şu an için 159, bence Alfa Romeo'nun en iyisi.

Farklı düşünenler tabi ki olacaktır ve onların düşüncelerine her türlü saygım olacaktır.

///////////////

KAKIRMAN

You are not allowed to view links. Register or Login
Bir kere kullandığım diğer Alfa Romeo'lara göre (33, 75, 145, 155, 147, 156, 164, 166, Giulietta, MiTo) daha tok bir otomobil hisse vermekte. Diğerlerinin "Evet, güzel otomobil ama "tarifi edilemeyen" (Almanca'da "Das Etwas" deniyor, Türkçe karşılığı tam yok gibi) bir eksikliği var" düşüncesi 159'da oluşmuyor.

Bu tokluk daha kullandığım Brera için de geçerli. Kalite olarak diğerlerinden üst klasmanda. Oturduğunuzda belli bir güvenin oluşmasını sağlıyor. Bu duyguyu bana Giulietta vermiyor ki Giulietta kendi sınıfının en güvenli otomobillerinden biri.

Yukarıda yazdığım gibi, 159'da daha içine oturduğunuzda bir güven duygusu oluşuyor, sürüş esnasında ise bu daha da artıyor. İnsana "Çok hızlı gitmeliyim, uçmalıyım, kaçmalıyım, önümdekini ezmeliyim"e teşvik etmiyor. Ama yine de "Bunlar yapmayı düşünüyorsan da yanındayım, sorun yok, kontrolümüz altında" diyebiliyor.

Tabi bunlar benim düşüncelerim, beğenilerim, beklentilerim. Belki 159'u çok beğendiğimden böyle düşünüyorum ama şu an için 159, bence Alfa Romeo'nun en iyisi.

Farklı düşünenler tabi ki olacaktır ve onların düşüncelerine her türlü saygım olacaktır.
Nokta koyalım bu yoruma Serkan Bey. Açıkçası öyle ya da böyle şu anda ikilemdeyim hala. Bakalım ben bile kendimi merak etmeye başladım resmen. Nasip olmuyor bu mitolar bize ne yapalım bilmem ki.
Konu dağıldı özür...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Passione

Tesekkur ederiz yorumunuz icin. Tam anlamiyla benimde dusuncelerimi yazmissiniz.
"centocinguantanove"

hi_cazz

Yorum budur.

mahoretti

@Candoğan... görmeyeli baya mesai harcamışsın.... Çok güzel olmuş...  :nazar:

Alfadanadam

İşçilik gerçekten de dikkat çekici güzel, güle güle kullanın :)

Passione

@Candoğan... görmeyeli baya mesai harcamışsın.... Çok güzel olmuş...  :nazar:
Eyvallah Mahmut Abi tesekkurler evet baya bir ugras verdim :)
@Alfadanadam, tesekkur ederim sagolun :)
@fevkalbeser12, beklerim her zaman gelin tabi :)
"centocinguantanove"

mahoretti

@fevkalbeser12 Kemalim.... gel de bir HONDA nasıl yıkanır gösterelim sana.....  :alfisti:

Passione

"centocinguantanove"

wolkanku

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

TRSemih

tam tadında. harika görünüyor  :nazar:
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

hi_cazz

10 numara. İmrendim. :-[

Note 3 ile tapatalklandı

ozoozo

Ben yeni fark ettim bu güzelliği , baştan sona okudum topic'i maşallah her şeyiyle harika olmuş, kazasız belasız kullanın.  :nazar:

Tolga033

myavuz

Süper çok kaliteli bir görüntü, iyi sürüşler, :nazar:
Gran Turismo Veloce

Passione

Cok tesekkurler arkadaslar sagolun.
"centocinguantanove"

ar.159

tek kusuru kusursuzluğu..
senin marşpiyelciyi aradım sana baya bir saydırdı :D çok uğraştırdı diye
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

milano 75

maşallah,159 daki engüzel görüntü bence kusursuzca korunmuş sadeliktir(bakmayın 75 imin apaçi arabası gibi göründüğüne,herşeye yakışanı derim :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Passione

@ar.159 - Evet marspiyelciyi biraz zorlamis olabilirim farkindayim fakat soz konusu 159 olunca isler degisir 8)

@milano 75 - 75 in yeri her zaman ayridir bence kiymetini bilin  :)
"centocinguantanove"

OzgurMR

Gerçekten de harika olmuş, emeğinize sağlık.  :alfisti:
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

fevkalbeser12

Izmirin gururu o:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

congman

Yapılan uygulamalarla çok şık bir otomobil olmuş. :nazar:
Kazasız belasız sürüşler.  :clover:
Forever blue

ar.159

Izmirin gururu o:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20 plaka değilmiydi o? ben hemşerim gözüyle bakıyordum noldu ya?
bu arada önde plakasız mı geziyorsun
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

tek kusuru kusursuzluğu..
senin marşpiyelciyi aradım sana baya bir saydırdı :D çok uğraştırdı diye

Ee sonuç? Yapacak mı peki?

Note 3 ile tapatalklandı

Passione

@OzgurMR - Tesekkur ederim sagolun.
@fevkalbeser12 - Eyvallah Kemal abi sagolasin  :)
@congman - Sagolun iyi dilekleriniz icin.
@ar.159 - Memleket Denizli fakat Izmir'de ikamet ediyorum. Hemsehri diyebilirsiniz sikinti yok  :)
"centocinguantanove"