Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

16 AR 886 - MK1 147 Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kuti147

Cam filmleri güzel olmuş. Şu ön cama film olayını hem istiyorum. Hemde sorun çıkartırlarmı diye düşünüp vaz geciyorum
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Incablue

You are not allowed to view links. Register or Login
Cam filmleri güzel olmuş. Şu ön cama film olayını hem istiyorum. Hemde sorun çıkartırlarmı diye düşünüp vaz geciyorum

Hala isteğiniz varsa bence çektirin. Görüntü olarak güzel durmasından ziyade benim asıl amacım sıcağa engel olmaktı, oldu da You are not allowed to view links. Register or Login 

cAn16

Bence sıcağa engel olurken , daha da sıcak bir görüntü yakaladın  :alkis:

Maşallah kardeşim dün de söylediğim gibi gerçekten yakıştı. Ön cama çektirmediğim için kıskandım  :D

:nazar: :nazar: :nazar:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

Adza

Abi 10 numara olmuş :alkis:
Maşallah kazasız belasız.  :clover: :alfisti:

Incablue

Abi 10 numara olmuş :alkis:
Maşallah kazasız belasız.  :clover: :alfisti:
Eyvallah kardeşim You are not allowed to view links. Register or Login :arkadasim:

Bence sıcağa engel olurken , daha da sıcak bir görüntü yakaladın  :alkis:

Maşallah kardeşim dün de söylediğim gibi gerçekten yakıştı. Ön cama çektirmediğim için kıskandım  :D

:nazar: :nazar: :nazar:

Bence hemen yaptır Can abi You are not allowed to view links. Register or Login  :yukari-ok:

Tolga033

Murad

Ön camda 0.5 diğer camlarda 2 numara 3M cam filmimiz oldu. :nazar: :clover: Gecesi bir başka güzel, fotoğrafı en kısa zamanda :)

Karartılmış farlar mk1 147 leri bambaşka bir yere taşıyor. Bence bu araca yapılacak en büyük güzellik bu olur.
Tavsiyemdir.

TRSemih

Murad'a katılıyorum. Mk1 147'im olsa ilk yapacağım iki işten biri bu, diğeri son susturucu iptalidir.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Incablue

10 numara ,5 yıldız.  :alkis:  :nazar:

Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login

Karartılmış farlar mk1 147 leri bambaşka bir yere taşıyor. Bence bu araca yapılacak en büyük güzellik bu olur.
Tavsiyemdir.

1 ay öncesine kadar araştırıyordum. Ancak o siyah parçayı bir türlü bulamadım. Bir tek ebay de far ile birlikte satılıyordu hatırladığım kadarıyla. Temin edebileceğim bir yer var da paylaşırsanız çok sevinirim :) You are not allowed to view links. Register or Login

Murad'a katılıyorum. Mk1 147'im olsa ilk yapacağım iki işten biri bu, diğeri son susturucu iptalidir.

Sıradakilerden biri de o zaten You are not allowed to view links. Register or Login  :) Tüm bunların sonu jant alımına bağlanacağı için ağırdan almaya çalışıyorum  :))

Recep Küçük

far karartma olayını bende çok istiyorum aslında. takipteyim konuyu  :D

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

Murad

O çerçeveyi bulmana gerek yok. Far işiyle uğraşanlara gidiyorsun, farı söküp içindeki çerçeveyi boyuyorlar. Ben zamanında benim 147 ye yaptırmıştım. Florya'da bir firmaya. O donem hem karartma hem far temizliği 150 TL ye yaptırmıştım.

Murad

147'nin farları karartıp, son susturucuyu iptal edip, vites çubuğunu kısalttığımda, her seferinde aracı yeni almış gibi mutlu olmuştum. :)

Incablue

O çerçeveyi bulmana gerek yok. Far işiyle uğraşanlara gidiyorsun, farı söküp içindeki çerçeveyi boyuyorlar. Ben zamanında benim 147 ye yaptırmıştım. Florya'da bir firmaya. O donem hem karartma hem far temizliği 150 TL ye yaptırmıştım.

Aracınızı beğenenlerden biriydim, satılmadan önce konusunu takip ediyordum :)
Ben o parçayı boyanabilir olduğundan ziyade satın alınacak bir parça olarak düşünmüştüm. İnternette izlediğim mercek montajı işlemlerinde, far için satın alınan bir aksesuar olarak algıladım. Şu anda da iç - dış far temizliği için 150 tl gibi bir rakam istiyorlar. Bu iyi haber o halde You are not allowed to view links. Register or Login hocam :)

Murad

Ben o parçayı boyanabilir olduğundan ziyade satın alınacak bir parça olarak düşünmüştüm. İnternette izlediğim mercek montajı işlemlerinde, far için satın alınan bir aksesuar olarak algıladım. Şu anda da iç - dış far temizliği için 150 tl gibi bir rakam istiyorlar. Bu iyi haber o halde You are not allowed to view links. Register or Login hocam :)
Ben 147'de mercek far sevmiyorum. Tek başına karartma çok güzel bence. Bunu birçok farcı yapabilir. Far temizlenecekse zaten yaparlar. Resmi göstermen yeter.

Incablue

Ben 147'de mercek far sevmiyorum. Tek başına karartma çok güzel bence. Bunu birçok farcı yapabilir. Far temizlenecekse zaten yaparlar. Resmi göstermen yeter.

İlginiz için teşekkür ederim. Artık yaptırdıktan sonra da fotoğrafı ilk önce size göndermek düşer sanırım :)) Bir de şu son susturucu iptalinin hakikaten araca zararı yok değil mi? Bir kısım yakıt artışı çekişten düşüş gibi yorumlar okumuştum. Şu an siyaha boyalı olduğu için göze batmıyor ama hafif ses duymak için yaptırmak istiyorum açıkçası.

Murad

İlginiz için teşekkür ederim. Artık yaptırdıktan sonra da fotoğrafı ilk önce size göndermek düşer sanırım :)) Bir de şu son susturucu iptalinin hakikaten araca zararı yok değil mi? Bir kısım yakıt artışı çekişten düşüş gibi yorumlar okumuştum. Şu an siyaha boyalı olduğu için göze batmıyor ama hafif ses duymak için yaptırmak istiyorum açıkçası.
Ben bu islemi yaptirmis ve kullanmis biri olarak performansa negatif bir etkisini gormedim. Zaten son susturucu cok bi is yapmiyor 147 de. Bunu bircok egzozcudan teyit aldim. Soylenenler abartidan ibaret.

kuti147

Son susturucusunu 1 hafta önce iptal etmiş biri olarak %100 tavsiye ediyorum.
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

cAn16

Farlar kesinlikle karartilmali , jant @murad in eski aracinin jantlardan olmali ;)
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

Incablue

Farlar kesinlikle karartilmali , jant You are not allowed to view links. Register or Login in eski aracinin jantlardan olmali ;)

Far olayı çok basitmiş, You are not allowed to view links. Register or Login abi sağolsun gerekli bilgiyi verdi. Janta gelince, ben gunmetal renkte gta jant olsun istiyorum :)  :clover: :nazar:

FB10ur

Mk1de far karartma gerçekten Aracın kaderini Değiştiriyor ben eski aracımda mk2de mercek kullandım ama mk1 olsaydı karartma yapardım :) ve son susturucu direk iptal diyorum :)

Incablue

Far karartma ve temizlik :yukari-ok:  :nazar: :clover:  Bu işlemi yaptırmam konusunda, fikir veren herkese teşekkürler  :) You are not allowed to view links. Register or Login abi sana ayrıca teşekkür ederim.

kuti147

Çok yakışmış çok güzel olmuş maşallah..
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

Recep Küçük

Far karartma ve temizlik :yukari-ok:  :nazar: :clover:  Bu işlemi yaptırmam konusunda, fikir veren herkese teşekkürler  :) You are not allowed to view links. Register or Login abi sana ayrıca teşekkür ederim.

Süper olmuş acayip beğendim You are not allowed to view links. Register or Login  üstad bende bilgi istiyorum müsait bir zamanında

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

Incablue

Süper olmuş acayip beğendim You are not allowed to view links. Register or Login  üstad bende bilgi istiyorum müsait bir zamanında

Murat abi yaptırmam gerektiği konusunda fikir vermişti sağolsun. Yaptırdığım yer ve maliyeti size özelden yazıyorum You are not allowed to view links. Register or Login

Murad

Rica ederim. Iyi gunlerde kazasiz belasiz kullan. Harika gorunuyor. Jant ve yay ile mukemmel hale gelecek.