Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

166 - 07 GBP 03 YENİDEN İSTANBUL'DA.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

..

Burock27

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun :clover:
Teşekkürler

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burock27

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
Teşekkürler

efebey

alana da satana da hayırlı olsun..güzel araba, iyi günlerde kullanın..aslında 156 konusunu açmıştım, tavsiyeler 166 yönünde de gelince, 166 ile ilgili kullanım tecrübelerinizi, iyi kötü yanlarını da tecrübe ettikçe ve zamanınız oldukça aktarmanızı rica edeceğim.

Bir de paddock detailing nasıl? fiyatları ve uygulamaları hakkında yorumları alabilir miyim

Burock27

alana da satana da hayırlı olsun..güzel araba, iyi günlerde kullanın..aslında 156 konusunu açmıştım, tavsiyeler 166 yönünde de gelince, 166 ile ilgili kullanım tecrübelerinizi, iyi kötü yanlarını da tecrübe ettikçe ve zamanınız oldukça aktarmanızı rica edeceğim.

Bir de paddock detailing nasıl? fiyatları ve uygulamaları hakkında yorumları alabilir miyim
Merhaba iyi dilekleriniz için teşekkürler.
166 selefi 164 gibi kesinlikle özel bir üretim. Mesela iç mekan malzeme kalitesi zamanındaki Maserati'lerden kesinlikle daha aşağı değil. Önde çift salıncak arkada çok kollu sistem süspansiyonları zaten otomotiv endüstrisindeki en pahalı sistemler. Bunun daha ötesi özel alaşımlı komponentlerden yapılmış süspansiyonlar.
166 artık dünyada ve ülkemizde çok nadir ve parça bulması gittikçe zorlaşıyor. Bu yüzden gündelik aktif olarak kullanılacak bir araç olmaktan çıktı. İkinci veya üçüncü araç olarak keyif için binilecek bir araç.

Paddock detailing instagram hesabı aktif olarak her gün paylaşım yapıyor. Uygulamalar ve sonuçlar hakkında fikir verir. Şu anda sadece polisaj ve seramik hizmeti veriyorlar. İç detailing yapmıyorlar. 15-20 gün sonrası için randevu veriliyor. Fiyat konusunda direk görüşerek almanız daha doğru olacaktır.

efebey

Merhaba iyi dilekleriniz için teşekkürler.
166 selefi 164 gibi kesinlikle özel bir üretim. Mesela iç mekan malzeme kalitesi zamanındaki Maserati'lerden kesinlikle daha aşağı değil. Önde çift salıncak arkada çok kollu sistem süspansiyonları zaten otomotiv endüstrisindeki en pahalı sistemler. Bunun daha ötesi özel alaşımlı komponentlerden yapılmış süspansiyonlar.
166 artık dünyada ve ülkemizde çok nadir ve parça bulması gittikçe zorlaşıyor. Bu yüzden gündelik aktif olarak kullanılacak bir araç olmaktan çıktı. İkinci veya üçüncü araç olarak keyif için binilecek bir araç.

Paddock detailing instagram hesabı aktif olarak her gün paylaşım yapıyor. Uygulamalar ve sonuçlar hakkında fikir verir. Şu anda sadece polisaj ve seramik hizmeti veriyorlar. İç detailing yapmıyorlar. 15-20 gün sonrası için randevu veriliyor. Fiyat konusunda direk görüşerek almanız daha doğru olacaktır.

dönüşünüz için teşekkür ediyorum..166 yı gündelik kullanmak pek mümkün gözükmüyor ozaman (156 daha uygun, oyle anlıyorum)

detailing işinde de benim esas ihtiyacım iç kısım, özellikle temizlikle birlikte derilerin bakımı (biraz yumuşatılmaya ihtiyacı var :) )

Burock27

dönüşünüz için teşekkür ediyorum..166 yı gündelik kullanmak pek mümkün gözükmüyor ozaman (156 daha uygun, oyle anlıyorum)

detailing işinde de benim esas ihtiyacım iç kısım, özellikle temizlikle birlikte derilerin bakımı (biraz yumuşatılmaya ihtiyacı var :) )
156 nin da son zamanları artık gündelik kullanım için. Selamlar.

Burock27

156 nin da son zamanları artık gündelik kullanım için. Selamlar.

İyi dericiler var Maslak ta. Hem temizlik hem bakım hem tamiratlarinı yapıyorlar. Öyle bir yer bulmak lazım.

Burock27

Her 166 şanslı değil malesef

cem meric

Her 166 şanslı değil malesef

Abi arkada ufak bir sticker var o yüzden bunlar hep :)

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burock27

Abi arkada ufak bir sticker var o yüzden bunlar hep :)

Okuyamadım ne stickeri

cem meric

Okuyamadım ne stickeri

Alfa team turkey :)

Abi şaka bir yana gruba üye ol istersen demek istediğimi orada anlatabilirim sanırım.

Bu tarz gazlama uçma kaçma hareketleri fazla oluyor  :)

Alfisti Turkey daha sakin nezih ve arabalara kiymet veren bir yer diyeyim kısaca :)

Forum/sayfa tarz farkı...

Burock27

Alfa team turkey :)

Abi şaka bir yana gruba üye ol istersen demek istediğimi orada anlatabilirim sanırım.

Bu tarz gazlama uçma kaçma hareketleri fazla oluyor  :)

Alfisti Turkey daha sakin nezih ve arabalara kiymet veren bir yer diyeyim kısaca :)

Forum/sayfa tarz farkı...

Doblo Team Turkey diyorsun yani

cem meric

Doblo Team Turkey diyorsun yani

Gibi gibi :)

Alfadanadam

Hoşgeldiniz, güle güle kazasız belasız.
Planlar süper, kesenize bereket

3.2 166 yanlış hatırlamıyorsam bir Türkçe rock grubunun solistine aitti. Hala onda mıdır bilmiyorum. O zamanlar Carium'a geldiği için biliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burock27

Hoşgeldiniz, güle güle kazasız belasız.
Planlar süper, kesenize bereket

3.2 166 yanlış hatırlamıyorsam bir Türkçe rock grubunun solistine aitti. Hala onda mıdır bilmiyorum. O zamanlar Carium'a geldiği için biliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler hoşbulduk. 3.2 doğrudur sahibi aynıymış uzun yillardir ama bateristi diye biliyorum.

Şu anda Alpin Fırat Ustaya geliyor araç.

CPH2009 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatihmehmet

Tekrar hoşgeldiniz. Çok güzel bir 166 binme ve kullanma fırsatı bulmuştum. :nazar:

@cem meric arabayı kesip biçmeden aldığınız iyi olmuş
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Burock27

Tekrar hoşgeldiniz. Çok güzel bir 166 binme ve kullanma fırsatı bulmuştum. :nazar:

Arkayi kesip pick up yapacam dediydi bana

Theillest

Hoşgeldiniz hocam cidden sesi hızlanması işi dışı herşeyi çok güzel bir araç binmek bizede nasip oldu Nuri abideyken .Azıcık fazla yakması dışında tabi Kazasız belasız keyifle sürün .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burock27

Hoşgeldiniz hocam cidden sesi hızlanması işi dışı herşeyi çok güzel bir araç binmek bizede nasip oldu Nuri abideyken .Azıcık fazla yakması dışında tabi Kazasız belasız keyifle sürün .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler iyi dilekleriniz için. Azicik fazla mi yakiyor? Nezaketiniz için sagolun ama 2 benzinli veya 3 dizel aracin yaktigini yakiyor desek abartmis olmayiz

cem meric

Kesemedik,Başaramadık :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devirsever

Tesekkurler iyi dilekleriniz için. Azicik fazla mi yakiyor? Nezaketiniz için sagolun ama 2 benzinli veya 3 dizel aracin yaktigini yakiyor desek abartmis olmayiz

Uzunda gercekten makul yakiyordu tabi lpgde. 2bin km civari yol yapmıştım. Sehir ici dur kalk yuksek hacmin dusmani  :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

Burock27

Uzunda gercekten makul yakiyordu tabi lpgde. 2bin km civari yol yapmıştım. Sehir ici dur kalk yuksek hacmin dusmani  :D
Ama sıkıntı yok. 226 beygirinin hepsine helal olsun tosunumun

Burock27

Yagmur yaş baslayana kadar gunluk kullanacagim biraz tadini alayim sonra istirhate cekilecek. 15 yilin ozlemini gideriyoruz su anda. Gunde 12 gidis 12 gelis 24 km surusum var hesabima gore 1.2 tl/km benzin yakiyor. 15 yildan sonra cok mu bu para?

Burock27

@devirsever Nuri bey komple ayni renge boyatma yada tampon ve kaputunu boyatmayla ilgili bir arastirmaniz olmusmuydu?