0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun.
Kazasız belasız iyi günlerde kullan kardeşim
Hayırlı olsun kardeşim, bir kere de sıradan bir Alfa al
Geceleri azap olan görüş yeteneğimizi geliştirdik,
Fabrikasyon mercek ve far yıkama mevcuttu zaten, Halojen farlar yerine @berkealkan önerisi ile xenon almıştım 6 ay önce, dün takabildim henüz Hem önümü görmeye başladım, hem de mercekler sayesinde karşıdan gelen araçların gözlerini almıyorum. Kelvin sayısını hatırlamıyorum ama 4500-5000 gibi orijinale yakın bir değere sahip.
Yok 166 'larda far hacmi ve yüzeyinin düşüklüğü + farın kendi karakteristiği nedeniyle bu en önemli eksik tarafıdır. Aydınlatmalar genellikle far açılmadan çözülemiyor da ondan sorum. Sadece kit kullanarak çözüldüyse büyük şans
Abi iyi günlerde kullan, dediğim gibi hem gücü hem rengi hem de malzeme kalitesi ile şuana kullandığım en iyi aftermarket kit. Gerçekten fabrika çıkışı xenonlara çok yakın, fabrika çıkışta merceklerin yapısı vs nedeniyle 35W ile bile çok yüksek verim alınabilirken biz 55W ile de olsa çok yaklaştık.
Mercekler temiz gibi daha önce temizlik gibi bir işlem gördü sanırım, şimdilik yinede memnun kaldım yeterli oldu SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@cem meric tamponu söktünüz mü kit takılırken ?