Herkese selamlar,
Uzun süre heves ettiğim aracıma kavuştuğumda, giuliettayı çok ama çok beğendim. Daha önceki sıkıcı araçlarıma nazaran kullanmaktan keyif duyduğum bir otomobile kavuştum.
Eski aracımın konusu:
https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/yillardir-heves-ettigim-giulietta-ile-kavusma/Lakin eski otomobilim maalesef, benden önceki sahipleri tarafından biraz hor kullanılmış, yıpranmış, bir miktar kazalara karışmış, torpidosu, kapı tutamakları aşınmış durumdaydı. Otomobili kullanmaktan çok büyük keyif duymama rağmen, bir müddet sonra göze batmaya başlıyordu maalesef.
Yeni bir Giulietta arayışına girdim. Olmazsa olmaz kıstas olarak, distinctive donanım, cam tavan ikilisini şart koştum kendime. Hem bundan önceki otomobillerimin hepsinde sunroof olması, hem de cam tavanın 8 aylık oğlumun hoşuna gideceğini düşündüm. Biraz sıkı bir takiple şu anda sahibi olduğum aracı satın aldım
Hayatımda değişen farkları şöyle sıralayabilirim:
- 2012 model gitti, 2013 model geldi
- 118000 km gitti, 75000 km geldi
- Progression Plus gitti, Distinctive geldi
- Opak Rosso Kırmızı gitti, Metalik Etna Black geldi
- Cam tavan geldi
- Cruise Control, kararan dikiz Aynası, kol dayama vs. donanım farkından gelen ekler oldu
Daha önceki sahipleri tarafından sevilerek binilmiş, özenle kullanılmış bir otomobil almış oldum.
Sürüş hissi konusunda, diğer aracın, km farkından mı, kazaları farkından mı, donanımı farkından mı bilmiyorum ama, yeni otomobilim kesinlikle daha "sıkı" ve "tok" hissettiriyor.
Yeni Giulietta'm ile o kadar mutluyum ki, Allah sattırmayı nasip etmesin diyorum ve sizleri fotoğraflar ile başbaşa bırakıyorum.
Huzurlarınızda Etna Black
ilk karşılaşma
Otoparkımızdan bir güzellik
75000 km bakımını yaptırdık:
cam tavanımız:
Sony'den CarPlay'li teyp montajı sonrası:
yeni yerinde ve artık tadını çıkartmayı bekliyor
Herkesin gönlüne göre istediği araç nasip olsun.