Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2006 GT 2.0 seleşanzuman - BLACKGEAR (karaşanzuman :) )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rotweiler

Erkay yine ustalığını konuşturmuş. O plaka kesin tam 180 derecedir bak diyeyim. Tübitak'dan gelip ölçsünler, 1 derece yamuk çıksın, parmağımı keserim xD
De takmasaydın daha iyidi bence de.
Tramer'i de kafana takma. Satacak matacak olursan şaseden sorgulatırsın olur biter.

Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

blackgear

Eywallah Azmicim :) Plaka yakıştı ama bence yaa :) Ben beğendim yani, eskiye nazaran daha iyi oldu gibi...

max-ime

max-ime

Abi smiley çıkmamış özür dilerim. Yazdığım şakadan ibaret :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackgear

Benle ne alakası var sen dolanıyosun ostimlerde  :haydi: Ne işin varsa artık?  :p :D

Hayır yani kapışalım diyosan, dediğim gibi lastikler problem... Önümüzdeki ay gel ;) :p

blackgear

Weee yeni anahtarımız da geldi :) Üçüncü anahtar da iptal edildi. İçim daha rahat artık :) Hoş zaten araç takip sistemi de yolda. Ne olur ne olmaz, tedbiri elden bırakmamak gerek.

You are not allowed to view links. Register or Login

Anahtar ile birlikte, logolar da değişti. Sağolsun Akota, garanti kapsamında değişikliği yaptı. Bir de GT' nin ön logo nikelajlı kısım ile birlikte değişiyormuş cillop oldu walla :) (Daha önce değişiklik yapılmadığı için sağolsun Murat Ertürk yardımcı oldu, ön arka logo değişti.) Logoların fotoları yarın inşallah.

Ayrıca yarın AlfaModena stickerından kurtulup Alfistiturkey stickerı yapıştıracağım inşallah. Sağolsun You are not allowed to view links. Register or Login vakti zamanında iki tane vermiş stickerdan :)

Böylelikle işin büyük bir kısmı hallolmuş olacak.

Şimdi sırada lastikler var. Önerilere açığım lakin, Bridgestone istemiyorum, kullanmıştım çok çabuk sertleşen bir hamura sahipti. Bahsettiğim 2006 yılı tabi :)

Şu an üzerinde Goodyear Eagle F1 var, 2005 olmasına rağmen yol tutuşu kuru ve ıslakta mükemmel. Bugüne kadar kullandığım en iyi lastik diyebilirim, şaşıyorum açıkçası. 800 km civarında yol yaptım toplam, 1 - 2 kere ASR devreye girdi, ABS sıfır :) Kafadan kayma yine sıfır... Yanaklardan korkmasam, üstünde bırakacam, o derece :)

Şöyle de bir ihtimal var, zaten aracı düşük km kullanıyorum, Ekim sonu kışlıklara geçeceğim, 156' ımdan hatıra jant + lastik depoda :) Seneye yaz başında da lastik işini halledebilirim. Şimdi alırsam ömrü kısalacak durduğu yerde. O yüzden de kararsızım. İlk buluşmada anlayan biri benim şu mevcut lastiklere bir baksa, bi test etse aslında... Ben mi abartıyorum acaba??

Lasitklerden sonra (veya duruma göre önce) camlara film kaplama var. Ben arabada filmi seviyorum, hem benim hem de trim aksamın pişmesini engelliyor. Hoş araba sürekli kapalı garajda ama olsun, yine de film olmalı. Ama film için de trim' i söküyorlar, işin aslı tırsıyorum. GMG, kırılan tırnakları değiştirdiğini söyledi ama, filmden sonra kapıdan şurdan burdan ses duyarsam, çıldırırım muhtemelen. 156' yı kaplı almıştım, hatta görenler bilir, rengi morarmıştı artık. Trim sesi korkusu yüzünden değiştiremedim. İyi bir usta için de önerilere açığım.

Selamlar...

blackgear

Ön arka logo değişimi demiştik, foto ekleyememiştik :)

Ön logomuz ;)

Arka camdaki AlfaModena stickeri de değişti bugün  :yukari-ok: Sitemizin stickeri yapıştırıldı  :alfisti: Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login  :serefe: Yalnız inanılmaz değiştiriyor, öncesi - sonrası diye fotoğraf çekecektim ama, daha fazla yabancı sticker ile gezemezdim :) Söküp attım walla :)

Servise gitmemin sebebi de, USB aparatının montajı :) Ellerin dert görmesin You are not allowed to view links. Register or Login abi

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login Hocam, size de teşekkürler, USB cihazı için  :serefe:

ugur_1903e

Güzel günlerde kullanman dileğiyle. Hayırlı olsun.

MUU

Gerçekten çok güzel bir araç hayırlı uğurlu olsun;) koltuk deri rengi süper bayıldım ;)

Tolga033

O kadar temiz ki,direksiyon tuşları ilk gün gibi .  :nazar:

blackgear

Teşekkürler dostlar :) Bu hafta sonu Nikon ile çekimler var inşallah :) Gelmek isteyene kapımız ve objektifimiz açık  :rock:

TRSemih

Lastik: csc5

Film: llumar atr20
Çölgeçenler - 05326616069

Kolay gelsin.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

blackgear

Winter Mode Active  :))

Bi garip oldu ama yapacak bişi yok :) Kışın böyleyiz.

Güncel KM: 15.335

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

TRSemih

Arka taraf ne iğrenç durmuş Kadir

Kış geldi diye insan kendine 5 ay bu zulmü eder mi ya hu =)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

erdem1904

o jant lastiği sat parasıyla 215-45-17 kışlık lastik al, bu nedir ya :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Erdinc küflü

Amanın lada vega gibi olmuş , bizim buralara soğuk gelmesin kar yağmasın , güle güle kullanın . Kimse yokuşta kalmasın .

blackgear

Arka taraf ne iğrenç durmuş Kadir

Kış geldi diye insan kendine 5 ay bu zulmü eder mi ya hu =)

Yol tutuş inanılmaz farketti :)) Önceki lastiklere yıldan ötürü güvenemiyordum biliyorsun. Ama kışlıklar ile yol tutuş neredeyse bitti. Hem lastiklerin kışlık olması hem ofsetin içeride kalması... Kafadan kayıyoruz şu an...

You are not allowed to view links. Register or Login abi, zaten hafta sonları kullanıyorum sadece :)) Kışın hele, muhtemelen iki üç haftada bir çıkarmayı planlıyorum garajdan. Bu şekilde olunca lastik değişimi de çok hızlı ve kolay oluyor. Çok zorda kalsam, ben bile değiştirebilirim yani :) Jantı sök, jantı tak :) Bu kış en azından böyle idare edeceğiz gibi. Belki önmüzdeki sene 18 jant + lastik, 17 lere de kışlık olabilir.

You are not allowed to view links. Register or Login kesinlikle ilk gördüğüm anda aklıma gelen sonuç :)) Bu kadar farkedeceğini düşünmezdim, çünkü bu jant aslında standart jantı diye biliyorum GT' nin :)

halil

kışlık lastik ,yazlık lastiğe göre daha iyi yolu kavrar.yapısından ötürü.kafadan kayması ilginç.kışlık jant lastikler çokda kötü olmamış.neden olsa gt nin standart donanım jant lastiği.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

blackgear

Walla artık bilemiyorum abi, üzerindeki lastikler Goodyear Eagle F1 di. Kışlıklar da goodyear ultragrip 7. 2012 model olması gerek ve toplamda 15-20K km yol yapmıştır en fazla. Ama bir gün ara ile aynı kavşakta aynı hızlarda iki lastiği de test etme fırsatı buldum, ultagrip ile bildiğin kafadan kaydım, hatta cayır cayır kaydı :D

Erdinc küflü

Yaz ve kış lastiği :

Yazın kış lastiği kullanmak özellikle fren mesafesinin uzamasına neden oluyor. Hızlı girilen keskin virajlarda, aracın yumuşak lastik yanaklarının etkisi aracı beklenenden fazla yatırarak sürücüleri öngörülmeyen bir direksiyon hareketi refleksine itiyor. Bu aşırı toparlama hareketinin kimi zaman aracın takla atmasına dahi neden olabiliyor.Kuru zeminde hızlı alınan virajlarda savrulma hatta takla atma riski ortaya çıkar. Kış lastiğinin üretimi sırasında kullanılan doğal kauçuk yüzdesinin fazlalığı kış lastiğini yaz lastiğine oranla daha yumuşak kılmaktadır. Aynı zamanda kış lastiğinden beklenen akselerasyon ve frenleme tepkimeleri kış mevsimi ve kış dönemi yol koşullarına göre daha farklı bir gövde yapısını gerektirmektedir. Dolayısıyla limitlere yakın bir performans ile yaz aylarında kış lastikleri ile yol alan sürücüyü çok tehlikeli deneyimler bekleyecektir".

EscC

Alfa Romeo gibi özellikle jantları ile diğer araçlara açık ara tasarım farkı atan bi  markanın nasıl olurda böyle kupon bi araca şu jantı uygun gördüklerini anlamakta güçlük çekiyorum..... ilk fırsatta şu jantlar dan kurtulmanız dileğiyle keyifli kazasız sürüşler diliyorum......

Rotweiler

Şimdi sana yakışan bi araba olmuş işte.
Ne o öyle yakışıklı yakışıklı gezmeler?
Senin benim gibi çirkin adamlara çirkin araba yakışır sdfg
=D
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

blackgear

Şimdi sana yakışan bi araba olmuş işte.
Ne o öyle yakışıklı yakışıklı gezmeler?
Senin benim gibi çirkin adamlara çirkin araba yakışır sdfg
=D

AÇ İDİK YEDİK KIŞLIK LASTİK PARASINI