Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2006 GT 2.0 seleşanzuman - BLACKGEAR (karaşanzuman :) )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KUY65

Hayırlı olsun  :clover: plakayı da verinde yolda görünce takılalım peşine  :D :alfisti:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

ByAKINCI

147 Blackline Red

Alfadanadam

Ooooo gara gadir, günün bomba haberini senden almoş oşdum ve çok sevindim. Güşe güle kazasız belasız inşallah.

Tapatalk

Alper

Hayırlı olsun gt.
Çok güzel ve özel bir GT
Kazasız belasiz insallah.
Herşeyden önce triger değişmediyse direk değiştirin aman diyeyim.  Ben istanbulda değiştirir öyle çıkardım yola.
Tabii değiştiyse sıkıntı yok.
Km kanmamak gerek bu tür şeylerde.

Koltuklar gelince bence arkonun el kremi en güzeli gerçek deride çok kimyasal gitmeden en güzel çözüm olur.
Ve kirli ise de arap sabunu en iyi temizleyicidir.
Yalnız arap sabununu abartmamak gerek fazlası zarar. ciddi güzel temizler ve sonrasında da arko el kremi ile mutlu son derim.

kenny

:rock:  kazasız belasız keyifli sürüşler hayırlı olsun. bende 15 20 gunluk GT ciyim cok keyifli bi araç.

Koful

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim  :nazar:

Koful

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun gt.
Çok güzel ve özel bir GT
Herşeyden önce triger değişmediyse direk değiştirin aman diyeyim.  Ben istanbulda değiştirir öyle çıkardım yola.

Koltuklar gelince bence arkonun el kremi en güzeli gerçek deride çok kimyasal gitmeden en güzel çözüm olur.
Yalnız arap sabununu abartmamak gerek fazlası zarar. ciddi güzel temizler ve sonrasında da arko el kremi ile mutlu son derim.

Hocam bahsettiğiniz kremle direk koltuları siliyor muyuz? Nasıl bir uygulama yapmamız gerek, hafif bir katman mı süreceğiz? Sonrasında ne kadar beklememiz gerekir, oturunca krem üstümüzü başımızı yağ yapmasın :) biraz aydınlatabilir misiniz?

Alper

Hayırlı olsun gt.
Çok güzel ve özel bir GT

Hocam bahsettiğiniz kremle direk koltuları siliyor muyuz? Nasıl bir uygulama yapmamız gerek, hafif bir katman mı süreceğiz? Sonrasında ne kadar beklememiz gerekir, oturunca krem üstümüzü başımızı yağ yapmasın :) biraz aydınlatabilir misiniz?
Aslında az sürüp biraz denemek gerek.
Onu emmeni gerek derinin.
Zaten içime çeker deri üzerinde çok fazla katman Kalacak kadar çok sürmeyin. :)
Bunu aslında akşam eve gelince sabaha kadar bekleyecek şekilde yapın ki tüm deriye nüfuz edecek şekilde yayarak ama fazla da gelmeyecek şekilde.
Çünkü fazlasını deri çekmez içine ve dediginiz gibi üstünüz krem olur.
Eğer aracı 1 gün bekletenilirseniz daha iyi tabii.
Bence kullanmayacağınız zamana denk getirin ve 1 kere de bitirin
Sonunda yumuşacık olur deriniz.

tugrul

Vaay, hayırlı olsun çok güzel bir hareket olmuş  :arkadasim:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Erkay KAHYA

blackgear

Uzun bir teşekkür cevabı daha olacak :D Tekrar tekrar teşekkürler herkese :)

Ağız tadıyla, ağız tadıyla, AĞIZ TADIYLA:)
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.  :serefe:  :nazar: :clover:

Çok teşekkürler Ali İhsan' ım. Beğenmene de çok sevindim. İnşallah sorunsuz uzun yıllar binerim :)

Abi'cim deri işleri için iyi bir yerde detaylı iç dış temizlik ve boya korumaya sok. Güzel apan biryer bulursan aracın kaderi değişir.

Lastikler içinse sen mühendis adamsın abi, aman aman diyeyim. GT2ye yakışacak yeni bir lastik al :)

You are not allowed to view links. Register or Login canım, ben kendim girişmek istiyorum :) Arabayla ilişkimizi güçlendirmem lazım okşaya okşaya :P :D

Hayırlı olsun  iyi günlerde kullanın    :clover:  yapılacaklar listesinin başına yayı ekleyin derim görüntü ve kullanım konforu açısından faydasıñı görüp tekrar âşık olacaksınız gt ye

Teşekkürler. Öneriniz için de teşekkür ederim, ama uzun bir süre yay düşünmüyorum, aracın dinamiği bence gayet iyi. Otopark sıkıntım da var, gir çıklarda sorun yaşamayayım. Belki iki sene sonra coil-over tarzı birşey olabilir ;)

Yazı bütün duyguları çok güzel açıklamış, hayırlı olsun mutlu ve uzun zaman birlikte olursunuz umarım.

İyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler  :alfisti:

en güzel maşşallahlar bu aslan'a gelsinnn, hayırlı olsun canım abim !!  :yukari-ok: çok iyi seçim ;)

Sağol Doğacım, yukarıda Sefa' ya da söyledim, Ankara' da konvoy yapabilecek seviyeye geldik :D

Duygularını içtenlikle kalem eden insan; Hayırlı uğurlu olsun..

Güzel günlerde, kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah. En kısa sürede görüşmek üzere.

:nazar:

Çok teşekkürler Semih' im :) GT anahtarlığını Trabzon' a gönderdiğime öyle bir pişmanım, öyle bir pişmanım.. Anlatamam... Yok mu elinde acaba?

Maalesef dostum :(

Son bir tane kalmış, çekmecemi karıştırırken buldum. Onu da bir kaç ay önce Bilkent'ten Tolga Hocaya verdim.

İstek olursa daha sonra yine bir parti talep ederiz ama ;)

Sağlık olsun. Olursa listeye eklersin :)

maşallah allah kaza bela vermesin  :alfisti:

Teşekkürler  :alfisti:

Vay arkadaş  haberin güzelliğine bak sen :) Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullan inşallah!!!  :rock: :alkis: :nazar: :nazar: :nazar:

Çok sağol Evren, klasikçisin ama ilk fırsatta fotoğraf istiyorum senden :) En azından bana yol göster, makina falan var yani :)

Hayırlı olsun  :clover: plakayı da verinde yolda görünce takılalım peşine  :D :alfisti:

Henüz plaka çıkmadı ne yazık ki, yarın ilgileniyorum o işle. Çıkınca bilgi vereceğim inşallah  :alfisti:

Hayırlı uğurlu olsun  :yukari-ok:

Sağolun  :alfisti:

Ooooo gara gadir, günün bomba haberini senden almoş oşdum ve çok sevindim. Güşe güle kazasız belasız inşallah.

Tapatalk

Çok teşekkürler Bülent Abi. İnşallah Giulia'lara bineceğimiz günlere...  :serefe:

Hayırlı olsun gt.
Çok güzel ve özel bir GT

Alper, önerin için çok teşekkürler. Evet, satıştan önce aracın yağı suyu filtresi ve trigeri değişmiş. CARIUM' da yapılmış. Ankara' ya sorunsuz geldik çok şükür. Ama her ihtimale karşı aracı tecrübe edinmek gerek, ilk fırsatta genel kontrol için gerekli yerler detaylı incelenecek :)

Ya ben arkoyu kendi cildime sürmüyorum, koltuklara nasıl sürcem :) Arap sabunu iyi ama, arko çok aklıma yatmadı gibi :)

:rock:  kazasız belasız keyifli sürüşler hayırlı olsun. bende 15 20 gunluk GT ciyim cok keyifli bi araç.

Size de hayırlı olsun :) Gerçekten bu zamana kadar neden beklemişim ben de bilmiyorum. Gerçi sabrın sonu da selametmiş, bunu birkez daha görmüş oldum :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim  :nazar:

Çok teşekkürler  :alfisti:

Vaay, hayırlı olsun çok güzel bir hareket olmuş  :arkadasim:

Teşekkürler Tuğrul abi :) Kullanmak istediklerim listesinden bir Alfa' ya sahibim şu an. Diğeri de senin 2.5 :) Denk gelir mi bilinmez  :rock:

blackgear

Masallah. Gonlunce kullan.  :nazar:

Sağol Erkayım :) Seni dinlemedim, ben demiştim deme lütfen ileride, birşey olursa :) Walla 13 binde la... :)

EscC

genellikle brera ve gt ilanlarını takib ederim ve hem brerada hemde gt de km sine inanamadığım 2 araçtan biri ( diğeri 577 km brera) bence TÜRKİYE de değil dünyada sayılı GT lerden biridir.. yaklaşık 15 gün kadar önce ilana düşmüştü ama boya durumu hakkında bi açıklaması olmamıştı ilan sahibinin eğer boyasıda yoksa tam kupon bi araç.... ALLAH KAZA BELA VERMESİN KEYİFLİ SÜRÜŞLER GT CANDIR :nazar:

blackgear

genellikle brera ve gt ilanlarını takib ederim ve hem brerada hemde gt de km sine inanamadığım 2 araçtan biri ( diğeri 577 km brera) bence TÜRKİYE de değil dünyada sayılı GT lerden biridir.. yaklaşık 15 gün kadar önce ilana düşmüştü ama boya durumu hakkında bi açıklaması olmamıştı ilan sahibinin eğer boyasıda yoksa tam kupon bi araç.... ALLAH KAZA BELA VERMESİN KEYİFLİ SÜRÜŞLER GT CANDIR :nazar:

Teşekkürler, aynen dediğiniz gibi, belki İtalya' da bile yoktur :) (girip bakmadım :D)

Evet, boya hakkında arayanlara bilgi veriyorlarmış. 2008 de ufak bir kazaya karışmış, karşı taraf suçlu, tramerde çarpma diye geçiyor. Fiyat yok, sol çamurluk komple boyalı. Sağ çamurluk ise sürtme kaynaklı boyalı. Bu boyama işlemi, satın aldığım galeri tarafından yapılmış. Lokal bir bölge. Sol arkada bir çiziğimiz var, sağ kapı kenarında da ufak bir yara var. Onlar da nazarlıklarımız  :nazar:

EscC

Teşekkürler, aynen dediğiniz gibi, belki İtalya' da bile yoktur :) (girip bakmadım :D)

Evet, boya hakkında arayanlara bilgi veriyorlarmış. 2008 de ufak bir kazaya karışmış, karşı taraf suçlu, tramerde çarpma diye geçiyor. Fiyat yok, sol çamurluk komple boyalı. Sağ çamurluk ise sürtme kaynaklı boyalı. Bu boyama işlemi, satın aldığım galeri tarafından yapılmış. Lokal bir bölge. Sol arkada bir çiziğimiz var, sağ kapı kenarında da ufak bir yara var. Onlar da nazarlıklarımız  :nazar:
OKADAR DA OLSUN  DEDİĞİNİZ GİBİ NAZARLIK İSTANBULDA İNSANDAN ÇOK ARAÇ VAR GAYET NORMAL Bİ DURUM.... KOLTUKLARA GELİNCE İLK ÖNCE ASPİRİX ADINDA Bİ ÜRÜN VAR GENELLİKLE BENZİN İSTASYONLARINDA MARKETLERDE VS VS BULUNAN Bİ ÜRÜN O ÜRÜNÜ Bİ BEZE SIKIN VE O BEZLE KOLTUĞUNUZU İYİCE OVALAYIN OVALAMA İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA SONAX IN DERİ KREMİ VAR ONUDA Bİ SÜNGERE DÖKÜP DERİYE YEDİRİN... BU İŞLEM HEM DERİYİ KORUR HEMDE TEMİZ KALMASINI SAĞLAR ... BEN 1 SEFERE MAHSUS ASPİRİXİ TEMİZLİK AMACI İLE KULLANDIM DAHA SONRA ASPİRİXE GEREK KALMADI SADECE DERİ BAKIM KREMİNİ 10-15 GÜNDE 1 UYGULUYORUM BENİM GT YE VE OLDUKÇA FAYDASINI GÖRÜYORUM TAVSİYE EDERİM...

Kibitzer

Hayırlı olsun, güle güle kullanın :)) Gerçekten nadide bir alfaymış. Bu akşam yapılacak mini buluşmaya geliyor musunuz, görebilecek miyiz bu güzelliği :)
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

fevkalbeser12

Kadir bunu insan sürmeye kıyamaz kilometresi artıcak diye:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Rotweiler

Hayırdır bayiinin elinde felan mı kalmış?
Bune abi 0 GT mi olur. Töbe töbe...
Ali İhsan'ın da dediği gibi AĞIZ TADIYLA bin abi. Satırları okurken de 159'uma duyduğum özlem kabardı bir kez daha. Aynen benim kadar hissetmişsin.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ihsany

Süper görünüyor, bende de GT hayranlığı var  :alfisti:

Maşallah diyelim, kazasız belasız ve de cezasız sürüşler dilerim  :nazar:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

blackgear

Tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar :)

Akşamki, buluşma için hazırlanıyoruz şu an :)

7 senede neler değişmiş neler... Ruhsat artık direk eve geliyomuş mesela :) Bilseydim, plaka değişikliği yapmazdım, plaka yüzünden ruhsat işlemleri uzayacak gibi... Stresli işlere de gelemiyorum hiç :(

Ama sigortamız kaskomuz tamam en azından çok şükür :) Önceki aracımın hasarsızlık indiriminden de faydalanarak beklentimin biraz üzerinde bir fiyat çıktı. Öncekinin bitişi 15 Ağustos olduğu için de, yarın öğlen 12 itibari ile aracım sigortalı ve kaskolu :)

Pazar günü sticker ve deri parlatma işlemine girişeceğim inşallah. Bizim ofisin alt katında CARWAX var, senin Alfa' yı seramik kaplayalım, çiziklerden falan korur dedi. Ne dersiniz? Uygulatan oldu mu? Taş gibi olur diyor usta?

max-ime

Zaten kendin yapmak istiyordum, seramiği al kendin uygula abi, çok uyguna denk gelir. Biz zorluğu da yok zaten :)

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login Walla öyle :) Ki zaten öyle de olacak gibi, şirket aracım olduğu için, hafta sonları takılacağım bununla :)

You are not allowed to view links. Register or Login Hacım ben de inanamıyorum, görenler de inanamıyor :)

You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkürler :) Kullandınız mı bilmiyorum, ama kullanın derim, hayranlık artacaktır :)

You are not allowed to view links. Register or Login Akşam kafesteyiz inşallah üstad ama dersim var, biraz geç gelebilirim... Görüşmek üzere...

blackgear

Zaten kendin yapmak istiyordum, seramiği al kendin uygula abi, çok uyguna denk gelir. Biz zorluğu da yok zaten :)

Bi el atarsın o zaman :) Makinası falan yok mu, al direk süngerle bezle sür şeklinde mi uygulanıyor?

max-ime

Bi el atarsın o zaman :) Makinası falan yok mu, al direk süngerle bezle sür şeklinde mi uygulanıyor?

Yok abi seti var, önce stten çıkan solusyonla siliyorsun. Üzerine direk uyguluyorsun :)

Akşam canavarı görmeye gelicem, konuşalım. Zevkle el atarız :)

blackgear