Öncelikle tüm Alfisti dostlara selam
Ben İlker KAYA Lüleburgazda yaşıyorum ama ADANAlıyım
Özel bir Tekstil işletmesinde yöneticiyim. Alfa Romeo maceram ADANAda başladı. kısaca anlatayım; Temmuz ayında 83 model bir mercedes 560sec için adanaya gitmiştim bu araçla deneme sürüşü yaparken Benzin istasyonunda GT ile karşılaştım ve o an indim mercedesten araç sahibini bekledim, konuşmak için. Temmuz ayından Aralık ayına kadar süren tlf görüşmeleri ADANA - LÜLEBURGAZ hattı gidiş gelişler sonunda ikna etmeyi başardım
GT'ye 6 Aralıkta 45bin km'de iken kavuştuk. GT'nin pilot kabinine oturduğum an nasıl mutlu olduysam geçtiğimiz cumartesi
@ilbey666 sayesinde Paddock'ta tanıştığım tüm Alfisti aile bireylerinin sıcak muhabbetleri sonucunda bi o kadar daha mutlu oldum.
Asla Bir ALFİSTİ olmayan insanların Alfa Romeo hakkında konuştukları, yaptıkları yorumlar inanılmaz boş ve saçma geliyor. Sanki başka bir dünyaya başka bir boyuta geçtim
Asla bir araba olmadığını TUTKUya dönüştüğünü gün geçtikçe anlıyorum. Öyle her yere park edemiyor, park ettikten sonra dönüp bakıyor, sonra tekrar bakıyor.. bakıyor.. bakıyor... bakıyorum
Onun için neler yapabilirim diye düşünmeden edemiyorum. Bi de selespeed ile tanıştım; Allahım bu nasıl bir zevktir nasıl bir mekanizmadır, direksiyondan vites değiştirme inanılmaz agresif. 180km ile giderken 5. vitese geçme anında patinaj çekecek hissi paha biçilemez
Vites küçülttüğünde araçtan gelen sesler, mekanik homurtular, başlarda sırtıma yediğim yumruklar bile inanılmaz keyifli. 0-100 yapmak sport modda hiç bu kadar eğlenceli ve hiç bu kadar özgüven pompalama hissi doğurduğu başka bir an yaşamadım.
Muhakkak ki tavsiyeleriniz, önerileriniz, eleştirileriniz olacaktır. Yeni bir ALFİSTİ olduğum için kulak kabartacağım. Bu arada
@ilbey666 Paddock Detailing e emekleri ve tüm dostça yaklaşımı için, sayesinde tanıştığım tüm ALFİSTİ ailesine teşekkür ederim.
Yenilikler ve Güzelliklerle tekrar görüşmek üzere