Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Tüm alfa bağımlılarına merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

adnan.geyik

Agzımızın suyu aktı. Iyi günlerde kullanın. Tüm ALFA severlerin bir tane olmasını dileyebilecegim bir 159 ti.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

nikoladze

herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. daha iyileri sizlerin olsun.

Dentist

İnsan 39 yaşında "amca "denilince nasıl da bir garip oluyor değil mi ?
Neyse böyle bir Alfa için bu hitabı duymaya ben de razıyım...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

nikoladze

Haklısınız..
39 luk amca da biraz abartılı artık.. eh bi 10 sene içinde inzivaya çekilelim bari!
Delikanlı aslında 'ver bana hakkını vereyim TI ın, senden geçmiş artık' demek istiyor. Kendince haklı da. O kampüsten dönerken kızları dolduracak, biz de ise arkada çocuk koltuğu.. Şanslı ki bu yaşında alfa romeo sahibi. Ben o yaşlardayken değil sportif, 14" jantlı araç bile yoktu. Keşke herkesin 40 ında  bizim gibi merakları olsa.

Alfadanadam

quote:

Haklısınız..
39 luk amca da biraz abartılı artık.. eh bi 10 sene içinde inzivaya çekilelim bari!
Delikanlı aslında 'ver bana hakkını vereyim TI ın, senden geçmiş artık' demek istiyor. Kendince haklı da. O kampüsten dönerken kızları dolduracak, biz de ise arkada çocuk koltuğu.. Şanslı ki bu yaşında alfa romeo sahibi. Ben o yaşlardayken değil sportif, 14" jantlı araç bile yoktu. Keşke herkesin 40 ında  bizim gibi merakları olsa.

Çok güzel yazmışsınız Sinan Bey. Keşke herkes sahip olduklarının kıymetini gerçek anlamda anlayabilse.

Dentist

Biraz sitem gibi anlaşılmasın kimse tarafından,ama henüz 20 li yaşların başında bir Alfa sahibi olabilen arkadaşlara çok gıpta ediyorum.
Umarım ellerindekinin değerinin farkındadırlar.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Ben dıştaki ti logolarına bayıldım.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti