Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Ne zaman ıslatıyoruz? You are not allowed to view links. Register or Login

Bro hangisini ıslatıyoruz? :)

Size yağmurlu günde su yok.

Arabayı şuan yıkatıyorum eve geçeyim güzelce fotoğraflayıp cevaplayacağım :)

OZO..!!!

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
OZO..!!!

TRSemih

Elinize sağlık Özdemir. Son fotoda hah olmuş dedim.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

tayfun

Böyle küçük ama özel seyler yapmak , insana çocuklar gibi neş 'e verir yahu. icide ,scudetto 'da çok güzel.olmuş.

wolkanku

scudettonun arkasında kalan tampon parçasına 2 fıs plastidip çakınız ozobey
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

fevkalbeser12

Çok beğendim Scudettoyu. Helal olsun ufak ama güzel bi dokunuş.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ATA

volkana katılmakla beraber çok beğendim. tamponun beyaz kısmı sırıtmış sadece.
iç mekan karbonda gerçekten güzel olmuş. güle güle kullan ozom.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ozoozo

Eve ancak gelebildiğim için kaçırdığım mesajlar olduysa özür dilerim , herkese çok teşekkür ederim.

You are not allowed to view links. Register or Login abi direksiyon konusunda You are not allowed to view links. Register or Login abinin dediği gibi tanıtım aracında vardı ondan esinlenerek yaptırdım , alacantra biraz özen isteyen bir malzeme olduğu için dikkatli kullanmak gerekiyor ben pek sallamıyorum :D görüntü olarak güzel duruyor zaten onun için yaptırmıştım , yaza doğru turbo işine gireceğim için  ve deri koltuk planlarım var belki o sırada tekrar elden geçiririm. You are not allowed to view links. Register or Login abi ilk önceliğim motor olacak ondan sonra deri koltuk gelecek

Aslında bir 7-8 binlik işi daha var arabanın parça parça halledeceğim ;

Turbo , turbo işini yaza kalmadan halledeceğim senin 2. yarısı benim için biraz masraflı ve heyecanlı geçecek :)

Deri koltuk
Bilstein b8
Kilitli dif

şuan listemde bunlar var :D

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  abi gördüğün kısım tampon değil intercooler zaten tamponun arkasında kalan kısmı beyaz bir parça vardı birazdan telefon ile atacağım yapacak olanlara referans olur , mat siyah boya ile boyadık yoksa beyaz çok sıratacaktı , intercooler a bir şey yapamam sanırım :) aslında millet boyatıyor da çok uğraşlı olur. İntercooler büyüttüğüm için haliyle görünüyor eski hali olsa görünmezdi.

You are not allowed to view links. Register or Login abi scudetto konusunda Ufukta olan fazlanın çerçeveyi kullanmadık , sadece arka kısmı aldık , benim orjinal scudettonun çerçeveyi aldık plastidip i söküp eski orjinal krom haline çevirdik.

Kaçırdığım mesajlar varsa dediğim gibi affola , herkese çok teşekkür ederim.

Sanayiye girmişken air yapalım dedik

Buda magirus spec :) camdaki yazılar ise Allah böyle dost vermiş başka dert vermesin.

ozoozo

Unutmadan sabah sabah vaktini ayırıp benimle gezen You are not allowed to view links. Register or Login , kendi scudettosunu gözünün yaşına bakmadan bana hediye etti uğraştı etti kanka çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Tampon sökümünde Alfin , boyamada , yanımda olan ölücü team You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login teşekkür ederim soquqlar.

OğuzCanAlantor

Scudetto çok soquq olmuş  :arkadasim: şaka bi yana çok güzel oldu iyi Günlerde kullan kardeşim . Şimdi sen arabaya +5 bin koyarsın bu modifikeyşından sonra You are not allowed to view links. Register or Login

ne zaman ıslatıyoruz :) You are not allowed to view links. Register or Login

ufuksrl

kardeşim güzel günlerde kazasız belasız kullan  :nazar: :clover: :alfisti:

Lbe

Scudetto çok soquq olmuş  :arkadasim: şaka bi yana çok güzel oldu iyi Günlerde kullan kardeşim . Şimdi sen arabaya +5 bin koyarsın bu modifikeyşından sonra You are not allowed to view links. Register or Login

Ne zaman ıslatıyoruz demek için bu başlığa girmiştim aslında  :serefe:

Gouki

...camdaki yazılar ise Allah böyle dost vermiş başka dert vermesin.

:lol:

hi_cazz

Çok güzel olmuş bro. Güle güle kullan. P.tesi göremeyeceğim için üzülüyorum AEK'i

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozoozo

kardeşim güzel günlerde kazasız belasız kullan  :nazar: :clover: :alfisti:

Tekrardan çok teşekkürler kanka.  :serefe:

Çok güzel olmuş bro. Güle güle kullan. P.tesi göremeyeceğim için üzülüyorum AEK'i

Abicim kesin söz vermim ama uçağım Salı günü istanbuldan benimde istanbula gitmem gerekecek haliyle , ama daha bilet almadım İstanbula, burda keyfim yerinde :D belki pazartesi akşamına bilet alabilirim öyle bir durum olursa seni göreceğim için çok mutlu olurum duruma göre haberleşiriz. Teşekkür ederim.

Ne zaman ıslatıyoruz demek için bu başlığa girmiştim aslında  :serefe:

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Bhu Aşq İçhiN FhaZLa MhaSu/\/\um.

krm1983

emeğinize sağlık gayet güzel olmuş.
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

hi_cazz

Ooo sevindim bu habere.

tolga_ozhan

Çok güzel olmuş dostum. Plastidip'in gitmesine sevindim :)

Baskan

Özdemir güzel olmuş eline sağlık. Şu alttaki peteklerde scudetto'daki gibi olsa sis kapaklarındaki desenle sırıtırmı acaba ?

Kibitzer

Çok güzel olmuş. Scudetto çok farklı geldi gözüme. İlerde deneyebilirim belki benzerini :)) Magirus spec muhteşem, içeriden nasıl duyuluyor o ses?
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ozoozo

emeğinize sağlık gayet güzel olmuş.

Teşekkür ederim.

Çok güzel olmuş dostum. Plastidip'in gitmesine sevindim :)

Abi beğenmene gerçekten çok sevindim  :serefe:

Özdemir güzel olmuş eline sağlık. Şu alttaki peteklerde scudetto'daki gibi olsa sis kapaklarındaki desenle sırıtırmı acaba ?

Teşekkür ederim abicim. Valla bilemedim ki abi sırıtır mı bilmiyorum ama çok uğraşlı olacaktır :D

Çok güzel olmuş. Scudetto çok farklı geldi gözüme. İlerde deneyebilirim belki benzerini :)) Magirus spec muhteşem, içeriden nasıl duyuluyor o ses?

Teşekkür ederim Zafer abicim , valla ben seyir halinde gaza oturduğum da içeriye çok tatlı ses alıyorum. Geçen Burak(Lbe) arka koltuktaydı içerideki sesi beğendi.

tolga_ozhan

Aklıma gelmişken.
Scudetto eğer şu ayna kapaklarındaki saten krom renk olsa çok efsane olur. Düz kromdan çok daha kaliteli durup, basit plastik havasından sıyrılıyor.
Bildiğimiz kromajın plastik olduğu gerçekten belli olurken, misal ayna kapakları gerçekten metalmiş havası verebiliyor.

Gouki

Bu işi transparan plastidip çözer.

milano 75

çook güzel kardeşim .göğüs harika olmuş,yaldır yaldır  :D egzoza bayıldım.yaşımdan başımdan utanmasam egzoz işine gircem ama  yemiyo.geçen otoparkçı hacı dayı az ileri alsana dedi bana  :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

tolga_ozhan

Ooo nice fikir :)
Transparan plastip. İlk kez duyuyorum. Bi araştırayım.