Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Façayı duzeltmissin kardesim hayirli olsun.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Façayı duzeltmissin kardesim hayirli olsun.

hahaha teşekkür ederim abi  :arkadasim:

Baskan

Tebrikler güzel olmuş, ancak bende scudetto'nun çerçevesinin krom kalması taraftarıyım. 4 jant 250TL piyasa fiyatı bu arada,hani indirim vs yapmamış..
Ayrıca spoilere 50 TL fahiş bir rakam.. Ben 110TL (55x2Tüp) ile spoiler, ön lip, 4jant, scudetto,aynalar, egzoz kafalarının içlerini ve ön kapı açma elcikleri'ni boyamıştım..
Aklıma gelmişken parlatıcı okadar met edilen birşey değil, ileride matlaşacak ayrıca parlatıcı plasti dip'in genel yapısını biraz bozuyor.
Güneş altında kaldığında alttaki plasti dip tabiri caizse sümüksü bir hal alıyor, ufacık bir bez sürmesi vs durumunda kalkabiliyor..
Uygulama merkezleri genelde sprey tüp kullanmazlar, galondan ''bölerek'' yaparlar. Senden jant boyama için aldığı 250TL ile o galon ve tinerini alabiliyor, okadar karlı yani :)
Ayrıca madem el atıyorsun nacizane fikrim farlarıda karartman konusunda olacak..

ozoozo

Abi tesekkur ederim ancak bu şekilde gözüme daha hos görünüyor, siyah siyah asi :) ben kendim yapmadığım için fiyat bu sekilde , işin icinde işçilikte var ve adamin iscilik gercekten güzel, resimlerde gorunuyor zaten ve fiyat senin dedigine gore yine fena degil abi toplam 300 tutuyor nakit vereceğim, post cihazi yok ve adam 2 parca halinde vermemde bir sorun olmadığıni soyledi, buda benim icin iyi birşey.  Far konusunda cok istiyorum hatta adamlada konuştuk , farlarin çıkması gerektigini geri silikonla takilir dedi, ısıtıcı cihazla tutarak biraz genişletiyorlarmis sonra cikartip , karartip silikonla tekrar kapatiyorlarmis, dogrumudur? Ve nasil yaptiracagim hakkinda fikrim yok , özellikle ankarada nerede?

Sent from my SM-T210 using Tapatalk 4

Gouki

2002 diye bir yer var Sasmazda onceki arabamin farlarini orada kararttirmistim Ozdemir.

Baskan

Bizim farların siyah plastik kısımları geri dönüşüm malzemesinden yapılmış gibi :) Ne kadar ısıtırsan ısıt erimiyor bile, dış cam kanalındaki silikon benzeri siyah madde sıcakta kendini salmıyor..
Isıtıp esnetirken o kanalın dışı biraz çatlıyor, ancak farı açan iyi bir usta ise o çatlayan yerleri yeniden diker ve eskisinden daha sağlam olur..
Bu iş için sana önerim motor grenajı tamiri yapan bir usta bulman, Onların el işçiliğini kimse yapamaz. Adamlar kazalı param parça motor grenajını öyle bir dikiyorki sıfır gönye hatası ile oturtuyor yerine.. :)

Aceleye geldiğinden ben yapamamıştım, far açtırma gibi bir düşüncen varsa tavsiyem;
h7 veya d2s perdeli mercek ile kendi merceğini değiştir, özellikle d2s mercekte ışığın kalitesi ve kırılması çok fark ediyor. Ayrıca uzun aydınlatma performansın kısa aydınlatma ile beraber olacağı için 2ms gibi anlık selektöre kavuşacaksın..
Uzun ampüllerinin olduğu çanağa kendi beğenine göre amerikan park veya öylece uzun ampülleri bırakıp muayene sırasında paralel yapabilirsin..

Bu da daha önce yaptığımız CLK200 d2S mercekli aracımız :)

ozoozo

Tesekkur ettim , bu sasmazdaki yere yarin falan bir uğrayayim bakalim. Abi acikcasi mercek falan pek dokunmak istemiyorum ama bir sorayim yine de ortalama ne kadar bir maliyeti oluyor ?

Sent from my SM-T210 using Tapatalk 4

Baskan

Bizim mercekler helojen merceği olduğu için xenon taktığın zaman kesilme çizgisi ve ışığın kırılması kötü oluyor. O nedenle bir öneride bulundum, İlker Kemal'de uzun kısa perdeli 40TL tanesi..

ozoozo

Bizim mercekler helojen merceği olduğu için xenon taktığın zaman kesilme çizgisi ve ışığın kırılması kötü oluyor. O nedenle bir öneride bulundum, İlker Kemal'de uzun kısa perdeli 40TL tanesi..

Tamamdır abi , mesaj atıyorum  :arkadasim:

Gouki

Bugün caddenin ortasında durup fotoğraf çektim :D Bahsettiğim Giu buydu Özdemir'im jantları plastidiple boyayan.

Doğa Tosun

2002 diye bir yer var Sasmazda onceki arabamin farlarini orada kararttirmistim Ozdemir.

GT'ye siyah zeminli mercek düşünüyorum Özgün Abi, 2002 yapabilir mi? Ilker Kemal'e göndermek biraz uzun iş geliyor.. :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Gouki

Evet Doğa'cım yapabilirler. Ben 2 problemle karşılaşmıştım. Birincisi çizikleri gidermek ayağına zımparalamışlardı ama far camım matlaşmıştı. İkincisi farı açarken köşesinden küçük bir parçayı kırmışlardı. Ankara'da daha iyi yapan bir yer bilmiyorum, bilsem oraya git derim.

ozoozo

Abim bence guzel durmus yahu :) sen pek begenmedin demistin ama , resim icin tesekkur ettim cok merak ediyordum nasil durdugunu. Cuma bulusmada yine bir fikrinizi alirim.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

erdem1904

Evet Doğa'cım yapabilirler. Ben 2 problemle karşılaşmıştım. Birincisi çizikleri gidermek ayağına zımparalamışlardı ama far camım matlaşmıştı. İkincisi farı açarken köşesinden küçük bir parçayı kırmışlardı. Ankara'da daha iyi yapan bir yer bilmiyorum, bilsem oraya git derim.

Benim de çalışan far ayar motorum temizleme işleminden sonra bozuldu. Mekanik parça suçlayamıyorum da ama bozuldu :) Çıkmasıyla değiştirtip çözdüm...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Gouki

Bak onu unutmuşum Erdem abi :) Aynı şekilde benim de sol far motorum sürekli çalışmaya başlamıştı.

ozoozo

Ferrarime kavustum sonunda :) Allah kimseye kaza gostermesin, ben soylememe ragmen on tarafida rotus yapmislar asiri hosuma gitti kucucuk bir sey ama onlarin fark edip duzeltmesi beni cok mutlu etti :) 1 hafta 10 gunede marspiyellerimiz geliyor.

wolkanku

hadi kazasız belasız kullan.
uzun aradan sonra kavuşunca insanın arabası gözüne daha da güzel geliyor :)  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ismet

Ferrarime kavustum sonunda :) Allah kimseye kaza gostermesin, ben soylememe ragmen on tarafida rotus yapmislar asiri hosuma gitti kucucuk bir sey ama onlarin fark edip duzeltmesi beni cok mutlu etti :) 1 hafta 10 gunede marspiyellerimiz geliyor.

hadi geçmiş olsun Özdemir  :nazar: bundan sonra yavaş giden kızların önüne geçip gaza basarak onları gazlama, sonra duramayıp çarpıyorlar :p
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

blackgear

Özdemir, sağ egsozda eğrilik var diyeceğim, ama sen yanlış anlayacaksın :D Valla bi eğrilik var gibi duruyor yaaa?  :o  Çay çorba için değil bak :)

ismet

Özdemir, sağ egsozda eğrilik var diyeceğim, ama sen yanlış anlayacaksın :D Valla bi eğrilik var gibi duruyor yaaa?  :o  Çay çorba için değil bak :)

6-7 derece kuzey doğu yönüne bakıyor gibi geldi bana da ama resimden de kaynaklı olabilir :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

blackgear

6-7 derece kuzey doğu yönüne bakıyor gibi geldi bana da ama resimden de kaynaklı olabilir :)

Fotoğraftan kaynaklanıyorsa çay çorba düzeltir zaten, inşallah da öyledir :)

ozoozo

Iyi dilekleriniz icin cok cok  tesekkur ederim :) Kadir abicim bende fark ettim ancak on tarafi rotuslamalari beni mutlu etti cok uzatmadim hafif bi egrilik var onuda sinavlarim bitince haftasonu halledecegim 15-20 liralik bi is var kaynakcida :) ama cok egri degil dimi ? :D corba kopegin olsun abim

blackgear

Iyi dilekleriniz icin cok cok  tesekkur ederim :) Kadir abicim bende fark ettim ancak on tarafi rotuslamalari beni mutlu etti cok uzatmadim hafif bi egrilik var onuda sinavlarim bitince haftasonu halledecegim 15-20 liralik bi is var kaynakcida :) ama cok egri degil dimi ? :D corba kopegin olsun abim

Canım benim, çok geçmiş olsun tekrardan :D Bizimkisi muhabbet :) Allah tekrarını yaşatmasın, kaportana kuş pisliği, tekerine taş değdirmesin :D Selamlar.

Bu arada ön taraftaki rötuş için Akota ya benden de bir  :alkis:

ozoozo

Canım benim, çok geçmiş olsun tekrardan :D Bizimkisi muhabbet :) Allah tekrarını yaşatmasın, kaportana kuş pisliği, tekerine taş değdirmesin :D Selamlar.

Bu arada ön taraftaki rötuş için Akota ya benden de bir  :alkis:

Çok teşekkür ederim abicim , yok harbiden bir kuzeye bakış var onu halledeceğim , önü görünce zaten arabaya gözüm kapalı bindim elden geçirmişler her yeri :)  :alkis: Allah kimseye tekrarını yaşatmasın büyük,küçük kazaların hepsi dertmiş onu anladım. Çok teşekkür ederim abi tekrar.  :arkadasim:

ozoozo

hadi kazasız belasız kullan.
uzun aradan sonra kavuşunca insanın arabası gözüne daha da güzel geliyor :)  :serefe:

Çok teşekkür ederim hocam , arabayı gördüm yüzümde saçma bir gülümseme oldu gerçekten özlemişim dönüp dönüp bakıyoru :)