Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Güzel gelişmeler. Kalıpla uğraşmamak için eldeki Acer tableti satıp Samsung tablet alayım bari ben de :)

Abi adamın elinde kalıp yokmuş , sipariş üzerine yapıyor :) yani satmana gerek yok direk senin tablete uygunda yapıyor.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

ozoozo

Hah olmuş bu. Ama diyeceğim alttan biraz gömülü efekti verilse daha da güzel olur. Lakin bir ara projem vardı Maslakta eleman motorlu yaparım vs vs ama aynı parçadan almam lazım alamadık, olmadı, işti güçtü derken yattı işte.

Abi belki dediğin olabilir de bu şekilde de çok hoşuma gitti :) O motorlu sistemi adama da sordum , Soner abide demiş hatta motorlu vs olsa diye ancak yapamamışlar , usta bir şeyler anlattı ama unuttum :D bu şekilde de yine güzel duruyor orjinal gibi.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Alfadanadam

Güzel gelişmeler. Kalıpla uğraşmamak için eldeki Acer tableti satıp Samsung tablet alayım bari ben de :)

Abi adamın elinde kalıp yokmuş , sipariş üzerine yapıyor :) yani satmana gerek yok direk senin tablete uygunda yapıyor.

Seninkinden kalıp alır herhalde :) O bakımdan. Gerçi gereksiz yere masrafa da girmeyim ben.

ozoozo

Seninkinden kalıp alır herhalde :) O bakımdan. Gerçi gereksiz yere masrafa da girmeyim ben.

E valla kafa çalışıyorsa alır abi :D :D Abi durum müsaitse bence bunu yaptır , Soner abinin iç çok güzel olmuş.

Baskan

Alıntı yapılan: Alfadanadam

Acer tablet'in modeli nedir ? a100 felanmı?

Alfadanadam

Alıntı yapılan: Alfadanadam

Acer tablet'in modeli nedir ? a100 felanmı?

Iconia B1-710 Siyah Renk.

ozoozo

İstanbul öncesi filtremizi temizledik , yağladık. Boluda temiz hava çekelim :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Semih abi sağolsun temizledi,yağladı elimi bile sürdürtmedi :) buradan da teşekkür etmek istedim :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ozoozo

Yazmayı unuttum kendimden utandım :( Oğuz çok teşekkür ederim kardeşim , kendi yerimiz gibi girdik çalıştık , ustalar sağolsun söktü. Tekrar teşekkürler unuttum kusura bakma :(

alihsans

Bu Semih'ten kaç tane var ya? Bir ara da elektrikçide bizim yanımıza geldi, bırakın ben hallederim dedi ama izin vermedik.  :p
Yolunuz açık olsun Özdemir.  :arkadasim:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Bu Semih'ten kaç tane var ya? Bir ara da elektrikçide bizim yanımıza geldi, bırakın ben hallederim dedi ama izin vermedik.  :p

Ankara ekibinin kurtarıcısı :P sadece iş arkadaşları süperman diyor :D

ozoozo

İstanbula temiz gidelim :)

TRSemih

Güle güle kirlet Özdemir, ne demek.

Temizlik olayı biraz aceleye geldi ama neyseki Şükrü abi kompresörü emrimize amade etti, hızlıca kuruttuk. Bol oksijenli, keyifli yolculuklar dilerim ;)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

TRSemih

Ankara ekibinin kurtarıcısı :P sadece iş arkadaşları süperman diyor :D

Her türlü kıl tüy işler itina ile yapılır :D

O degilde, mahsülü göremedim İhsan. Nasıl oldu?

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

alihsans

Her türlü kıl tüy işler itina ile yapılır :D

O degilde, mahsülü göremedim İhsan. Nasıl oldu?

İyi oldu abi bence. Mühim olan hanımın beğenmesiydi, onun isteği üzerine deldirdik aleti zaten. Ondan da tam not aldık. Mutluyuz. :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

OğuzCanAlantor

Yazmayı unuttum kendimden utandım :( Oğuz çok teşekkür ederim kardeşim , kendi yerimiz gibi girdik çalıştık , ustalar sağolsun söktü. Tekrar teşekkürler unuttum kusura bakma :(

Ne kusuru kardeşim her zaman beklerim :) :) Semih Abinin bu ince işleri bomba :)

ozoozo

Ne kusuru kardeşim her zaman beklerim :) :) Semih Abinin bu ince işleri bomba :)

Sağolasın kardeşim , tekrar teşekkürler :)

ozoozo

Tablet yuvam geldi bence süper duruyor , beni ilk gördüğüm de mutlu ettiği kadar varmış :)

Montajını da bugün Özgün reyizden matkapı alırsam yapacağım , yalnız adam altına iki takoz koymuş ve 4mmlik vidalar ve somun yollamış. Bana vidaları aşağıya salladıracaksın 3mm lik delik açıp 4mmlik vidayı sıkıştıracaksın demişti , şimdi ürüne bakıyorum neyi nereye sallandırıyoruz , nereyi vidalıyoruz anlamadım :D

Adam bir yerleri deleceksin demişti ancak nereyi delecem anlamadım , şansıma adamın telefon şuan kapalı haliyle belki mantık yürüten olur diye düşündüm.

engin uzun

Tabletin şarj olayıyla ilgili ne düsünüyorsun.Aradan bi yerden kablo cekip orda bi yandan da şarj olsa nasıl olur.Bende üst kapağa tableti sıkıstırarak kullanıyorum ama pil olayı biraz sinir bozucu..
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Erkay KAHYA

Özdemir,
Malzeme güzelmiş. Güle güle kullan.
Tahminimce adamın deleceksin dediği yer o parçanın sol ve sağ altındaki tokazları senin göğüsteki parçanın havuz kısmının yan duvarlarına gelen kısımları. Havalandırma ızgaralarının altından takozlara doğru.
Üstten bir vida görünmeden o parçayı orj. parçaya sabitlemen için vida atmalısın.
Şarj işini de tablet sürekli takılı kalacaksa parçayı yerine oturtmadan göğüsün iç kısmında bir yerden elektrik alarak çözebilirsin.
Kablo falan sallandırma. Görünüm çok çirkin oluyor.
Müracaat oto elektrikçi.  ;)

ozoozo

Erkay abi teşekkür ederim.

Şarj konusuna gelecek olursak , Malzemeyi yapan usta Soner abiye de ya kapağın delinmesi gerektiğini yada üstten kablo çekmek gerektiğini söylemiş , haliyle oda çirkin oluyor. Zaten bizim tabletlerin şarjı ciddi anlamda uzun gidiyor , Soner abide uzun gidiyor diye gerek yok demiş. Bende bu şekilde düşünüyorum.

Mesela salı günü şarj ettim , her sabah fix hazırlanırken radyo vs açık , akşamları yatarken dizi vs izliyorum ona rağmen şuan %35 yani öyle sinir bozucu bir şarj durumu yok benim tabletin. Ha eğer ilerde baktım çok çabuk bitiyor , 1 tornavida 2 tane vida sökmeye bakar sonra da doğru oto elektrikçiye gider elektrik çektiririm. Ama şuan için düşünmüyorum.

hi_cazz

Hayırlı olsun Özdemir.

Oğuz

Kanka hayirli olsun + gecmis olsun :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Kubilay

Geçmiş olsun Özdemir.

ar.159

Hayırlı olsun guzel olacak guzel aslında on tarafinı ekrana kadar kapalı yapıp tableti yandan kızak gibi sokacak gibide yapabilirdi ama boyle daha kullanışlı heralde

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

sule001

Prezentasyon süper... Hoşgeldiniz:))

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi