Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27DM664 - 2005 156 1.6 TS Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login

Değişiklikler hayırlı olsun. Topuz hiç fena olmamış. Krom detaylarla tamamlamış en azından. Ama deri değil de plastik oluşu hissiyat açısından kalite algısını bi tık aşağı çeker. Oda dert değildir muhtemelen :)

Teşekkür ederim.

Ben aksine deriyi sevmiyorum. Evet daha şık görünüyor ama kullanım açısından  beni cezbetmiyor :)
Çok çeşitli topuzlar vardı ama dediğiniz gibi krom detaylarla uyum oluşturması beni buna yöneltti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
bak buna itiraz ederim. Deri direksiyon vites Topuz'u olan bir araca binince o kadar güzel hissediyorum ki keyif alıyorum elimin altında hissettiğim tuşeyi :) bir insan Nasıl sevmez deriyi  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Yiğit Doğukan

Değişiklikler hayırlı olsun. Topuz hiç fena olmamış. Krom detaylarla tamamlamış en azından. Ama deri değil de plastik oluşu hissiyat açısından kalite algısını bi tık aşağı çeker. Oda dert değildir muhtemelen :)

Teşekkür ederim.

Ben aksine deriyi sevmiyorum. Evet daha şık görünüyor ama kullanım açısından  beni cezbetmiyor :)
Çok çeşitli topuzlar vardı ama dediğiniz gibi krom detaylarla uyum oluşturması beni buna yöneltti.

bak buna itiraz ederim. Deri direksiyon vites Topuz'u olan bir araca binince o kadar güzel hissediyorum ki keyif alıyorum elimin altında hissettiğim tuşeyi :) bir insan Nasıl sevmez deriyi  :lol:

Benim avuçlarım fazla terler. O yüzden yaz-kış rahatsız ediyor :)

E.Ç.M. (MiTongin)

Teşekkür ederim.

Benim avuçlarım fazla terler. O yüzden yaz-kış rahatsız ediyor :)

simdi oldu  :serefe: şirket arabasına ( mesela symbol ) binip bütün gün hafta sonu full poloya binerdim. O kadar iyi hissetiriyorduki sanki Mercedes bmw ye biniyor gibi geliyordu  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Tolga033

Yiğit Doğukan

Yiğit Doğukan

Hayırlı olsun.Kazasız belasız. :nazar:

Teşekkürler

Yiğit Doğukan

Dün son susturucuyu değiştirdik. Görüntü hayal ettiğim gibi olmadı ama ses harika oldu diyebilirim.

Şimdilik acelece çelikmiş fotoğraflar ve video mevcut. Müsait bir zamanda daha detaylı video çekip, paylaşıp, fikirlerinizi almak isterim.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Yiğit Doğukan

Yaklaşık 7 aylık 156 yolculuğum son buldu. Severek bindiğim 156'mı satmış bulunuyorum.

mursel03

Yiğit bey buralardamısınız? Sanırım bu kırmızı alfa bende şu anda. Tesadüf eseri gördüm bu konuyu..