Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 AS 6253 / Mercedes C 180 K. Fascination

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calibra

You are not allowed to view links. Register or Login
Alper Bey, bu yerin adı Power Sport imiş.

Power Sport
Bostancı Oto Sanayi Sitesi
İçerenköy/Istanbul
(0216) 576 50 66
(0530) 040 40 95
Hakkı Bey.

Kemal Aydın vasıtası ile aradığınızı söylebilirsiniz isterseniz.

Umarım dişinize göre şeyler vardır. Arkadaş şu anda arabasını almaya gitti. İşçilik konusunda nasıl olduklarını kendisi gelince bakıp size bilgi veririm.

Not aldım.
İlginize teşekkür ederim :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Lbe

eyvalalh abi teşekkürler..bana göre jantlar çok küçük ve içerde kaldı. aynı jantın (e spor paket jantı) 18" ini takmak için çok direttim ama babam "ben serseri miyim napicam 18" dedi" :)))
taksam şöyle birşey olacaktı;
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ben babamı ikna ettim abi bu jantlara :D e kasa spor paket tamponda alcak bunlarla beraber

wolkanku

On arka 55 amg bulunursa bu jantla cok ii olur. Ama sakin sag sol egzos yapicaz diye tamponu kesmeyin orjinali gibi olmuyor. Soldan cift cikis yapip devam.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Lbe

Yalniz abi bizim egzozlar zaten sol ve sağda.Sadece krom egzoz ucu yok.Spor paket tamponu alip krom egzoz uclari takilacak anladigim kadariyla

Şöyle;

Gouki

Volkan hayırlı olsun Clk keyifle binersiniz inşallah.

wolkanku

Ozgun tesekkur ederim

@lbe arka tampon ve egzosda bisiye gerek yokmus tamam. Jant alip devam. Yay bile gerekmiyor You are not allowed to view links. Register or Login

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Calibra

Geçtiğimiz akşam farkettim ve canım çok sıkıldı.
Birisi bagaj kapağımda yumruk kadar göçük yapmış.
Kim olduğunu bilmiyorum, ama tahminim var, hatta otoparkta olmuş bile olabilir, çünkü ya dün gece ya ondan önceki gece oldu. Önünde plastik koruması olan bir pickuptan şüpheleniyorum, adamı görürsem bi yüzleşicem...

Neyse, bunlar bir tarafa, durum aşağıdaki gibi. Boya kalkmamış, herhangi bir boya lekesi de yok. Şaka gibi gerçekten, sanki birisi yumruk atmış. O bölgedeki sac da arabanın genelinde olduğu gibi oldukça sert; ciddi ve ağır bir aracın dürtmesi gerekir. Altta, tamponda da herhangi bir leke/iz yok.

Şu forumda daha önce paylaşılan, Fatih'teki yağlı çekiç ustası bunu halleder gibime geliyor.

ihsany

Alper bey geçmiş olsun.. Bence de fatihteki yağlı çekiç ustası halleder bunu..
Park halinde iken çarpmalardan bende çok çekiyorum, eski 147 de ön tampon işlem görmüştü, geçenlerde de bizim fiesta da çamurluğa vurup kaçmışlardı  >:( 
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

fevkalbeser12

Geçmiş olsun. Böyle ufak tefek şeyler insanın canını sıkıyor ya:( ama bence en güzel şekilde hallolur:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Calibra

Teşekkürler :)

Hallolur tabii, hallolmayacak şey yok ancak 10-15 arabanın girdiği otoparkımızda böyle bir olayın olması çok can sıkıyor.

Bakalım, bir süre nazarlık gibi bırakacağım bunu, sonra bir cumartesi sabah gideceğiz işte :)

ATA

İnsan numara birakir, durumu yoksa özür diler bir not ile. Geçmiş olsun.

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tolga_ozhan

egeozal1

Geçmiş olsun Alper abim... Allah daha büyük kazalardan korusun...  :nazar: :serefe:

Calibra

İnsan numara birakir, durumu yoksa özür diler bir not ile. Geçmiş olsun.

yok abi.. nerde.. insan olaydı olurdu belki :)

Geçmiş olsun.

teşekkür ederim

Geçmiş olsun Alper abim... Allah daha büyük kazalardan korusun...  :nazar: :serefe:

Egecim teşekkürler, amin, hepimizi...

Gouki

Gecmis olsun abi hic canini sıkma hem calisilmasi cok kolay bir yer hem de boya işi yok.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alper

Geçtiğimiz akşam farkettim ve canım çok sıkıldı.
Birisi bagaj kapağımda yumruk kadar göçük yapmış.
Kim olduğunu bilmiyorum, ama tahminim var, hatta otoparkta olmuş bile olabilir, çünkü ya dün gece ya ondan önceki gece oldu. Önünde plastik koruması olan bir pickuptan şüpheleniyorum, adamı görürsem bi yüzleşicem...

Neyse, bunlar bir tarafa, durum aşağıdaki gibi. Boya kalkmamış, herhangi bir boya lekesi de yok. Şaka gibi gerçekten, sanki birisi yumruk atmış. O bölgedeki sac da arabanın genelinde olduğu gibi oldukça sert; ciddi ve ağır bir aracın dürtmesi gerekir. Altta, tamponda da herhangi bir leke/iz yok.

Şu forumda daha önce paylaşılan, Fatih'teki yağlı çekiç ustası bunu halleder gibime geliyor.

Adasim biliyorsundur Fatihdeki ustayla çok yakınım gidersen haberim olsun.

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ar.159

Allah beterinden korusun can sıkmaya değmez Ankara'da Avrupa'dan gelme dehşet bir usta vardı istanbulda emsali yok mu ki?

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Tolga033

Alfadanadam

Calibra

Gecmis olsun abi hic canini sıkma hem calisilmasi cok kolay bir yer hem de boya işi yok.

Sağolasın Özgüncüm, öyle gözüküyor...

Adasim biliyorsundur Fatihdeki ustayla çok yakınım gidersen haberim olsun.

Abi doğru ya, sen paylaşmıştın orayı burada... Sağolasın, haber veririm sana, artık ya bu c.tesi ya sonrasında gideceğim.

Çok geçmiş olsun.  :(

Teşekkürler

Allah beterinden korusun can sıkmaya değmez Ankara'da Avrupa'dan gelme dehşet bir usta vardı istanbulda emsali yok mu ki?

Teşekkürler, hepimizi inşallah.

Geçmiş olsun. :(

Teşekkür ederim.

Geçmiş olsun Alper'cim.

Sağol abi, ufak birşey ama işte, oluş şekli yeri falan can sıkıyor...

Calibra

Bir güncelleme yapayım.

Eşimin de benim de işler çok yoğun, arabaya eskisi kadar vakit ayıramadık kış mış derken. Sonrasında eşimin ailesinin taşınması, abisinin sağlık - ameliyat durumları derken yılın ortasına geldiğimizi anlamadık bile.

Arabanın bakımlarını her zaman olduğu gibi ihmal etmiyorum tabii ki... Km olarak 63.000'e yaklaştık. Toplam 14 ayda neredeyse 25.000 km yapmışız. Gördüğünüz üzere yoğun gibi kullanıyoruz kendisini. Maşallah bana mısın demiyor. Bir de ortalama tüketim 10,5 olmayaydı eyiydi. :)

Bakım için Koluman Samandıra'da idik. Bir önceki bakım sonrası yaşanan sıkıntılardan ötürü vermiş oldukları "bir sonraki bakımınız bizden hediye" sözünü tutup tutmayacaklarını merak ediyordum. Önce bir mırın kırın ettiler, sonra Mercedes Benz Türk ile görüştükten sonra 60.000 dahilindeki herşeyin ücretsiz yapılacağını ilettiler. 60.000 bakımı tahmininiz üzere epey kapsamlı ve ağır bakım. İstediğim bazı ekstralar ve önceden yapılan yıpranmaya bağlı değişikliklerle birlikte toplam bakım 2.900-TL tutmuştu, 1.250-TL'sini ben ödedim. Mercedes'in müşteri memnuniyeti gerçekten hayranlık verici, bir kez daha anlamış olduk bu vesileyle... Bu arada kullandığım süre boyunca 2 kere servise gittim, ikisi de periyodik bakım içindi. Bu da sevindirici tabii.

Kış için Continental WinterContact TS850 almıştık, 15 Nisan itibariyle yazlık Bridgestone Potenza S001'lere geri döndük. Biraz sert bir lastik bunlar ama İstanbul için ideal olduklarını düşünüyorum.

Bagaj kapağındaki göçük için Özlem Oto Kaporta'ya gittik, Melih Usta hem işinin ehli, hem de şahane bir insan, süper bir şekilde gidermiş göçüğü gerçekten inanılmaz. Fiyat da emeğine ve alınan sonuca göre gerçekten makul. Sağolsun.

Neyse işte, böyleyken böyle. Artık bir ara temiz temiz çeker fotoları paylaşırım yine.

Herkese kazasız belasız günler diliyorum.

ihsany

Alman yıldızına maşallah diyelim, nice 25 binlere  :nazar:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

wolkanku

1250'de baya kalınmış esasında :))

hadi nice 60.000'lere :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Calibra

1250'de baya kalınmış esasında :))

hadi nice 60.000'lere :)

öyle ya sorma :) ama 147'de de debriyaj triger ön takım falan alışkınız bu rakamlara :)