Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 AS 6253 / Mercedes C 180 K. Fascination

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calibra

You are not allowed to view links. Register or Login
bmw ve mercedese bi yerden başlamak lazım.
neden sıfır ya da çok düşük kmli 3.16i düşünmüyorsun abi.

Fatihlerde c200 (3-4 yaşında) vardı diye hatırlıyorum satmaya niyetlilerdi bi ara konuş istersen.

Emincim 0 316lar boyumu aşıyor çok. Bütçe 65 civarı. E90 2010-2011 olanilir ama onlar da 1.6 lt atmosferik motor 116PS. Kullandım, performansı çok yetersiz geldi. Ama güzel, kaliteli, sağlam, yol tutuş - direksiyon falan çok güzel.

Yarın bir meslektaşımın aracına bakacağım 38.000 km'de çok temiz ve istediğim özelliklerde. Hayırlısı :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Fatihob

Alıntı Yapbmw ve mercedese bi yerden başlamak lazım.
neden sıfır ya da çok düşük kmli 3.16i düşünmüyorsun abi.

Fatihlerde c200 (3-4 yaşında) vardı diye hatırlıyorum satmaya niyetlilerdi bi ara konuş istersen.

Yaa bizim o iş enteresan. e39u kullanıyor yok yok bu iyi kalsın diyor, sonra MB ile ile çıkıyor buda iyi ama konforu e39 kadar iyi değil satayım diyor. 2 saat sonra ama iyi gidiyor diyip vazgeçiyor :) Şimdi beyfendinin bi planı varmış. Benden yay ve m kit istiyor e39a ona hafta sonları binicekmiş MBye hafta içleri :D Yaşlandıkça gençleşiyor. Bi yandanda e92 cabrio istiyorum diyor 2 sini satıp olmadı a5 dort kapı görmüş çok beyenmiş onu istiyormuş :) Benden beter çıktı.

Bu arada hiç 156hp olanlara binmedim ama söylenenler 11-12Lt yaktıklarıydı. Gecen gün babamın ortalamasına baktım 10.5Lt. Sanırsam yoğun tarfiğe girilmediğinde daha az yakıyor 185hp olanlar. MiTo'nun yoklugunda bağzen çıkıyorum biraz basıyorum performansı bunun gayet güzelde. Kalkışta 1den 2ye atarken silkeliyor heralde herkesin dediği gibi saçma sanzımandan. Çok konforlu gelmedi e39dan sonra ama yinede güzel. Bagaj kısmından ses alıyor gibi ama olsun o kadarda olur, belkide bizimkine has bişidir o :) Ne kadar çok yolda görsekte Amg paketlileri falan güzel duruyor. Eğer karar kesinde c serisinde çokta pişman etcek bir araba değil bence ;)

3.16 atmosteriklerin gidişini az çok tahmin ediyorum. Annemde 1.16i var yok böyle bişi. Her kullandıgım dakikayı ömrümden boşa giden zaman olarak bir kenara yazıyorum. Aşırı isteksiz, insanı gaza basmaktan yoruyor. Vites yükseltmiyor ekonomi yapılmıyor zaten hatırı sayılır yakıyor. Kavşaklarda tam gazla direksiyonu kırıyorum zorraki birazcık götünü atma eyilimi gösteriyor beyfendi >:D O motora verilen para bence boşa veriliyor. 3.16 alıncaksa bütüm donanımlar olmalıki yolda siz gazı köklemişken ilgilenecek başka şeyleriniz olsunki sıkılmayın :)
..

Calibra

Bu arada hiç 156hp olanlara binmedim ama söylenenler 11-12Lt yaktıklarıydı. Gecen gün babamın ortalamasına baktım 10.5Lt. Sanırsam yoğun tarfiğe girilmediğinde daha az yakıyor 185hp olanlar. MiTo'nun yoklugunda bağzen çıkıyorum biraz basıyorum performansı bunun gayet güzelde. Kalkışta 1den 2ye atarken silkeliyor heralde herkesin dediği gibi saçma sanzımandan. Çok konforlu gelmedi e39dan sonra ama yinede güzel. Bagaj kısmından ses alıyor gibi ama olsun o kadarda olur, belkide bizimkine has bişidir o :) Ne kadar çok yolda görsekte Amg paketlileri falan güzel duruyor. Eğer karar kesinde c serisinde çokta pişman etcek bir araba değil bence ;)

3.16 atmosteriklerin gidişini az çok tahmin ediyorum. Annemde 1.16i var yok böyle bişi. Her kullandıgım dakikayı ömrümden boşa giden zaman olarak bir kenara yazıyorum. Aşırı isteksiz, insanı gaza basmaktan yoruyor. Vites yükseltmiyor ekonomi yapılmıyor zaten hatırı sayılır yakıyor. Kavşaklarda tam gazla direksiyonu kırıyorum zorraki birazcık götünü atma eyilimi gösteriyor beyfendi >:D O motora verilen para bence boşa veriliyor. 3.16 alıncaksa bütüm donanımlar olmalıki yolda siz gazı köklemişken ilgilenecek başka şeyleriniz olsunki sıkılmayın :)

:yukari-ok:

emin

kanka 3.16i yeni tip motordan bahsediyorum bu arada ben siz baştan beri gitmeyen motordan dem vuruyorsunuz. 136 hplik turbolu olan bence on numara beş yıldız. bi test sürüşü yapmak lazım. fiyat listesine hakim değilim yalnız.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Fatihob

Ucuz Bmw olmadıgı için şuan You are not allowed to view links. Register or Login ye girip fiyat listesine bile bakmıcam :) Kesin 80-90binTL isterler ona :)
..

Calibra

kanka 3.16i yeni tip motordan bahsediyorum bu arada ben siz baştan beri gitmeyen motordan dem vuruyorsunuz. 136 hplik turbolu olan bence on numara beş yıldız. bi test sürüşü yapmak lazım. fiyat listesine hakim değilim yalnız.

Başlangıç fiyatı 95.000 küsür :)
Jant kapağı, manuel klima, opak renk :)

Fatihob

..

Calibra

Fakir spec Bmw ve Mercedeslere hastayım :)

O konuda Almanya'nın üzerine tanımam. Adam E 350 alıyor ama Classic :)
320d böyle manuel klima, arka camlar manuel falan :)
adamların 2 kapı araba kullanma mantığı "arkaya kimse oturmayacak ki" :)

sacak

Alper bey merhaba
biraz geç kaldım sanırım yazmak için daha önce 2010 model bir c-180 k ile 6 aylık bir birliktelğmiz olmuştu yakıt tüketimi şehir içi-dışı   biraz yüksektir suspansiyonları biraz serttir.konfordan öte biraz spor tasarıma yakın olduğunu düşündüğüm bir araçtır. 6 ileri şanjuman sanırım 2011-2012  yılı ile birlikte yerini 7 ileri şanjumana bıraktı.2006 e 200  seriside kullanmıştım geçiş döneminde araçlar arasındaki konfor bariz şekilde belli idi kendim şuan bu iki arac arasında seçim yapacak olsam
hiç düşünmeden 2005-2006 Arası bir E serisi seçerdim.
Bu arada kuzenim göztepe sanayi sitesinde mercedes servisidir
cancanlı bir servis değildir ama elinden geleni esirgemez

156 2.0
INFINITI FX -35

Calibra

Alper bey merhaba
biraz geç kaldım sanırım yazmak için daha önce 2010 model bir c-180 k ile 6 aylık bir birliktelğmiz olmuştu yakıt tüketimi şehir içi-dışı   biraz yüksektir suspansiyonları biraz serttir.konfordan öte biraz spor tasarıma yakın olduğunu düşündüğüm bir araçtır. 6 ileri şanjuman sanırım 2011-2012  yılı ile birlikte yerini 7 ileri şanjumana bıraktı.2006 e 200  seriside kullanmıştım geçiş döneminde araçlar arasındaki konfor bariz şekilde belli idi kendim şuan bu iki arac arasında seçim yapacak olsam
hiç düşünmeden 2005-2006 Arası bir E serisi seçerdim.
Bu arada kuzenim göztepe sanayi sitesinde mercedes servisidir
cancanlı bir servis değildir ama elinden geleni esirgemez

Paylaşımınız için teşekkürler, dikkate alacağım.

Calibra

Arkadaşlar merhaba,

Bugün aracımızı teslim aldım. Çok heyecanlıyım sizle de paylaşmak istedim.

2009 model 38000 km'de, ilk sahibinden, tenorit gri renkte C180 Kompressor Fascination.  :nazar: :)

İlk sahibinden aldım, sahibi tanıdık bir avukat çıktı, çok güzel ve keyifli bir alışveriş oldu, bu vesile ile bir aile dostu da kazandık.

Araç kazasız, boyasız, çiziksiz, bakımları hep Mengerler'yapılmış, lastikleri araç 4 yaşını dolduruyor diye 500 km önce değişmiş, çok temiz bakılmış ve kullanılmış, kapalı garajda saklanmış bir araç. Sahibi benden beter derecede titiz birisi, kendisi uygun fiyata 2012 model ML 250 CDI aldığı için satıyordu.

Eşimle birlikte gönlümüze göre bir araç sahibi olduğumuz için mutluyuz, İnşallah severek kullanırız, Allah herkesin gönlüne göre versin.  :alfisti:

Alper

Arkadaşlar merhaba,

Bugün aracımızı teslim aldım. Çok heyecanlıyım sizle de paylaşmak istedim.

2009 model 38000 km'de, ilk sahibinden, tenorit gri renkte C180 Kompressor Fascination.  :nazar: :)

İlk sahibinden aldım, sahibi tanıdık bir avukat çıktı, çok güzel ve keyifli bir alışveriş oldu, bu vesile ile bir aile dostu da kazandık.

Araç kazasız, boyasız, çiziksiz, bakımları hep Mengerler'yapılmış, lastikleri araç 4 yaşını dolduruyor diye 500 km önce değişmiş, çok temiz bakılmış ve kullanılmış, kapalı garajda saklanmış bir araç. Sahibi benden beter derecede titiz birisi, kendisi uygun fiyata 2012 model ML 250 CDI aldığı için satıyordu.

Eşimle birlikte gönlümüze göre bir araç sahibi olduğumuz için mutluyuz, İnşallah severek kullanırız, Allah herkesin gönlüne göre versin.  :alfisti:

E hadi hayırlı olsun güle güle kullanın :) kazasız belasız inşallah.

Tolga033

egeozal1

fevkalbeser12

Hayırlısı olsun. Tez zamanda fotoğraflarını bekliyoruz:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Kibitzer

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Calibra

Herkese çok teşekkürler :)

Plaka işini salı halledebileeğim sanırım. Sırf istediğimiz plakayı alabilmek için ikametgahımı Beşiktaş'a annemin yanına taşıdım  :D

Sonra fotoları çekip yükleyeceğim.
Ama fotolar burada sırıtmasın :)  :alfisti:

Fatihob

Alıştık son zamanlarda farklı markaların forumda olmasına :D
..

egeozal1

Hayırlı olsun Alper abi eşinle beraber nice güzel yolculuklara inşallah.  :) :nazar: :alfisti:

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

asklepios

hayırlı uğurlu olsun,kazasız,belasız,güzel günlerde inşallah :nazar:

Fotoları bekliyoruz

erol1903

Hayırlı olsun, ben de Bayrampaşa'ya yapmıştım aynısını, hayali mahallemin muhtarı hala kandil tebrik mesajları atıyor :D
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Calibra

Herkese tekrar çok teşekkür ederim :)

İlk iletiyi editleyip fotoğrafları yükledim.

KAKIRMAN

Hadi hayırlı olsun :nazar: Forum revolution moduna girdi bu aralar bakalım hayırlısı...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure