0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Işıl ışıl kullanın. Yanliz ankarada olduğunuda belirtseydiniz. Aracınız 34 plaka kafa karistarabilir.
Bu önceki hali mi sonraki hali mi? Kılcal çizikler olduğu gibi duruyor. Yün pad ile yapılan aşındırıcı sonrası finisaj yapılmamış belliki ya da yün pad ile çizikler alınmamış. Bitmiş hali ise malesef işçilik sıfır.Ayrıca son fotolarda makina ''pad'' tutuş açısı ve tamponda kullanılan yün büyük pad de yanlış. İç mekanda da sanırım silikon içerikli bir ürün kullanılmış heryer parlıyor.
Kırımızı pasta cila ile resmen patlamış.
Motor kapağı tam temizlenmemiş. Ki zaten silme ile o yağ vb. lekeleri çıkarmak imkansız. İnce uçlu tornavida ve bez ile kazıyarak daha iyi sonuç alabilirsiniz.
Tornavida yerine ahşap bir malzeme ile daha kolay olur.Sonra kapak boyatmak zorunda kalmayın.
Güle güle kullan abicim , eskiye göre epey canlanmış .
hare giderici uygulamamış gibi, yine de güzel gözüküyor.
Çok haklısın Ahmet abi. Ben çok dikkat ederek yapıyorum ama anlık dalgınlıkla çizmekte olası tabii.
Aynen oguzcan.zamanla dahada canlanir ogrenicez yavastan.Hare giderici ne bilmiyorum bir sorayim uygulanmismi ve nedir diyeCok elim yatkin degil haftasonu deneyeyim ahsap malzemeyle
önce kill ile yüzey temizliği yapılmalı, ardından pasta atılmalı bir sonraki aşama hare giderici ile hareler giderilmelidaha sonra cilası atılıpen son da wax uygulanmalı.
200 mm yün ped ile far bölgesinde nasıl çalışıyorlar anlamak çok güç.. Ne olacak sanki tampon bölgesinde 80mm spot pedlerle çalışsa ? Hem aracın kenar bölgelerindeki ince boya katmanını zorlamaz,hem de her yere ulaşır. Alfa kırmızısında yün ped ardında deli gibi hare bırakır. Ki güneş altındaki fotoğrafta durum zaten ortada.. Yazık olmuş.Bu tip uygulamalarda müşteri olarak biraz daha dikkatli olun hocam. Ufak bir fark ile çok daha profesyonel bir uygulama yaptırabilirsiniz Ankara'da.
Direk size eleştiri olarak almayın, genele yazmak için tam yeri: Şimdi orada aracın kaputu üzerinde o hareleri görmemek mümkün değil, uzaktan baktığınızda detailing görmüş her araç bir güzel durur, özellikle eski haline gözü alışmış biri için yeniden doğar. Ancak burada herhangi bir uygulamayı, ya da kişi/ustayı övmek için için o konudan anlamak gerekiyor. Zira ilk mesajınızı okuyup sonraki arkadaşların paylaşımlarını görmeden bu işi yapan kişileri kafasına/telefonuna kaydetmiş ve buraya yılda bir uğrayan kişiler var
Rosso mk2 candır bencede Motor paneli temizligi için benim yöntemim de şu; kredi kartı vb bi kart ve microfiber bez. sonaxin motor temizleyicisini sıkıp biraz beklemek yeterli kirlerin yumuşaması için sonuç 35-40 dk sonra komple motor pırıl pırıl
Kendinize bir çıkar sağlamayı ne aklımdan geçirdim ne de yukarıda böyle bir ima var tekrar okuduğunuzda göreceğiniz üzere..Neyse siz yine de şu başlığa bir göz atınızhttp://www.alfistiturkey.com/forum/teknik/detaling-ic-dis-kozmetik-bakim-hakkinda-bilgiler-sorular-cevaplar/Ben aciklayayim da aonradan laf soz olmasin dedim.tmm bakarim
valla ben bayramdan önce arabaya komple girişeyim diyorum, işi de biliyorum, kapalı garaj da var. Varsa ankarada ihtiyacı olan, katılabilir bana, alırız malzemelerimizi bir gece girişiriz. 4-5 saatte arabaları 0'a yakın yaparız.
Hemen atlayabilirim çünkü bayağı bir öğrenmek istiyorum. Size uygun bi zaman haberleşebiliriz. Sent from my iPhone using Tapatalk