Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

155 Q4 34 JV 155

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talin

hoşgeldiniz Q4'e maşallah  :nazar:
if in doubt, flat out!
Insignia OPC

Yiğit

Merhaba hoşgeldin.

Uzun bir süredir siteye girmiyorum şimdi gördüm :)
jv 155 önceden bendeydi. İyi gidiyordu fakat sorunları vardı biliyorsun. geçen kış yanılmıyorsam sanayide gördüm. Dışarıdan motora baktığımda gayet iyi ve standardın üzerinde toplandığını görmüştüm. Bu arabayı satıp başka bir araba almama rağmen 2013 mayısta askerden geldim ve geldiğim gün Q4 sahibiyle anlaşıp el sıkıştık bir kaç gün sonra da almıştım. Yani anlaşılacağı üzere kolay alışılıp vazgeçilemeyecek bir araba güle güle kullanın.

ealprsln

Eskişehir'de İstanbul'da bulunan iyi Alfa ustalarından hele ki 155 Q4 den anlayan bir usta olsa idi ne kadar masraf edeceğimi bilsemde mutlaka sahip olmak isterdim. Her nekadar para ve zaman işi olarak görülsede, büyük kentler dışında uğraştıran AR sahibi olmakta 3. ve çok büyük bir etken.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login
Eskişehir'de İstanbul'da bulunan iyi Alfa ustalarından hele ki 155 Q4 den anlayan bir usta olsa idi ne kadar masraf edeceğimi bilsemde mutlaka sahip olmak isterdim. Her nekadar para ve zaman işi olarak görülsede, büyük kentler dışında uğraştıran AR sahibi olmakta 3. ve çok büyük bir etken.

Aynı heves bende de var ama Eskişehir'deki ustalardan ziyade aradığım bir parçanın bulunmama ihtimali beni bu açıdan düşündürüyor.Mecburen yeni nesil alfalara yönelmek durumunda kalıyoruz.147'min bakımları açısından ustamdan memnunum ama bir 155 Q4'üm olsa durum daha farklı olabilirdi elbette.