Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni birliktelik 166 T.S 2.0 1999

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vedat Sener

evet düşünmek gerek... Ömrümüz vefa ederse 10 sene sonra alabiliriz diye düşünüyorum.. yaş 42 olur ama olsun..  : )

A.S.GÜMÜŞ

166 nız ile kazasız sorunsuz bir birliktelik dilerim size, bende günlerdir bir plan üzerinde çalışıyorum aklımca hanımdanda izin çıktı, en azından ses etmiyor istediğimi bildiği için o bakımdan uygun zamanda gerçekleştireceğim diye düşünüyorum

07 DH 800

Vedat Sener

yahu ben ne diyeyim..
166'nın tamponunda çizik vardı.. kaportacıya götürdüm.. tamam abi yarın sabah bırak akşam alırsın dedi..
o gün de 50 Tl lik benzin almıştım..yalandan.. depodada az bişey var.. sabahına bıraktım arabayı.. neyse akşam aldım, kapımın önüne koydum..
Sanayi ile ev arasındaki mesafe 1 km yok diyebilirim, çok yakın yani.. Benzin ışığı 13 litre benzin almamla sönememişti zaten.. yine yanıyordu.. ertesi gün kontağa bastım, çalışacak gibi oluyor ama silkeliyor.. bir daha bir daha derken benzinin bittiğine kanaat getirdim.. bir de yokuş aşşağı duruyor araba; önünde direk var ama.. Gittim benzinciye bidonla.. benzin vermiyor adam.. neymiş araba yakma vakaları olmuş (haklı adam) benzin verilmiyormuş bidonlan.. Neyse uzatmayayım, polis buldum bir tane onunla zor bela aldık.. Bir bidon (5litre) doldurdum marşa bastım aynı silkeleme.. gittim bir 5 Litre daha aldım.. doldurdum.. da marşa basmaktan akü boşalmıştı artık..
Allahda benim cezamı neremden vermesin bilmemki.. neyse yarın bakarım dedim bıraktım arabayı öyle.. işim acildi.. eniştenin E 300 'ünü aldım.. arabada araba mubarek.. komp ama nasıl bir şeyse artık arabanın direksiyonunu çeviriyorum o karar verdiği an dönmeye başlıyor.. gemi gibi..

hasıl kelam 166 nın akü bagajdamıdı arkadaşlar?

saygılar : )

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login da bir ilanda görmüştüm. tam sizin duruma uygun bir cümle aslan besleyen yemine katlanır
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Vedat Sener

arkadaşlar öncedende belirttiğim gibi paraya çevirmek için takasa girdiğim 166 yı ilana veriyorum.. (aslında fotoğrafsız vermiştim, fotoğraflarıda attım)

ilanın linki aşağıdadır..
donanım seçimlerinde yalan yanlış olmaması için bir kaç ilana baktım.. benimde atladığım birşeylar vardır mutlaka, ya da fazladan işaretlediğim.. affola..

ayrıca alfisti arkadaşlara ciddi bir indirim yapacağım.....

You are not allowed to view links. Register or Login