Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 FN 3836 159 Tuzla dan selamlar :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

:nazar: maşallah Kemal in dediği gibi bulunmaz hint kumaşını bulmuşsun kıymetini bil Alah tekerine taş değdirmesin
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Kurzuk

Hayırlu uğurlu olsun.  Hayatınızın bundan sonraki her güzel anında kendisine yer bulacak bir araba bu. Gelecekte birçok fotoğrafta bu arabayı gördüğünüzde çok mutlu olacaksınız. Yani benim 22 yaşımdaki aracım bir 159 değildi ama en güzel anılarımı taşıdı. Sizin aracınız da öyle olacaktır.İyi günlerde, hep güzelliklere götürsün sizi.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ES53

@ar.159 @Kurzuk cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin gercekten heryerde okudugum gibi cok farkli ve bunu hissettiren bir aracmis cok iyi anladim bu sure icinde.Allah hepimize gonlumuzdekini nasip etsin.159 dusunupte benim gibi uzun sure korkup almayanlar temizini bulursa kacirmasin bence.

Herkese kazasiz belasiz araciyla nice kmler diliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

ES53

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

hi_cazz

Ecufast e pankartlık bir foto olmuş.

ES53

Evet bende tesadufen instagram sayfalarinda gordum haberim yoktu guzel cikmis :)

TRSemih

Ecufast ın fb sayfasında Alfa Romeo 159 150 hp ---> 190 hp şeklinde bahsettiği araç sizin aracınız sanırım.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ES53

You are not allowed to view links. Register or Login
Ecufast ın fb sayfasında Alfa Romeo 159 150 hp ---> 190 hp şeklinde bahsettiği araç sizin aracınız sanırım.

Face kullanmiyorum.190 degil tahminen 175-180 olmasi lazim dynoya cikmadi

erhankocabas

Hayırlı olsun, güle güle kullanın şu ana kadar gördüğüm km'si en düşük 159 bu :)
Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

ES53

Hayırlı olsun, güle güle kullanın şu ana kadar gördüğüm km'si en düşük 159 bu :)

Sagolun hocam tesekkur ederim :) Bu kmde olunca kacirmak istemedim yoksa yoktu aklimda 159

tako74

Ben maceraya 1992 de 1972 model kaplumbağa ile başlayıp 40 yasında 19. Aracımda 159'a ulaştım. Valla cok şanslısın, Allah nazardan saklasın.

Jaaaa!

M.byrkc

ES53

Tolga033

Maşallah.Mükemmel görünüyor 159'nuz. :nazar:

ES53

Maşallah.Mükemmel görünüyor 159'nuz. :nazar:

Tesekkur ederim

ES53

Arkadaslar aracimi alirken arka tamponda bi vuruk sonucu boya dokulmesi vardi kaskodan komple boyatmaya verdim autoking te cunku catlamis ve buyuyordu.ama 159 yazisini sokmek zorunda kalmislar ve bidaha takilmiyormus.sizce boyle guzel durur mu yada yeniden alip taktirayim mi

ES53

Egozstumuzu hallettik

hi_cazz

Egozstumuzu hallettik

Hayırlı olsun güzel olmuş. 159 ve JTDm yazıları bana göre güzel duruyor. Ama beğenmeyenlerde vardır.

Sitsabaiesan

:nazar: :nazar: nacizane fikrim yazılar olursa daha bir güzel olur  ;)
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

ES53

@hi_cazz @sitsabaiesan hocam valla yazilar cok guzeldi ama sagolsun autokingde arka tamponu komple boyattim sokmek zorundayiz yenisini siz alirsiniz dediler bende almadim :) bide yine sormadan plakaligida dosemisler

Tolga033

Hayırlı olsun. Plakalık iptali + jtdm ve 159 yazısı ile tam olur.  :)

ES53

Hayırlı olsun. Plakalık iptali + jtdm ve 159 yazısı ile tam olur.  :)

Tesekkur ederim bende ayni fikirdeyim ki zaten oyleydi ta ki autoking bana sormadan plakaligi takip yazilari sokmeden once :)

ES53

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ES53

500 km sonra akcaya vardik

ES53

Bu arada depoyu fulledim,yol bilgisayarini sifirladim.Ortalamam 500 km sonu 5.0 lt