Merhabalar,
Uzun zamandır hayalim olan 159’ a en sonunda kavuştum.
@OğuzCanAlantor kardeşimle konuşurken geçen hafta bana bir 159 resmi geldi. Hiç daha model yılı, boya-kazası vs bişey sormadan direk “sana gidecek araç dersen aldım” dedim. O da sağolsun gerekli kontrolleri yapıp , kardeşim araç temiz, kondüsyonu oldukça iyi diyince bana hayırlı olsun dedik.
Giu 12 yi Oğuzhan kardeşim alınca biz de aynı anda 159 un noter işlemlerini bitirdik.
Aracım, 2010 model 106 bin kilometrede, tüm bakımları yetkili serviste aksatılmadan yapılmış, beyaz renk/bordo deri/ sunroof/ 3 bölge klima vs gibi bir pakede sahip.
Yoğunluğumdan dolayı çok binemedim, ama sürdüğüm 300 km bile yetti. İyi ki almışım dedim.
Noterdeyken şanzıman yağımız değişti.
Arkasından aracımı her zamanki gibi Okan abinin ellerine bıraktım.
Cam filmleri söküldü, seramik koruması yapıldı ve motoru temizledik.
Hevesli olduğum için deri temizliği ve bakımı için bekleyemedim, onları bu hafta yaptıracağım.( Derilerim oldukça temiz ve iyi durumda ama titizliğimden yaptıracağım)
Seramiğimiz yapıldı, gündüz şirket arabasıyla saha da olduğum için bir türlü gün ışığında fotoğraflarını çekemedim
Bir zamanlar Giu mun durduğu yerde.. 159 a nasıl hevesim varsa 2 haftadır cla yı yıkatmıyorum bile
Kışlık lastiklerimizi taktırdık.
Havalar iyice sertleşince hissetmiştim acaba termostat açık mı kaldı diye. 90 dan iniyordu bazen. Hemen Alfinin yolunu tuttuk ve az da olsa termostatın açık kaldığını söylediler. Antifrizi de yeniledik, kışa hazırız
Buradan tekrardan, alım sürecinde destek olan kardeşim @OğuzCanAlantor a , araca eksiksiz expertiz yapan Şükrü Alantor ve Alfin Alfa Romeo Servis ekibine çok teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin
Bu sırada nazarı da çıktı. Kapıya bir vurup kaçma olayı oldu, canım hala çok sıkkın. Doldurma-rotuş- zımpara ile olacak gibi gözükmüyor, boyatacağım mecbur
Herkese keyifli,kazasız,belasız sürüşler dilerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi