Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 JM 2282 Giulietta JTDM - mucho63

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mucho63

Anladığım kadarı ile vites robotlarında revizyon olmuş, peki sürekli arıza yapıyor denilen şanzıman, revizyondan sonra sorunsuz mu..?

mucho63

Bu arada aracım ile ilgilenen olursa ilan No: 171417750

krm1983

Öncelikle alfanız harika, emeğinize sağlık. Umarim en kısa sürede ederinde satar, istediğiniz 156 yı alırsınız.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ByAKINCI

Hoşgeldiniz.Maşallah çok güzel bir gui olmuş gerçekten çok emek vermişsiniz.böyle bir güzellik inşallah değerini bilecek bir alfistiye gider :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
147 Blackline Red

mucho63

Hoş bulduk, iyi dileklerimiz için herkese ayrı ayrı tşkrler..

Sent from my iPhone using Tapatalk

wolkanku

bugüne kadar en beğendiğim 2. giu bu :)
sahibindende satılıkta gördüğümde,araba arayışında olan bir arkadaşıma linkini atmıştım.

scudetto çalışması ise en başarılı olanı olmuş..
keşke satmak durumunda olmasanız.
maşallah  :nazar:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

sbk0655

Paramiz olsa da alsak , cok guzel olmus.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Paramiz olsa da alsak , cok guzel olmus.

Paranın kime yakışacağını iyi bilirsin canım abim  :haydi:

Aramıza hoş geldiniz kaynak gözlüğüyle bakılması gereken giuliettalardan maşallah.  :nazar: :clover:

vieri

Hoşgeldiniz.Giu Mükemmel görünüyor.Gerçekten iştah kabartıcı.İmkanınız varsa satmayın derim.  :nazar:

mucho63

Yoğun çalışma saatlerim var ve evde iki çocuğum var, her an takip edip cvp yazamadığım için affedin.. İyiki alfisti ve sizlerle tanışmışım, otomobilden anlayan insanlarla konuşmak ve fikir bilgi alışverişinde bulunmak gerçekten çok keyifli.. Sahibinden'de insanı bıktırıyorlar.. Evet bu kadar zevkle uğraştığım aracımı satmak istemezdim fakat tekstilciyim ve son iki senedir işler kötüye gidiyor.. Sağlık olsun, bu günümüze şükür.. Asıl üzüldüğüm 2010 yılında sıfır aldığım corvette C6 yı, geçen sene satmak olmuştu.. Piyasanın en temiz 20.000km de araçtı..

mucho63

Herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ederim.. Umarım ilk etkinlikte hepinizle tanışma fırsatımız olur..

mucho63

Umarım sağlam şık bir 156 bulurum ve onuda zevkle kuşatırım diye düşünüyorum ama aslında aklım 159 da.. Birde kafamı 97-98 model m.paket  E-36 da biraz karıştırıyor.. Sizin fikriniz nedir..?

vieri

Bize sorarsanız hepimiz 156 veya 159 deriz. :)

mucho63

Haklısınız... Alfisti de, biz Alfa tutkunları olarak başka cvp beklemek mantıksızlık olur..

mucho63

Bakalım istediğimiz gibi bir Alfa bulabilecekmiyiz..

rcpydmr

Hayirli olsun boyle bir alfayi satip daha nasil bir alfa ariyosun merak ettim :)
74 BU 007

Bandırmalı

Hayılısı olsun.
Umarım en kısa zamanda gönlünüzdeki Alfaya kavuşursunuz.
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

mucho63

Haklısınız fakat ihtiyacdan sattım, o yüzden ancak 20-25 bin TL lik bir Alfa alabilirim..

mucho63

Tşkr ederim, umarım...