Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 RYU 34 Spider

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tuncay Nergis

quote:

Vallahi insanın ruh halini değiştiriyor bu spider'lar.. Benim de hayalim 156'mın yanında kırmızı bir spider kardeş getirmek. Ama şimdilik hayal tabi

Hayırlı olsun, Allah nazardan saklasın. Bol bol dua edin binerken. Tam şükretmelik araçlar bunlar..

Bu başlığa da bunu yazmışım ya.. Kalbim temizmiş heralde

tolga_ozhan

Herkese çok teşkkürler.
Satacağın zaman haber ver diyen hem siteden hem normal hayattan tanıdığım 20. kişisin Önder.
Fakat tabikide haber veririm.

antihero

maşallah
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Burak

Tolga eline sağlık çok güzel olmuş özellikle havalandırma ve klima kontrollerini çok iyi oturtmuşsun. Ben de son bir kaç aydır aynı konuya kastığım için iyi biliyorum :)
Ps: Bu arada mailini çok geç gördüm o yüzden geri de dönemedim ama iyi kide geç görmüşüm senin açından daha iyi olmuş
1997 Gtv V6 TB

tolga_ozhan

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Burak klima kontrollerini yerine oturtmak epey zahmetli birşey zahmetinde de öte çok zaman ve sabır istiyor. İşe başlıyorum dediğim andan itibaren 3 ay sürekli bu proje üzerine yoğunlaştım. Sonunda kayda değer bir sonuç aldığımı düşünüyorum.

atakaneraslan

quote:

Beyaz gerçekten çok güzel duruyor. You are not allowed to view links. Register or Login'da beyaz spider yok denecek kadar az diyorlardı, ben de Türkiyede hiç rastladığımı hatırlamıyorum. Hiç kimsenin yolda karşılaşmadığı bi arabaya sahip olmak, hele ki alfaysa, çok daha keyifli bir şey

Tuncay çok sevindim müdürüm spiderın hayırlı olsun,sen çiçek gibi muhafaza edersin sen onu :)) o sıcağın altında farlara verdiğin uğraşıyı görünce spidera vereceğin ilgi alakayı düşünemiyorum :)

atakaneraslan

Bu arada Tolga aracın çok güzel gerçekten.Keşke imkan olsaydı da pikniğe bu arabanla gelebilseydin :) Tuncay darılma müdürüm, beyaz daha bi fena duruo spiderda sankilim :) Tabi kırmızı da candır canandır :)

Tuncay Nergis

Teşekkür ederim Atakan, Tolganın başlığından cevap vermiş olayım

Darılmaca yok, zaten Tolganınkini de çok beğendiğimi belirtmişim daha ilk aldığı zamanlar

tolga_ozhan

Spider olsun çamurdan olsun hatta şasi kodu 916 ile başlasında ne olursa olsun.
Çok teşekkür ederim Atakan.

dragut

daha da mükemmel olması için hiçbir masraftan kaçınılmayacak, deyim yerindeyse kendinizi ona adayacağınız bir araç. süper bir tercih yapmışsınız.
"Alfa sevgisi"

obasar

bir efsaneeee
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6