Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 SRC 45 2oo8 Spider 2.2 JTS SeleSpeed

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login
Sercan kule gergisi hayırlı olsunda ben yastıkları soracam o yastıklar orjinal mi sen mi yaptırdın abi?

İtalyadan alınma :) yüzeyi güzel bir kumaş, Logo ise işleme
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Sercan Keklik

Sercan kule gergisi hayırlı olsunda ben yastıkları soracam o yastıklar orjinal mi sen mi yaptırdın abi?

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

KAKIRMAN

Orijinal  8)
Yahu benim de aklım aracın takla barlarına gitti orijinal mi deyince. Hay bin kunduz :S
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Sercan Keklik

Bu arada arkadaslar elinde 235-35-19 lastikli 159 brera veya spider resmi olan varmi? Lastik yanagini 35 e dusurmeyi planliyorum fakat camurluk arasi acilacak. Goruntu merak uyandiriyor
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Gouki

Sercan Keklik

Erken koydun resmi :( jantlarimi gorduler :((
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Gouki

Erken koydun resmi :( jantlarimi gorduler :((

:D

Sercan Keklik

Bugun direksiz arabanın en büyük sorunu olan, büyük kapı izalasyonsuz mukavemetsiz kalan kapı sacını izole ettik :) sonunda baya baya fark oldu.. Şimdi kapı döşemelerinide elden geçiricem fakat mantıklı bir mal bulamadım sabıtlemek için. Sanırım polyester elyaf ikilisi ile kapı döşemelerini sertleştiricem başka çare yok gibi.

Sonra dayanamayıp 1 yıldır anlamsızca bugu yapan stopları söktüm.. 2 gün güneş altında bekleticem iyice kurusun sonra ben ona yapcagımı bılıyorum  :duvar:
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

ozoozo

Bugun direksiz arabanın en büyük sorunu olan, büyük kapı izalasyonsuz mukavemetsiz kalan kapı sacını izole ettik :) sonunda baya baya fark oldu.. Şimdi kapı döşemelerinide elden geçiricem fakat mantıklı bir mal bulamadım sabıtlemek için. Sanırım polyester elyaf ikilisi ile kapı döşemelerini sertleştiricem başka çare yok gibi.

Sonra dayanamayıp 1 yıldır anlamsızca bugu yapan stopları söktüm.. 2 gün güneş altında bekleticem iyice kurusun sonra ben ona yapcagımı bılıyorum  :duvar:

Amaç yalıtım için mi abi ? yani sabitlemeyi anlamadım ona göre 2 tane ürün var benim favorilerim de duran en yakın zamanda onlarla yalıtım yapacağım ama doğrumu anladım ondan emin olamadım :D

Sercan Keklik

Amaç yalıtım için mi abi ? yani sabitlemeyi anlamadım ona göre 2 tane ürün var benim favorilerim de duran en yakın zamanda onlarla yalıtım yapacağım ama doğrumu anladım ondan emin olamadım :D

kapı döşemesi büyük ya bir çok vida ile deri kısımları sabitlenmiş vidalar sımsıkı ama neticede tek parça degil. :) arka tarafından biraz daha saglamlaştırırsam kapıyı acıp kapattıgımda bir alman kapısı görevi alabilirim :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

ozoozo

kapı döşemesi büyük ya bir çok vida ile deri kısımları sabitlenmiş vidalar sımsıkı ama neticede tek parça degil. :) arka tarafından biraz daha saglamlaştırırsam kapıyı acıp kapattıgımda bir alman kapısı görevi alabilirim :)

Heh tamamdır abi , bende aynı şeyi düşünüyorum yalıtım için. Hem trim seslerini biraz belki azaltırım düşüncesi var , hemde yol sesini azaltırım. İleride kapılardaki hoparlörleri de güçlendireceğim için tın tın ses gelmesin diye yalıtım yapacağım , havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum. Ona uygun mal bulamadım demişsin ama ben geçen gün baya araştırdım 2 tane çok güzel parça var. Bu işlerde 10 numara diyebiliriz. Eğer vakit bulabilirsem bu hafta sonu sökerim belki kapıları.

Bunlardan bir tanesi bitüself adı verilen kendinden yapışkanlı böyle aliminyum folyo gibi duran tek taraflı yapışkanlı  bir şey. Top halinde satılıyor bauhaus da vs fiyatı da ciddi anlamda uygun ve uygulaması çok kolay.

Diğer ürün ise Thermaflex (Firex) piyasada buna benzer bir çok ürün var ama araştırmalarıma göre en kaliteli bu markaya söyleniyor. En uygun boyutun ise 1 cm olduğunu söyleniyor abi , 5 mm den başlayıp değişik ebatlarda devam ediyor. Firex ile bitüself birbirini çok iyi tamamlayan bir malzeme , ama istersen tekte uygulayabilirsin ancak ikisinin çok güzel sonuçlar verdiği söyleniyor ;) Yalnız Firex alırken bu ürün ile aynı isimde piyasada çok fazla ürün var , kendinden yapışkanlı olmasına dikkat et abi.

Uygulama işine gelince araştırmalarıma göre , kimisi ısıtıcı makine ile yapmış , kimisi ise rulo alıp üzerinden geçmiş. Benim ısıtıcı ile yapma imkanım olmadığı için priz vs , ben rulo alıp bitüself in üstünden bastırarak gideceğim. Daha sonrada üzerine firex i yapıştırınca mis gibi olacak :D Planım bu şekilde.

Bu video daki üründe bahsettiğim bitüself ile bire bir aynı. Rulo ile üzerinden bastırarak gidilecek abi.

Umarım işine yarar. Bu malzemeler işini görecektir diye düşünüyorum.

milano 75

sanırım sercan döşemenin kapı sacına temas ettiği yerleri sıkılaştırmakdan bahsediyo.sağlam bi 3m çift taraflı bantla bunu sağlarsın.firex konusuna gelince iyi ölçün biçin kalınlığını bitümle beraber cam açılıp kapanmasına engel olmasın.bitümü yapıştırıken fön makinası kullanabilirsiniz yada nispeten sıcak havalarda ona bile gerek yok.bitüm tek başına bile kapıyı kapatınca çıkan tok sesden kendini farkettiriyo
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ozoozo

sanırım sercan döşemenin kapı sacına temas ettiği yerleri sıkılaştırmakdan bahsediyo.sağlam bi 3m çift taraflı bantla bunu sağlarsın.firex konusuna gelince iyi ölçün biçin kalınlığını bitümle beraber cam açılıp kapanmasına engel olmasın.bitümü yapıştırıken fön makinası kullanabilirsiniz yada nispeten sıcak havalarda ona bile gerek yok.bitüm tek başına bile kapıyı kapatınca çıkan tok sesden kendini farkettiriyo

3m ile pek sağlıklı sonuç olmayabilir abi , 2-3 gündür bunu araştırıyorum zira Serkan abiden buluşmada bass'ı alırken de sordum acaba bass giuliettalar da kronik bir sorun olan sağdan soldan gelen sesi arttırır mı diye , bu vasıtayla yalıtım vs araştırırken bunu kafama koydum. Maliyeti de sadece 2 parçadan 1 rulo ile hallediliyor yani ucuza geliyor ancak biraz zaman ayırıp,el emeği istiyor :) Aslında uygulaması da çok kolay. Dediğim gibi bitüself in kalınlığı zaten çok ince gibi bir şey ve çok ciddi anlamda güzel sonuçlar veriyor. İnternette çok video izlemiştim ancak araştırdım bulamadım aşırı fark oluyor.

Mesela adamın birisi mutfak lavabosunu bitüself ile yapmış , 2 tane lavabo var 1 tanesinde bitüself ile yalıtım yapılmış diğerinde bir şey yok. Bitüself li olan bildiğin tok bir ses çıkartıyor , diğeri çınnnn diye tınlıyor :) . Adam kaşıkla her ikisine de vuruyor, eğer o videoyu bulursam paylaşırım. Orada zaten hah aradığım bu dedim ve araştırmaya başladım :) Firex e gelecek olursak aslında çok gerek yok ama net ve güzel bir sonuç alınması isteniyorsa ilk önce bitüself çekilip , üzerine ince bir kat (önerilen 1 cm) firex çekilip tam Sercan abinin dediği alman arabası gibi tok bir ses alınıyor ;)

Ha birde buna ek olarak acilen kaputa bitüself uygulayacağım , yazılım,egsoz ve downpipe dan sonra motor biraz daha sesli çalışmaya başladı , yukarıda paylaştığım video daki gibi çok kolay ve net bir sonuç alacağımı düşünüyorum.

milano 75

bitüself iş görüyo,ben komple bagaja,arka koltuk sırtına çektim,sol kapıda bitti,koçtaşdan almıştım ama mahalli yapı marketleri araştırmak lazım.koçtaşda 14 tl olan strofoam ı yapımarketden 10 tlye,10 tl olan branda tamir bandını 4.5 tl ye aldım.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Sercan Keklik

Heh tamamdır abi , bende aynı şeyi düşünüyorum yalıtım için. Hem trim seslerini biraz belki azaltırım düşüncesi var , hemde yol sesini azaltırım. İleride kapılardaki hoparlörleri de güçlendireceğim için tın tın ses gelmesin diye yalıtım yapacağım , havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum. Ona uygun mal bulamadım demişsin ama ben geçen gün baya araştırdım 2 tane çok güzel parça var. Bu işlerde 10 numara diyebiliriz. Eğer vakit bulabilirsem bu hafta sonu sökerim belki kapıları.

Bunlardan bir tanesi bitüself adı verilen kendinden yapışkanlı böyle aliminyum folyo gibi duran tek taraflı yapışkanlı  bir şey. Top halinde satılıyor bauhaus da vs fiyatı da ciddi anlamda uygun ve uygulaması çok kolay.

Diğer ürün ise Thermaflex (Firex) piyasada buna benzer bir çok ürün var ama araştırmalarıma göre en kaliteli bu markaya söyleniyor. En uygun boyutun ise 1 cm olduğunu söyleniyor abi , 5 mm den başlayıp değişik ebatlarda devam ediyor. Firex ile bitüself birbirini çok iyi tamamlayan bir malzeme , ama istersen tekte uygulayabilirsin ancak ikisinin çok güzel sonuçlar verdiği söyleniyor ;) Yalnız Firex alırken bu ürün ile aynı isimde piyasada çok fazla ürün var , kendinden yapışkanlı olmasına dikkat et abi.

Uygulama işine gelince araştırmalarıma göre , kimisi ısıtıcı makine ile yapmış , kimisi ise rulo alıp üzerinden geçmiş. Benim ısıtıcı ile yapma imkanım olmadığı için priz vs , ben rulo alıp bitüself in üstünden bastırarak gideceğim. Daha sonrada üzerine firex i yapıştırınca mis gibi olacak :D Planım bu şekilde.

Bu video daki üründe bahsettiğim bitüself ile bire bir aynı. Rulo ile üzerinden bastırarak gidilecek abi.

Umarım işine yarar. Bu malzemeler işini görecektir diye düşünüyorum.

Tam olarak dogru anladın özdemir :) Mehmet abi kapı sacı ile döşeme arasında problem yok. Zira kapı döşemesi çok büyük baya yani :) ve dirençsiz bana göre. Bir alman degil en azından.

sıkıntılı kısım burası :) Buraya dedigin şeyleri uygulamam zor özdemir cünkü aralık delik vs cok. Pütür tarzı bir mazeme bulup sıkılaştırmak şart veya dedigim gibi elyaf fiber ikilisi ile olayı sonlandırıcam
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

wolkanku

sercan alperin 156'nın kapı triminin içine uyguladık..
onunki çok daha kıvrımlı..seninki gayet düz..
uygulaması çok basit.
üstüne koyuyorsun malzemeyi. yapıştırıyorsun...çıkıntı yapan yerleri falçata ile açıyorsun..eğer klips geçme noktaları ise çevrelerine de yer açmak için hafif kesip boşluk yaratıyorsun..
:yukari-ok:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ozoozo

Abi gayet güzel olur. O girdi çıktı,delik vs zaten bitüself e ruloyla bastırıp ezerken alttakilerin izi çıkacak oraları maket bıçağı ile ayırabilirsin.

Resime tekrar baktım bence 20 dklık işi var düm düz :D 3 parça halinde ruloyla bastırılarak iyice yapıştırılır sonra mis monte edersin abi , gayet kolay.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

wolkanku

sercan spiderın kapıları tok değil mi?
159'un kapıları çok ağır, her binen aynı şeyi söylüyor tank kapısı gibi, sırf bu yüzden yalıtım yapmıyorum..şu anki haliyle bile yokuşlarda kendi kendine kapanıyor.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Sercan Keklik

Abi gayet güzel olur. O girdi çıktı,delik vs zaten bitüself e ruloyla bastırıp ezerken alttakilerin izi çıkacak oraları maket bıçağı ile ayırabilirsin.

Resime tekrar baktım bence 20 dklık işi var düm düz :D 3 parça halinde ruloyla bastırılarak iyice yapıştırılır sonra mis monte edersin abi , gayet kolay.

özdemir o kapı spiderın degil :)) nette buldum örnek olsun diye
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

ozoozo

özdemir o kapı spiderın degil :)) nette buldum örnek olsun diye

Hahhaa bende diyorum bunun neresi zor olcak , birde girdi çıktı arıyorum resimde :D

Sercan Keklik

sercan spiderın kapıları tok değil mi?
159'un kapıları çok ağır, her binen aynı şeyi söylüyor tank kapısı gibi, sırf bu yüzden yalıtım yapmıyorum..şu anki haliyle bile yokuşlarda kendi kendine kapanıyor.

wolkan spiderın kapıları ve kapı icleri 159 la alakası yok 159 5 basar..

kapının kendısı agır fakat içini söktügünde sac izole bizde yok mesela, breradada yok. Klasik beyaz köpüksü sünger varya ondan mevcut. bende söküp attım güzelcene izole ettim dış sacı da birlikte olmak üzere. bütün klipsleri civataları cam ayarlarını tellerını yeniledim. Şu an tek sıkıntı kapı döşemesinin mukavemetsizliği yani yine sağlam ama hoşuma gitmiyor. bir 159 degil açıkcası.

Bir halille görüşelim bakalım ne önericek o kapı içlerine MXS diye bir izole firması önerdi mesela, Würth alıcaktım boşa para dökme işin içinde Ses sitemi yoksa dedi MXS i kendim uyguladım würth le arasında evet cok fark var ama işimi 50 TL ye gördüm. 1 plakada boşa çıktı.

Würthte olsaydı su an 200 lira gitmişti. Ses sistemi değişikliği düşünmediğim için benim işime geldi :)

Bugun hatta orta konsol ve kapıdaki aluminyum parçaların yenileri geldi. Müsait olursam montajını yapar resimlerim ama asıl sıkıntı şu stoplar :)

Bakalım bir çözüme kavuşturabilirsem sanırım tüm dünyaya bir sorunun çözümü hakkında miras bırakcam. böyle kronik sorun olmaz olsun  :duvar:
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

wolkanku

stop'un çözümü basit.
stopun altına, arkasına çatlayıp patlamayacak şekilde silicagel koyacaksın..

benim leon'un su alan farlarıyla ne kadar uğraştığımı biliyorsun..içine su giren farda bile işe yaramıştı.
senin sadece buhar ve su damlacığı sorunun  var...silicagel çözer bu işi.

159 ile spider'in kapı içi farkının bu kadar olduğunu bilmiyordum.
hele spider'a o beyaz köpüğümsü izolasyon çok kötü olmuş.
159'daki o sac izolasyon güzel ama yeterli değil,kapı trimlerini sökecek olursam onun önünü arkasını yalıtırım mesela.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Sercan Keklik

stop'un çözümü basit.
stopun altına, arkasına çatlayıp patlamayacak şekilde silicagel koyacaksın..

benim leon'un su alan farlarıyla ne kadar uğraştığımı biliyorsun..içine su giren farda bile işe yaramıştı.
senin sadece buhar ve su damlacığı sorunun  var...silicagel çözer bu işi.

159 ile spider'in kapı içi farkının bu kadar olduğunu bilmiyordum.
hele spider'a o beyaz köpüğümsü izolasyon çok kötü olmuş.
159'daki o sac izolasyon güzel ama yeterli değil,kapı trimlerini sökecek olursam onun önünü arkasını yalıtırım mesela.

stoplar 24 saatir terasta :) 48 saat falan daha bırakıcam iyice yesin güneşi ardından etrafına güzel bir silikon ile geçip şüphe duydugum yerleri elden geçiricem ama stoplara silicagel koymak gibi bir durum yok yer yok cünkü koyabilecegim en ufak alan bile boş yok 0,5x0,5 mm gibi bir alan bile bırakmamışlar. Anca ampüllerin oraya koyarım kı yandığında baya belli olur.

Halille görüştüm bu arada MXS e devam et kapılar için dedi ama 40 zımpara ile bir elden geçir sonra başla dedi iyi yapışsın :) bugun veya yarın başlarım heralde
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

hi_cazz

Ben 159'un ön kapılarının trimlerini söküp içteki sac izolasyonun üstünü bitüself kapladım. Baya zorladı beni yalnız. Çünkü çok parça parça girmem gerekti. O sacı sökmek istemedim çünkü cam krikosu o sacın üzerinde. Yani camı, vs sökmem gerekiyordu.

Trimin içinede 1cm kalınlığın ses izolasyon süngeri yerleştirdim. .kapıya göre kestim ve yapıştırmadım bile. Klipslerin ucuna gelen yerleri kesince zaten oralardan tuttu kapıyı. Şimdi ön kapılar daha tok ses çıkarıyor. Arkalarada boş vaktimde girişicem.

Sercan Keklik

oguz geldı bıraz once yardım ettı bıtırdık :) MXS le kapladım içleri kapı baya ciddi saglam oldu. Kapı kulpları deforme olmuştu yenisi için sipariş geçtim. beklemedeyim parçalar gelsin montajını yaparken resimler paylaşırım. Kapıdakı o gereksiz sesin %90 ı gitti diyebilirim. kapı döşemesi takılmadan üstelik..

Şimdi tek eksik Tesa dan kadife bant bulup döşemenin kenarlarına geçmek kaldı. O zaman sorun teşkil edecek hiç bir şey kalmayacak. Klipsleride yeniledim bu yaz rahatız :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm