Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 US 8622 / Alfa 159 1.9 Jtdm Distinctive+ / Yine yeniden, ilk aşkla...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muğlalı

Hayırlı olsun Volkan çok sevindim 159 un ağırligi havası bambaşka 2.kez 159 satmama rağmen  3.kez istediğim bir araç

OğuzCanAlantor

Adza

İşte beklediğim adam ve beklediğim araba. 159' dan başka araca binemeyeceğini biliyordum :)
Hayırlı uğurlu olsun, mükemmel kondüsyon. Mükemmel araç.
Hep orijinal parça kullanacağım demenden anlıyorum ki Ti pakede doğru yavaş yavaş gideceğiz.  :rock:

Hadi bakalım kolay gelsin.  :alfisti:
Kazasız Belasız :serefe:

cem meric

wolkanku

tek tek hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar , 159'u benimle özdeşleştirenlere ayriyeten bir kadeh kaldırıyorum buradan  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login
Volkan hayırlı olsun, huzura erersin artık sanırım....

Huzur mu..?
Huzur yok :) You are not allowed to view links. Register or Login
Ampuller değişti bile  :serefe:
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

wolkanku

Huzur mu..?
Huzur yok :) You are not allowed to view links. Register or Login
Ampuller değişti bile  :serefe:

arka ampullerin bagajda kalanları tek duy takmışlar, sis gibi yanıyordu, doğrularını taktım be abi.

2 tane led'e de huzursuzluk deme :))
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ku2

arka ampullerin bagajda kalanları tek duy takmışlar, sis gibi yanıyordu, doğrularını taktım be abi.

2 tane led'e de huzursuzluk deme :))

Takılıyorum yaw.. :)
Daha neler yaparsın sen buna. Renk harika. Takipteyim.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Serhat59

Ben de kaç zamandır merak ediyordum ampuller nasıl diye bu bilgi çok iyi oldu teşekkürler :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

wolkanku

Takılıyorum yaw.. :)
Daha neler yaparsın sen buna. Renk harika. Takipteyim.

planlar şöyle;
yaza kadar jant lastik yay may uğraşmayayım diyorum ( kaşıntı tutarsa nolur bilmem)
şimdilik ön arka spacer takıp, lastikleri çamurluklara yaklaştırarak çamurluk arası daha kapalı bir görüntü oluşturmak.
llumar atr serisi, ön cam dahil hepsi en en açık ton olacak şekilde hafif aynalı hafif siyah olan tonda kaplamak ( llumar atr tam istediğim tonu veriyor)
iç mekanda yapacak pek bir şey yok,
double din yapmayacağım, aux çıkışı ve aux ucuna bluetooth adaptör tüm istediklerimi veriyor. tableti belki değerlendiririm ama sanmıyorum.
ti direksiyon güzel olur biliyorum ama direksiyonu dün temizledim, derisinde en ufak yıpranma çizik aşınma vs olmadığı için çok manasız hareket olur benim için.
tavanı siyah kaplatmam zira koltuklar siyah olduğu için içerisi çok boğulur.
pedal takımı, fiyatına göre bakmak lazım. 500 lira pedallara ilk etapta gömemem.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Tolga033

Hayırlı olsun.  Nokta atışı olmuş bu sefer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kurzuk

Volkan hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten herkes gibi ben de çok sevindim. Çok yakıştırdım. Hem renk hem de temizlik olarak çok güzel. Senin elinde başına gelecek güzel şeyleri de düşünürsek takipte kalmaktan keyif alacağımız bir konumuz daha oldu. Sağlıkla mutlulukla keyifli sürüşler dilerim.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Alper

Ooo hayırlı olsun  :)
En son telefonda konuştuğumuz da başka markalardan konuşuyorduk ama çok sevindim özellikle siyah ile anılmaktan kurtulmanın ayrıca sevindirici :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tfnsmsk

sportif ruh.

evrenalpar

Volkan hayırlı olsun, çok güzel görünüyor. Mutluluklar dilerim.  :yukari-ok:
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

erdem1904

Hayırlı olsun Volkan  :nazar:  :) Siyah jant şart  :) pardon pardon gun metal :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

krm1983

Hayırlı olsun Volkan. Keyifli sürüşler :)

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

wolkanku

araç ile ilgili biraz bilgi vereyim;

aracı 2. sahibinden aldım. ben 3. sahibiyim.
ilk sahibi alıp, 70.000km kullanmış ( türkiyenin büyük firmalarından birinde satış müdürü) ,  her zaman bakımları birmotta yapılmış.

2. sahibi ise 70.000 km de bu aracı alıp üstüne titriyor ( önceki araçları e60 530d, 993 carrera ) , ancak genel anlamda birmottan pek memnun kalmadığı için carium zeki usta ile tanışıyor. 19.000 km kullanıyor, bu esnada triger değişiyor, dpf iptali yapılıyor, egr iptali yapılıyor, çift egzos yapılıyor, yazılım yok.  aracın mekaniği gibi kozmetiğine de çok özen gösterilmiş belli ki, zira her aracımda kullandığım, aracı esir alan areon'un kahve kokusu, bu araçta 24 saatte egemenliğini ilan edemedi, hala otomobilin deri ile karışık yeni araba kokusu ağır basıyor :) sigara içilmediği belli, hiç bir yerde kararma yok. yüzük saat vb gibi aksesuarlar cam açma butonlarını vs. zedelememiş. böyle özenli kullanılırken E serisi alıyorlar ve bu araç bir anda atıl duruma düşüyor, ancak aracın sahibi, satıp satmamak arasında kalıyor, zeki ustaya'da " bu aracın değerini bilecek, al sat işiyle uğraşmayan galerici olmayan düzgün biri çıkarsa sata bilriz" diyor.  3 ay boyunca böyle biri çıkmıyor ve ne şanstır ki ben giuliettanın ön balatalarını değiştirip muayeneye hazırladığım gün, orada 159 muhabbeti dönüyor ve ertesi gün aracı görmek için sahibi ile telefonda görüşüyorum.

kasko uygun çıkabilmesi için araçları hep annemin üzerine aldığımdan, annem de bodrumda bu değişimi yapacağını duyduğunda yeter artık 3 ayda bir araba mı değiştiricez diyor ancak benim 159'u sattığıma çok pişman olduğumu da bildiğinden kesinlikle hayır diyemiyor. o net hayırı duymadığım için de ben ertesi gün koştura koştura gidip 159'u görüyorum ve beklediğimin üstünde bir diriliğe sahip olduğu için vuruluyorum..
giuliettayı ederinde satmaya gayret gösteriyorum ancak 159 ateşi de çok sardığı için ve kaporasını yolladığım için sabredemez hale geldiğimden, üçe beşe bakmayıp , 3 gün sonra kendimi 159'un koltuğunda buluyorum :)

inşallah UZ 159'um gibi, beni üzmeyen bir yol arkadaşı olur  :rock:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

Hayırlı olsun Volkan  :nazar:  :) Siyah jant şart  :) pardon pardon gun metal :)

jantları şimdilik kurcalamayacağım, You are not allowed to view links. Register or Login 'den spacerları aldım, arkalara onları takacağım, geri kalanına bakacağız.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

Gule gule kullan volkan, iyi durumda bir 159 alman cok guzel. takipte olacagim basligi. Arabanin rengide cok hos. Ben de senin gibi temiz ve full orjinal bir arac aldim biliyosun, o nedenle aliexpress vs yerler bana da cok uzak geliyodu ama bazi seyler de cok iyi oluyo, deneyim olmadi atarim diyecegin seyler oluyo logolar gibi veya anten gibi duran tepedeki oklavayida degistirirsin alideki makul bi shark ile belki.Ayrica pedal takimi icin orjinal olmasina da cok cabaladim , oyle bi fiyat cikardilar ki manuel pedallarin 3 kati, hem de bir tek shop alfistide bulabildim. mekanik konusunda ise orjinaldn sasmamak en iyisi galiba. 
not ;yakinda sunu gormeyi temenni ediyorum :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

wolkanku

Oha diyeceksiniz biliyorum;

Eğer 3000 km de 225 50 17 michelin crossclimate lastiklerim ve jantlarımı almak isteyen çıkarsa çok hızlı bir jant lastik değişimine gidebilirim

Sadece lastikler 1750 tl ( sıfırı en ucuz 550 tl ye tane olarak bulunuyor)
Sadece jantlar 750 tl

Set olarak alırım diyen olursa 2400 e bırakabilirim nakit
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia