Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 US 8622 / Alfa 159 1.9 Jtdm Distinctive+ / Yine yeniden, ilk aşkla...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kurzuk

2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Vindiesel26

her dokunuş yakışıyor maşallah. test videosu için otoparka yazdım ama en kısa sürede dediler. bide 156 test ettiler sinan koç aracı sanırım. iki alfa testinide bekliyoruz sabırsızlıkla..
Sigorta Aracılık Hizmetleri

Serdivan / Sakarya

OğuzCanAlantor

Görünce benim bile 159 alasım geldi :) Dün Hürcanla konuşuyordum alıp kamufulaj kaplatıcam hahahahha ÇAça 159

wolkanku

ayna kapaklarının stromboli ile kontrastını yakalamak çok zor yahu.. kapalı otoparkta 1-2 karede güzel çıktı, ekleyeyim.

önümde yepyeni f30 , hem de füme renkte park halindeydi ama gözümü 159'dan gerçekten alamıyorum, her baktığımda keyif alıyorum.

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

mehmet_QV

Gerçekten çok güzel görünüyor maaşallah  :nazar:
Senin 159 ordayken F30'un esamesi okunmaz  :D
2011 Giulietta 1.4 Multiair Distinctive

agucba

Zamana uymayan bir yakıt tüketimi.
Kısa arka diz mesafesi.
Düşük tavan nedeni ile arkada az baş serbestisi.
Önde yan destekleri yetersiz koltuklar.
Önde yine kısıtlı iç mekan genişliği.
Önden yüksek sürüş pozisyonu.
Kullanımı zahmetli düğmeler ve ses sistemi.
Yüksek bakım giderleri.
Yüksek vergi.
İsmi nedeni ile Türkiye'de görece düşük imaj.
Küçük bagaj hacmi.
Isınsa da aşırı yüksek sesli dizel motor.
Aşırı Alman olduğu söylentileri.

Ancaaaak; Ne olursa olsun o bir Alfa Romeo ve eskimiş de olsa hala daha çok yakışıklı.

Agucba by Tapatalk

///////////////

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Zamana uymayan bir yakıt tüketimi.                    günümüze uymayan, ancak üretim yıllarındaki normları karşılayan, ağırlık / tüketim oranında bmw e60 520d ile kıyaslandığında 1 litre fazla yakan bir dizel motor
Kısa arka diz mesafesi.     türkiyedeki apaçi sürücü kitlesi koltuk en dipte ve ayaklar 120 derece açıklıkta , eller direksiyona zar zor değecek şekilde sırtlık yatık şekilde kullandığında bu araba coupe diyebileceğimiz kadar dar. ancak akşama You are not allowed to view links. Register or Login testinde göreceğimiz üzere doğru sürüş pozisyonu ayarlandığında yeterli yaşam alanı mevcut.
Düşük tavan nedeni ile arkada az baş serbestisi.   boy 1.82 ile arkada sıkıntı çekmeden oturuluyor.
Önde yan destekleri yetersiz koltuklar.   kesinlikle daha destekli koltuklar gerekli
Önde yine kısıtlı iç mekan genişliği.       özellikle yolcu tarafı torpidonun kapağından dolayı çok daralıyor.
Önden yüksek sürüş pozisyonu.            iyi görüş açıları
Kullanımı zahmetli düğmeler ve ses sistemi.  bmw f30 da bile takır takır oynaya tuşlar var iken, taş gibi ve fonksiyonu karışıklık gerektirmeden kullanılabilen bir sistem bence
Yüksek bakım giderleri.   yetkili serviste yüksek, özel serviste 400 tl. nispeten yüksek diyebilir yaklaşık 100 tl yüksek diğer araçlara göre
Yüksek vergi.   malesef Türkiye
İsmi nedeni ile Türkiye'de görece düşük imaj.   inşallah hep böyle kalır, herkes kullanmamalı.
Küçük bagaj hacmi.   o hacime kesinlikle daha büyük bagaj bekliyor insan.
Isınsa da aşırı yüksek sesli dizel motor.      güncel teknoloji dizeller çok sessiz napsın 159  :))
Aşırı Alman olduğu söylentileri.      kaba olduğu detaylar, hantal olduğu noktalar var, ancak sürüş özellikle tam alfa romeo.

Ancaaaak; Ne olursa olsun o bir Alfa Romeo ve eskimiş de olsa hala daha çok yakışıklı.

Agucba by Tapatalk
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

agucba

///////////////

volkanka

ucarozcan

Burdan selam olsun Volkan.
Aldım selamını
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

rst

İstanbul'da olsam, ben de üçüncü stromboli gri olarak gelmek isterdim :)  :clover:
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

hi_cazz

Güzel olmuş ama, And'in yorumlarını genel olarak beğenmiyorum. Oldukça kısa geldi video

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

wolkanku

Güzel olmuş ama, And'in yorumlarını genel olarak beğenmiyorum. Oldukça kısa geldi video

Bana da biraz iç trim konusunda zırvaladı gibi geldi, yani ne kadar süre 159 içinde bulundun da o trimlerin dayanıklılığını test ettin diyor insan ister istemez
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

Bana da biraz iç trim konusunda zırvaladı gibi geldi, yani ne kadar süre 159 içinde bulundun da o trimlerin dayanıklılığını test ettin diyor insan ister istemez

Bütün Alfa testlerine bak. And direk Alfa karşıtı. Direk dayanıksız, vs... And'in yorumları sadece Alfa için değil bir çok marka için objektif değil. Hatta şunuda söyleyeyim. Test ettiği arabaların teknik ve donanım detaylarına da hiç hakim değil. Birçok şeyi işkembeden sallıyor. Sinan daha sıcak ve samimi geliyor bana.

cario

17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

wolkanku

Yanlız çok şahane yorumlar var
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Yorumu yapan arkadaşın arabası da bu
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

Hahahahhahahaaaaaa.

h.t

Video genel olarak güzel olmuş ama 10 dakika dayanabildim. (And yüzünden)
Zaten dakika 1 gol 1 andın o tripleri , boş boş zırvalamaları. Yok efendim alfa dayanıksızmışta bilmemne. Bir ara elektronik aksam söyleyecektide R yaptı , 159 un elektroniğinde ne görmüş bugüne kadar ? İç mekan kalitesi diyecekti R , işçilik hatası diyecekti örnek yok kaldı. Yani boş yere laf atıyor.
10 yaşında araba inceliyorsun , 10 yaşındaki bmw ler almanlar zaten 0 kondüsyonda , trim olmaz , derilerde ses olmaz. Herşeyden öte deri bile kalmıyor arabalarda ya neyse. 2006-7 model 320d ler çok çok dayanıklı tabi hiç uğramazlar sanayiye.

Yok efendim Alfanın boyası dayanıksızmış bilmemne. Allah adamı taş eder , git hondalara söyle bunu.

Hayatında kaç kere Alfa sürmüşte dayanıksız diyor varsa yoksa yok torpidonun içi kadife döşenmiş yok bilmemne her arabada benzer yorum.

OğuzCanAlantor

Video çekimi için araçlarını sunan Volkan ve Evren abiye teşekkürler .

Bende viideonun tamamını izlemedim , Hürcan gibi10 dakika dayanabildim .

Büyük ihtimalle arka koltukta ben olsaydım And denilen arkadaşa dalabilirdim .

İyi akşamlar .

Bachelor

Volkan on numara,Evren abi on numara, iki 159 da on numara,Sinan on numara :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

And'ı ilk virajda indirmeliydiniz :yukari-ok:
2008 GT SS

Doğa Tosun

valla ne yalan söyleyeyim ben hayal kırıklığına uğradım. Arabalar çok iyi, sizler çok iyisiniz. Sinan bir nebze, ama And REZİL.

ben Ankara'da hiçbir 159'da görmedim boya atması paslanma bilmemne. Zaten arabanın orası şişkin çamurluklar yüzünden çok taş yiyor, ve önlem alınmış orası kaplanmış. Bilmeden etmeden zırvalamış. Her arabada olduğu gibi dakikalarca şurda bu tuş orda elmas kaplama burda saten gecelik bilmemne.

10 yaşında araba test ediyor 10 yaşında hangi arabada trim yok? BMW harbi iyidir ben o konuda beğenirim ama 2009 e60 kullandım kız gibi arabaydı benim 159'da ne duyduysam eksiği yoktu e60'da. 159'un testinde sorunlu, sanayi manayi duymak hiç beklemiyordum. Adam milyar kere uzun ömürlü değil, sıfır almak lazım falan dedi. Vasat ve talihsiz bir test olmuş birçok açıdan. Tek güzel yanı 2 güzel 159'un süzülmelerini seyretmek oldu. Bunları neden piyasadan bi anda indirdiklerini, tekrardan ikinci ele düşmelerini anladım yani, hak da verdim.

Biz bi ara GT SS ve 2,5 v6 için mail atalım diyorduk ama, ben de ön sağda oturan elemana dalardım dağ yolunda atardım arabadan devam ederdim.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Şu adamın üzerine And'in söyledikleri malesef baya talihsiz.

Kaldı ki test konusunda hangisi otorite? Bu adamlar milyon dolarlık arabaları deli gibi eleştirirken 159 için söylediği kötü kelime yok.

düşportacı

Emeginize sağlık fakat daha iyi analiz yapılıp anlatilabilirdi.Tam hakkını verdiğini düşünmüyorum ön iki koltukta oturan arkadaşların.10 yaşında bu kondisyon ve donanimda baska bir otomobil test edebileceğini sanmıyorum.Kıymetini bilmeliydi.

Jaaaa!

Öncelikle video çok şahane olmuş ellerine sağlık gerçekten keyifle izledim özellikle benim gibi genç yaşında Alfa Romeo almış henüz diğer modelleri çok kullanma fırsatı olmamış insanlar için yararlı ve bilgilendirici olmuş herşeyiyle 159 kim ne derse desin çok özel ve güzel bir otomobil.
Diğer yandan bu yorumu atan şahış benim semtimde Bahçelievler de oturan apaçi kılıklının biri deyim yerindeyse arabaya air koyup cafelerin önüne tuhaf şekillerde bırakıp piyasa yapmaya çalışan otomobil üzerine bilgisi 0 olan bir insandır. Bu nedenle böyle insanların yorumlarına pek fazla takılmamak lazım  :alfisti: :alkis:
M.byrkc