0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: Hoşgeldiniz. Detaylar harika olmuş. Renk ve ışık da gerçekten mükemmelmiş. Zaten bence Maltepe sahil İstanbulun en güzel yerlerinden. Ben de oralarda oturuyorum. Bu arada Bostancı'da nerede meguiar's var? Maltepe sahipde var bi tane ama Bostancı'da duymamıştım.
quote: Maşallah maşallah nazar değmesin..Alfa Romeo yazısı bayaa küçükmüş..Spoiler ve aynalar güzel olmuş 18lik siyah veya siyaha yakın jantlarla çok güzel durur..Bana Sportivoyu önermişlerdi bende size öneririm..Yağ değişimimi falan orada yaptırdım..Yılmaz usta Alfaları seviyo MiTolarıda..Bundan sonra eğer garanti sıkıntın yoksa Sportivoyu öneririm.
quote: hoş geldiniz. kazasız belasız kullanmanızı dilerim.. çok hoş olmuş detaylar.. 18" mi.to qv cantı suadiye birmot'ta var.. bi adet sergileniyordu oraya bi uğrayın derim.. karbon folyo ile uyumlu olacağını düşünüyorum...
quote: aramıza hoşgeldiniz... mito da fotoğraflar da harika
quote: Çok güzel bir Mito. Cam filmleri tam kıvamında olmuş bence. Yay şart
quote: Eğer jantları 18 yapmıcaksan boyat gitsin..hatta qv'nin jant rengine boyayabilirlerse aman amannn:)Yay taktıran başka bi MiTo'cu yok heralde forumda varsada gözümden kaçtımıştır..Bi ara Ersin düşünüyordu ama ne zamandır yok forumda..Ben ilk başta Vogland 35mm yay takmıştım sonra onları çıkartıp coilover taktım belki benle beni karıştırıosundur:DYay konusu bilindiği ve herkesin söylediği gibi yol tutuşunu arttırır, konfordanda düşürür..35mm lik yaylarımda aynen böyleydi..Yol tutuşum fark edilir bi şekilde iyileşmişti ama yolda seke seke gidiyordum..yayın bi artısıda görüntüsü bence..ama sen yüksen seviormussun o yüzeden sana kalmış bişi bu..Mesala Civicli arkadasım var o kadar ısrarıma rağmen konfordan ödün vermemek için yay takmıyor..
quote: Alfa ruhuyla yaşayanların arasına hoşgeldiniz.
quote: quote: hoş geldiniz. kazasız belasız kullanmanızı dilerim.. çok hoş olmuş detaylar.. 18" mi.to qv cantı suadiye birmot'ta var.. bi adet sergileniyordu oraya bi uğrayın derim.. karbon folyo ile uyumlu olacağını düşünüyorum...fiyatı hakkında bir bilginiz var mı? perşembe günü bir uğrayayım.1500euro dan aşağı fiyatı olduğunu sanmıyorum ama yine de bakalım.
quote: quote: quote: hoş geldiniz. kazasız belasız kullanmanızı dilerim.. çok hoş olmuş detaylar.. 18" mi.to qv cantı suadiye birmot'ta var.. bi adet sergileniyordu oraya bi uğrayın derim.. karbon folyo ile uyumlu olacağını düşünüyorum...fiyatı hakkında bir bilginiz var mı? perşembe günü bir uğrayayım.1500euro dan aşağı fiyatı olduğunu sanmıyorum ama yine de bakalım.giulietta'nın 18" aksesuar katoloğundaki cantları 1000 ? idi. en fazla bu olur sanırım.. pazarlık payıda muhakkak vardır.
quote: Hoşgeldiniz.Kazasız belasız sürüşler.
quote: Aracımı ikinci el olarak 8300kmde. Ağustos ayının sonunda aldım. Alfa Mito 1,4 turbo benzina 155 cavalli + spor paket.fotoğrafları ekleyemeye başlayalım. İlk teslim alıp eve getirdiğimde, tabi o zamanlar açık otoparktaydı, 1 hafta sonra taşınınca kapalı otoparkta mışıl mışıl uyuyor şimdi.Maltepe'de Tek Tunning de ön cam dahil 200Tl ye cam filmi yaptırdım. ön cam 0,5 numara kalanları 1 numara. Polisle de başım belaya girmesin istiyorum, görüntü olarak dışarıdan başarılı görünüyor ama 1 numara bi yerden sonra kesmiyor. en azından arkaları 2 numara yaptırabilirmişim.Tavanı Oracal piano black kapladık. Bostancı Meguiars'ta kaplama işleri yapan Ertan abi var o halletti. Tavanın maliyeti 225tlSticker'ları viaportun otoparkında bir alfisti abimizde görmüştüm kendisiyle konuşup telefonunu aldım onun yönlendirmesiyle, Kozyatağı Sahrayıcedid arasında yan yola yakın. Teknosa holding in arkasında kalan Gonca Reklam var. Orada reklam folyosu denilen görece daha ucuz fakat çıkarmak isterseniz yapışkan bırakabiliyormuş. Onun dışında sticker aracınız güneşte duruyorsa iz bırakabilir altında daha koyu tonda bir boya kalabilir. Ancak 1-2 sene böyle kullanıp sıkılınca mat füme ye dönmeyi düşünüyorum şimdilik.Yan aynalar ve spoiler'da yine Bostancı meguiars'ta ertan abi aracılığıyla yapıldı. 3M karbon kaplama kullanıldı. 225tl de karbon kaplamalar için ödedim.Aracın jantlarını 17inçten 18ince çıkarmak istiyordum. QV jantları çok hoşuma gidiyor. ince aralıklı olanlar ancak bulması bir dert. Oz ultraleggera matt black fiyat araştırması yaptım. Mutlu Lastik Bostancı'da sağolsun 2,500 tl ye kadar indi ancak bu da bana çok fazla geldi. 1500tl civarında bitirebilseydim bu işi girebilirdim, ama vazgeçtim. Pozitif oto OZ jant distiribütörlüğünü bırakmış. Bostancı'da lunaparka doğru bir dükkan daha vardı orda da 4 bijonlu 100lük 18inç mat siyah OZyi gördüm sordum 3bin tl fiyat verdi.ancak zaman zaman OZ jantların inanılmaz indirimleri oluyormuş. bir kaçtane 1600tl civarına düşen jantlardan gösterdi ancak beğenmedim onları da 19inçlik jantlar bile vardı indirime dahil olan.Alfa aracımı aldığımdan beri forumu takip ediyorum. Küçükyalı birmot ile de bir tatsızlık yaşadık konuyu paylaşmıştım. Özellikle mito kullanıcılarından ve diğer alfalardan özel servislerle ilgili tavsiye istiyorum. Bostancı Sportivo nasıldır bir dahaki periyodik bakımıma orada girmeyi planlıyorum.Ayrıca orjinal alfa romeo alüminyum spor pedal takımı arıyorum. İngiltere tabanlı satış yapan alfastore da bir takım var ama onun da sanırım ayak dayama bölümü yok. tutarı da yaklaşık 200-230 tl ye geliyor. Bu konuyla ilgili bir şey gözünüze çarparsa iletirseniz sevinirim.Araç jülyeta kırmızısı diye geçen opak ancak alfa kırmızısından biraz daha açık olan renk. bazı fotoğraflarda metalik kırmızı gibi çıkmış akıllar karışmasın =)Adım Emin. Yıldız Teknik'te son sınıf iktisat öğrencisiyim ayrıca serbest olarak grafikerlik ve fotoğrafçılık yapıyorum. Hakkımda daha fazla bilgiye www.ekurtoglu.com sitesinden ulaşabilirsiniz.Geçelim bugün son olarak karbon kaplamalarımızı yaptırdıktan sonra çektiğim fotoğraflara...Fotoğrafları bugün Bostancı'dan Kartal'a dönerken yolda gördüğüm otoparklarda aceleyle çektim. Merak eden olursa da canon 5d mark2 makina ve canon 24-70mm 2,8 lensiyle çekilmiştir. Şansıma güzel homojen bir ışık ve bulutlar vardı. Photoshopta keskinlik ve parlaklık ayarları dışında müdahalede bulunulmamıştır.Dilerim organizasyonlarımızda ve çeşitli gezilerimde mitonun yeni fotoğraflarını çeker paylaşırım. Hatta biz de bir takvim çıkarsak araçlarımızın fotoğraflarından. Buluşmalarımızı günübirlik gezilere dönüştürsek gibi önerilerimde var şimdiden...Herkese sevgiler ve saygılar.