Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 ZJ 0504

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GONENC

Arkadaşlar dün akşamüstü servisten aldım arabamı. taş çarpmaları, ufak çizikler vs. için ön-arka tamponlarımı boyatmıştım. Kaporta ile tamponlar birbirinden farklı parlayarak sırıtmasın diye komple meguilars parlatma-koruma yapıldı. Sonuçları beğenilerinize sunuyorum...

Register or Login" border=0>

Edited by - Alfadanadam on 11/09/2008  13:05:35

geg8183

Allah nazarlardan saklasın tek kelimeyle harika olmuş
Hep iyi günlerde kullanın Gönenç Bey...

Borracho

tertemiz olmuş ...sifir gibi....bravo...gercek bir alfa klasigi caddelerde hak ettigi sekilde gezineceek yine desenize...  :)

zeitgeist

Çok güzel olmuş Gönenç bey,
bu arada ben Erman bey'den şu anda kullandığım 156'ımı almadan önce sizinle görüşmüştüm.
Önce mesaj gönderip bir fiyat teklif etmiştim, kabul etmemiştiniz, daha sonra fiyat yükseltmek için tekrar aramıştım ancak size ulaşamayınca Erman Bey'i aramış ve buluşup aracını satın almıştım...

Alfadanadam

Maaşallah pırıl pırıl. Amman nazar değmesin :)

n/a

çamurluk aralarina ve sis kapaklarının çevreleriyle izgaralarina arexons'un 9-10 ytl ye satilan konsol parlaticilarini tatbik ederseniz daha da iyi görünecektir =)

ATA

quote:
çamurluk aralarina ve sis kapaklarının çevreleriyle izgaralarina arexons'un 9-10 ytl ye satilan konsol parlaticilarini tatbik ederseniz daha da iyi görünecektir =)

Bende bu konuya değinecektim, plastik kısımlarda temizlenip, parlatılırsa showroomdan yeni çıkmış gibi görünecektir. Nazar değmesin...
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Sercan Keklik

iide bu araba boya korumadan cıkıyo sahıbı nıye para verıp yaptırıyokı yapmaları lazım.. Türkiye işte her iş yarım yamalak

hayırlı olsun bu arada
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

GONENC

yorumlarınız için teşekkürler ...
doğru diyorsunuz arkadaşlar, plastik aksamlara hiçbir işlem uygulanmadı. ben de özellikle istemedim ama resimlerde birtek plastikler göze çarpıyor maalesef..

GONENC

quote:

Çok güzel olmuş Gönenç bey,
bu arada ben Erman bey'den şu anda kullandığım 156'ımı almadan önce sizinle görüşmüştüm.
Önce mesaj gönderip bir fiyat teklif etmiştim, kabul etmemiştiniz, daha sonra fiyat yükseltmek için tekrar aramıştım ancak size ulaşamayınca Erman Bey'i aramış ve buluşup aracını satın almıştım...

hayırlısı olsun İlteriş Bey. Önemli olan sizin de aynı duyguları hissediyor olmanız şu anda...
Farklı bir isimle sizi arayarak pazarlığa giricem, bakalım kolay vazgeçebilicek misiniz arabanızdan

GONENC

arkadaşlar bu arada app plaka bastırmaya çalışıyorum da..
sizce siyah çerçeveli mi olsun ya da çerçevesiz mi bastırmam daha iyi olur???
gerçi daha bastıramadık ve de zor gibi görünüyor ama uğraşıyoruz işte şahitsiniz.

Dentist

Bence çerçevesiz.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

GONENC

Murat abi az önce konuştum Sercan'ın telefonun u verdiği arkadaşla..
O da çerçevesiz basmamız mümkün değil dedi.
sonradan siliniyormuş vs..

n/a

quote:

quote:

Bende bu konuya değinecektim, plastik kısımlarda temizlenip, parlatılırsa showroomdan yeni çıkmış gibi görünecektir. Nazar değmesin...

aslında ata doğru demiş..önce temizlenmesi lazimki parlatacak madde uzun süre parlaklığını korusun...
meguiars boya korumayi yaptirdiğiniz yerde mutlaka 101 numarali all purpose cleaner vardır..onu sıkın o plastiklere ve 1 dakikaya yakın bekleyin..elinize bir bez ya da fırça alıp kazırcasına ovalayarak kirini atın..daha sonra konsol parlatıcı ürün ya da meguiarsdaki hyper dressing (sanırım kodu 88di) kullanabilirsiniz..ben kendi aracımda plastikleri bu şekilde temizleyip parlatiyorum..bir sorun yaşamadim.

GONENC

bu kodları sorucam kendilerine..
vardır mutlaka, gidip halledicem hafta sonunda..

AlfistiKerem

Harika olmuş,kazasız belasız kullanmak dileğiyle....

GONENC

teşekkürler..

babi

Gönenç bey güle güle kirletin
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

n/a

bence de süper olmuş! Allah nazardan -kazadan korusun.

ben meguilars'a gidecektim, çok güzel yapmışlar.

Jamara siyahı da böyle parlar mı acaba?

ATA

APP kesin çerçeveli olmalı. Zaten yeni trafik kanununda çerçevesiz plaka yasaklandı. Yapılmışken çerçeveli olsun bence.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ottoman

aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın

agucba

Çok güzel olmuş gerçekten ama sanki YAY ŞART gibi geldi.

///////////////

GONENC

quote:

Çok güzel olmuş gerçekten ama sanki YAY ŞART gibi geldi.

Bana da şart gibi gelmeye başladı..
cuma akşamı go-kart'a gittik kuzenlerle.
çok fazla etkisinde kaldım galiba, çıkışta 90 derecelik bi viraja gayet iyi girmiştim, viraj çıkışında biraz gazlıyarak hafif lastik sesi almak istedim. ama arka taraf önlerden fazla kaçırınca sol arka tekerleğimi kaldırım taşlarına vurdum. viraj denge çubukları yamuldu, aks porya değişecek, amortisör yamulmuş, çamurlukta çok az bi sürtünme var ama rutuşla halledilir, jantımın lastikle birleştiği noktada ciddi bir çizik oluştu.
yani yay ve kule gergilerim falan olsa yırtar mıydım diye düşünüyorum??
aslında esp olsa demek istiyorum da işte elden gelen bişey yok..

alfss

cok gecmiş olsun ben 156 ss'imi koni ve eibachlarla kullanıyordum biraz sert oluyordu ama yol tutuş inanılmaz iyiydi.
Current garage
2003 166 3.0 V6 s.tronic
2006 Brera 3.2 v6 q4

GONENC

quote:

cok gecmiş olsun ben 156 ss'imi koni ve eibachlarla kullanıyordum biraz sert oluyordu ama yol tutuş inanılmaz iyiydi.

kule gergiye gerek yok mu diyorsun yani?
amortisör ve yay işi çözmekte yeterli olur mu?