0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nazarlık olmuş, geçmiş olsun. biraz daha alışıp sürtmeyi vurmayı bırakınca gözünüze batanları yaptırırsınız bence. herhangi bir boyacı 50-100tl verseniz lokal olarak kusursuz hale getirir orayı
Şöyle bir site önüme geldi instagramda. Burayı bir araştıracağım. Tanıyan yada bilen var mıdır.https://www.instagram.com/semsaoto/?hl=tr
sadece tamponda var sanırım ,sanki lokal boya ile yapılır gibi geldi bana.bu arada kazasız belasız kullanın
Teşekkür ederim,Evet,sadece tamponda var. Serçe parmak uzunluğunda maksimum. Lokal boya olunca , ekspertizde çıkar , daha büyük bir alan boyalıymış sanki önden kazası varmış izlenimi olur diye çekindim açıkçası. Boyasız ve maliyeti bir tık daha uygun çözümler araştırıyorum.
400 Tl filan vermeyin, gidin bir mini onarım merkezine (ki yetkili servisler de bu hizmeti veriyor) yaptırın gitsin.
tampon vs gibi plastik aksamları experde ölçüm yapmıyorlar bilginiz olsun.ayrıca tampon boyasını kimse dert etmez alırken.güzel bir lokal boyayla halledin gitsin
Murat Bey merhaba, kaskoma baktığımda hasarsızlık indiriminin bozulmaması için mini onarım ile yaptırmam gerekiyor fakat mini onarım merkezi olarak sadece RS servislerine gitmem gerekiyor. Bu servislerden de kimse memnun değil gibi.