Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34T9365 - 166 2.0 V6 TURBO

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sariertan

O düz yeşil çok silik bir yeşil aslında. İnsanın uykusunu getiriyor. Dikkat çekici değil. Canı sıkılıyor insanın. Ağır ağbi duruyor görünüşü. Böyle çok spor oldu gibime geliyor. Renk karmaşası var gibi duruyor fakat alttaki ışıkların hepsi açıkken çekildi resim. Normalde sadece sarı ve mavi var. Alttaki ışıklar kapalı iken bir resim çekeyim birde öyle bakalım nasıl duruyor karar verelim. Komple mavi yada sarı da düşündüm ama iki renginde zevkine bakayım dedim sonradan.

Aslında bildiğiniz gösterge paneli yapan bir yer varsa komple sıfırdan tasarlamak istiyorum o göstergeleri. Daha modern bir görünüşe kavuşsun diye.

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login 'dan yazı karakterleri ilgili fikir edinebilirsiniz,malesef 166'ya göre üretim yapmamışlar.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

Çok güzel çalışma her zamanki gibi. Turbo saati de cuk oturmuş :)

sariertan

sariertan

Bugüne kadar yaptığım en güzelkaplama. Çok zengin duruyor yahu =))

You are not allowed to view links. Register or Login

Uploaded with You are not allowed to view links. Register or Login

Anıl

Güzel olmuş. Kapladığınız malzemeyi nereden alıyorsunuz,tabaka boyutu-fiyat nedir?
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

wolkanku

şaka falan yapıyosun di mi, istediğim kaplamayı yapmışsın helal!
kendin mi oturup kapladın yoksa kaplattın mı?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

agucba

Ertan Bey "Selfservice"cidir. Kendisi yapar...  :)

///////////////

sariertan

Bütün kaplamalarımı sahibinden üzerinden almıştım. Bu son kaplamamı ise alüminyum fırça görüünümlü kaplama ile yaptım. Sonra üzerini parlak siyaha boyayıp üzerine mat vernik atarak elde ettim. Vernik sayesinde boya dökülmüyor çıkmıyor. Tabi 1-2 yıl sonra ne olur göreceğiz =) Sonuçda kaplama olduğundan sürekli farklı şeyler deneyebiliyorum =))

Kaplatmam kaplarım =)) Tabi çok profosyonel değilim ama profosyonel kişilerin bir kullanıcıya göre mükemmel iş ağbi dediklerini bilirim =)

Selfservice kelimesi arabanın herşeyine girmeyi seven ben için tam yerinde bir kelime oldu.

wolkanku

Bütün kaplamalarımı sahibinden üzerinden almıştım. Bu son kaplamamı ise alüminyum fırça görüünümlü kaplama ile yaptım. Sonra üzerini parlak siyaha boyayıp üzerine mat vernik atarak elde ettim. Vernik sayesinde boya dökülmüyor çıkmıyor. Tabi 1-2 yıl sonra ne olur göreceğiz =) Sonuçda kaplama olduğundan sürekli farklı şeyler deneyebiliyorum =))

Kaplatmam kaplarım =)) Tabi çok profosyonel değilim ama profosyonel kişilerin bir kullanıcıya göre mükemmel iş ağbi dediklerini bilirim =)

Selfservice kelimesi arabanın herşeyine girmeyi seven ben için tam yerinde bir kelime oldu.

benim de elim aşırı yatkındı böyle işlere öğrenci zamanlarımda ne oldu ise folyo kaplayamıyorum artık çıldırıcam :/ aslında siyaha boyamadan yapabilirdin abi sen tüm kaplamayı, iç mekanın zaten epey koyuymuş :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Alper

Eline sağlık abi süper olmuş.
Renk uyumu falan fabrikanın yapamadığını yapmışsın diyebilirim :)

sariertan

O kadar geniş alanda alüminyum cok sırıtıyor.Bu siyah cok karizma oldu.Yapınca görürsün  :)

agucba

Kaplama işine ben de çok hevesliyim ama 145'te kaplanacak pek bir yer yok. Belki ön kapılardaki kol dayamalar olabilir ama o da sırıtmayacak bir desen ve renk olmalı.  :)

Babamın 164'ünde teyp kapağı ve küllük kapağına ise mutlaka müdahale etmek istiyorum.

///////////////

emin

abi bu kaplama muazzam olmuş, senden son isteğim şu kadrandaki renklerin alayını kırmızı yapman kadranı da siyaha çevirmen bir nevi veloce istiyorum ATA'nın kadranı gibi.

Bu fırçalı alüminyumdan da çok fena mito far çerçevesi kaplanır, ön farlar koyuya çevrildiğinde yakışır.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

sariertan

panel için bir örnek gösterirmisin. Komple kırmızı rakamlarda REDLINE yok olacak. Komple kırmızı düşündüm ama soy adımdanmıdır nedir siyah üzerine sarı yı seviyorum =)

Edir : ATA nın göstergelerini şimdi buldum baktım. Bende sanki öyle güzel durmaz gibi.

emin

ilk kaplamalara göre araç çok iyi durumda, evo kıvamında kadranları seviyorum bol kırmızılı, keyif meselesi tabi abi, ellerine sağlık güle güle keyifle kullan, bizimkiler keyfe keder yorumlar, fikirler.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ATA

Kaplama çok güzel olmuş ya, ben araç içi karbonfiber kaplamalara biraz karşıyım aslında, hoşuma gitmez ama fırçalanmış aluminyum aşırı güzel olmuş. Konsolumdan memnun olmasam bende yapmak isterdim. Ellerinize sağlık.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Fatihob

Kaplama çok gzel olmus.Elinize sağlık ;)
..

sariertan

Teşekkürler arkadaşlar. Pazartesi iş için yurt dışına çıkacağım 3 ay gibi bir süre olmayacağımdan aracım ile ilgili son durum bu olacak. Artık geldiğimde kaldığım yerden büyük bir heves ile devam ederim diye düşünüyorum. Tekrardan herkese teşekkürler fikirleri ve ilgileri için.

dragut

Araca hayran kalmamak elde değil! Yapılanların hepsi tek kelimeyle mükemmel. Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login da satılık olarak gördüm aracı.

"Alfa sevgisi"

sariertan

Teşekkür ederim. Bir 159 fena olmaz düşüncesindeyim. Yada aynı modelin daha genci =) Eşimin kullanabileceği otomatik bir şey.

wolkanku

ertan abi sahibinden'de aracının satılık ilanını gördüm üzüldüm açıkçası

şu jantları alıp siyah'a geri dönsen,biraz bassan arabayı bence 2 sene daha keyifle binersin :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

sariertan

Satılık durumu bayadır var. Düşündüğüm rakama giderse senin aracından almayı planlıyorum. Gitmez ise zaten durmak yok yola devam. Aracım ilanda diye gelişmelere son vermem ben. Zevk sefa içinde sürmeye devam yani. Aynı şekilde maddi durum iyileştikçe gelişmelerede devam. Sıkıntı yok yani Allah a şükür =)

sariertan

Uzun zamandır kafamda olan birşeydi. Hafta sonu o soğukda, yağmurda aracın altına gire çıka çalıştım ve sonunda bu görüntüyü elde ettim.

,

SEAT LEON CUPRA LİPİnde satın aldım ve montaj ettim araca. Tabi sprey boya felan pek tutmadı rengi. Onun için Ön tamponu komple yeniden kaplayacağım yada kaplatacağım. O zaman resn farkı kapanacak. Valla Benim çok hoşuma gitti =)

Edit: Plaka APP idi. Polis çevirmesinde söküldü yamultuldu ve ceza yedim. Ama yeni bir APP alacağım sadece ön için.

wolkanku

cupra lip'i o kadar başarılı bir tasarıma sahip ki hangi arabaya taksan yakışıyor :))
166'da mükemmel olmuş.
eline sağlık ertan abi.

nacizhane 2 tavsiyem olacak, aynaları belki siyah ya da füme yapabilirsin.
ön ızgaranın iki yanındaki beyaz parçaları tamamen siyah yaparsan çok daha agresif duracaktır.

30 saniyelik bir online photoshop denedim;
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia