0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun Motor yaptırıp 3 kuruşluk kayıştan kaçınılması inanılmaz bir ihmal Burada müşteri istese dahi ustanın onu doğru yönlendirmesini beklerdim. bence o aracı aldığınız adamı rahat bırakmayın, o servis de töhmet altında kalıyor tabi bu durumda. Bu konuda bir açıklaması olursa burada paylaşabiliriz
LPG yi iptal edemem haftada yaklaşık 1000 km yol yapacağım. Zonguldak çaycumada çalışıyorum evim istanbulda.Yakıtı çalıştığım şirket karşılayacak ama adamlara buyrun 2 lt benzinli araba aldım karşılayın bakalım diyemem. Evde ayrıca s70 T5im var yazılımlı intercooler vs li 270 hp civarında. 3-4 kere zorunlu olarak onu kullanmak zorunda kaldım muhasebenin gözleri büyüdü benzin fişlerini görünce. Ödeyemeyiz bunu falan dediler patronun haberi var dedim. Patron bana vur dedik öldürmüşsün abicim Corvette ile mi gittin geldin dedi. Ödediler tabii ki ama böyle bir diyalogdan sonra adamlara hehehe bak bunu aldım diyemem.
Tekrardan maşallah.8c jant yerine 8c ye çok benziyen GTA jant daha iyi olur Alper abi çünkü bana göre mk1 üzerinde 8c çok modern kalıyor.Ses sistemindede alpine teyp çok uyumlu oluyor.20200212_001738 by Emre Emre, on Flickr Işık renk ayarı var kırmızı turuncu arasıda oluyor.Gösterge değiştirilse bile renk sorunu olmuyor.