Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

herkese selam, yeni bir alfisti (muğla'dan)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asklepios

herkese kucak dolusu selamlar,

bu ilk mesajım,o yüzden kendimi tanıtmam uygun olur sanırım;

ismim ali demir.26 yaşında,2005 ege üni. mezunu,çiçeği burnunda bir dişhekimiyim.memleketim olan muğla-milas'da 2 senedir dişhekimliği yapıyorum.

yaklaşık 10 yıldır "ilk arabam kırmızı bi alfa olucak" derdim,sanırım zamanı geldi.2006 kırmızı 1.6 distinctive(+sunroof) 147'de karar kıldım.
hatta 2 alfayı da gözüme kestirdim.

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

(üstteki olursa daha iyi olur)

haftaya istanbula gelip,alfamı alıp dönmek istiyorum nasipse.

sizlerden bir konuda yardım istiyorum;malum alfamı almadan önce bi ustaya göstericez(değişen parça var mı,kazalı mı,araç ne durumda v.s.)

istanbul'da bildiğiniz-tanıdığınız güvenilir bir usta veya servis ismi verebilir misiniz?

yardımlarınız için şimdiden çok minnettarım...

bu güzel aileye beni de layık görürseniz çok sevinirim...

ilker156

Hosgeldiniz.
Disci arkadaslarimiz demekki hep ayni araclardan hoslaniyorlar. :) saka bir yana..
Dentist arkadasimiz bu konuya hemen aciklik getirecektir. Bildigi yerler var diye biliyorum.
Simdiden hayirli olsun ve kazasiz belasiz dileklerimle
ilker

(PS: yay sart ama:) )
Iker Dinc

AR 156 2.0 TS Selespeed MY 1999

AlfistiKerem

Aramıza hoşgeldiniz.İnşallah bir an önce Alfanıza kavuşursunuz...

ottoman

Ali bey hoşgeldiniz
Alfanız şimdiden hayırlı olsun

patricius13

Hoş geldiniz Alfa nıza en kısa zamanda kavuşursunuz umarım

n/a

hosgeldınız...

zeitgeist

hoşgeldiniz,
evet bence de üstteki daha güzel, içi bej olması daha hoş.
Ekspertiz için Birmot'lar oldukça detaylı bir rapor veriyorlar 94 ytl karşılığında.
Özel servislerden de iyi olanlar var mutlaka, ama o konuda İstanbullu arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır.

babi

Aramıza hoş geldiniz. En kısa zamanda alfanıza kavuşursunuz.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

n/a

Hoşgeldiniz. üsttekinin km fazla gibi geldi bana. ama ikisi de çok güzel.

Ben de alırken Zincirlikuyu Birmot'ta Hüseyin Beylere yaptırmıştım ekspertiz ayrıntılı herşeyi açıklıyorlar. ücret de İlteriş Bey'in dediği gibi 94 lira civarında.

GONENC

Hoşgeldiniz...
Rakam srunu yoksa ben olsam alttakini alırdım.
o açık renk döşemeler başını ağrıtır ileride...

adnan.geyik

Her ikiside yakin yerlerde. Bu yüzden BOSTANCI sanayi sitesi cok yakin. Gelecegin zaman bize bildir. Tanidik bir yere göndeririz. Göztepe Bostanci arasi 3-5 km gider gösterirsin. Icin rahat eder. Veya Ilhan arkadasimizin dedigi gibi Birmottan detayli bilgide alabilirsin. Aramiza hosgeldin.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

BARLAS

Hoşgeldiniz, her 2 Alfa da güzel görünüyor, hayırlısı olsun..

Alfisti147

ben alttaki galeriye siyah bir 147 mk2'ye bakmak için uğramıştım. sahibindendeki fotoları gayet temiz duruyordu. Yakından bakınca çok sayıda çizik koltuklarda lekeler vs. vardı ve vitesten garip sesler geliyordu. Bunları görünce motorla ilgili inceleme yapmadan ayrıldım.  Sizin düşündüğünüz araçta oradaydı ama kırmızı düşünmediğim için incelemedim ancak ilk bakışta kaporta temiz görünüyordu . Tüm bunlar yaklaşık 2 ay önceki tecrübemdir. İki aracın da 2 aydan fazla zamandır satışta olduğunu biliyorum. Tavsiyem çok iyi ekspertiz etmeniz yönünde...

ATA

Ben 2. ilanı daha çok beğendim =) Hayırlısı neyse o olsun, aramıza hoş geldiniz
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

cuneyt

ben her sabah bu yoldan geciyorum. birinci arac epeydir orda. isterseniz bi sabah durup yakindan bakabilirim sizin icin.

ikinci ilanin sahibi galeride benim evin arkasinda sayilir. bir sabah yolumuz degistirilip oraya da bakilabilir yardim amaciyla.

bilgilerinize.

geg8183

Her ikisi gayet bakımlı gözüküyor.Tercihiniz hangisi olursa olsun şimdiden hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldiniz

Dentist

Ali,öncelikle Alfa ruhuyla yaşayanların arasına hoşgeldin diyorum.Ben de EÜ Diş hekimliği 1985 mezunuyum.
Üyelerimiz ve Alfaları başlığından 34 GS 0347  topiğini okursan hakkımda ayrıntılı bilgi edinebilirsin.
İstanbul'da merkez kabul edilen Zincirlikuyu Birmot'takilerle çok iyi ilişkilerim olduğunu,servis müdürü Hakan,Alfa müşteri danışmanı Hüseyin,hasar sorumlusu Ali,motor ustası Mehmet ve Birol,elektrik ustası Metin dahil pek çok çalışanın hastam olması nedeniyle orada tabir caiz ise sözümün geçtiğini sitemizdekiler yakından bilir ve orada yapılacak bir işlem olduğunda yardım isterler,ben de elimden geleni yapar,işlerini halletmeye çalışırım.
Sen de ,eğer gerçekten almaya değer bulduğun Alfa varsa gelirsin,yardımcı olurum.Araç muayenesi için 80YTL +kdv alıyorlar,ama ben araya girince öyle olmaz,merak etme.
Bu arada  bence Alfa almak için en doğru ve bilinçli yol sitemiz üyelerinden birinin adeta üzerine titreyerek kullandığı ve genellikle ya model yükseltmek ,ya da ekonomik nedenlerle istemeyerek elden çıkartmak zorunda kaldığı Alfalar arasından seçim yapmaktır.
Bence sen önce satılık bölümümüze aradığın özellikleri ve de bütçeni yaz ki,hepimiz şöyle bir sağa sola bakalım.
Bana ulaşmak için üyelerimizin profilleri bölümündeki telefonları da kullanabilirsin,sevgiler.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Dentist

Sitede yeni olduğun için bilemeyebilirsin;örneğin soldaki dentistin üzerine tıkladığın zaman kişisel bilgleri kolayca görebilirsin.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

asklepios

hoşbulduk...
herkese içten karşılamaları ve yardımları için çok teşekkürler...
sanırım en mantıklısı servisten ekspertiz raporu almak...murat abi ile temasa geçmeyi düşünüyorum...umarım hayırlısı olur
saygılar-sevgiler

Dentist

Ali;yaşıyor musun?Nerede fotoğraflar?Senin montu yarın mng kargo ile yollayacağım.Sevgiler.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

patricius13

Hoş geldiniz

cem meric

hosgeldınız bende anne tarafından muglalıyım eskıhısar koyunden ama dayım teyzem yanı anne kısmı sulalem mılastalar hemserıme hosgeldın tekrar..

koray

hoşgeldiniz... zincirlikuyu birmot gerçektende gayet başarılı size en iyi sonucu vericeklerdir...

asklepios

cevaplar için herkese çok teşekkürler arkadaşlar.alfamı aldım,fotoları ekledim.burdan You are not allowed to view links. Register or Login