Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

39 LN 281---Kaldığımız yerden devam.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur ÖZTÜRK

Merhaba Dostlar arkadaşlar ve abilerim.

Yaklaşık 1 Yıl önce 3 yıl boyunca kullandığım ve bazı arkadaşlarında bildiği gibi mk1,5 Rosso 156'mı satmamla beraber 1 ay içerisinde 2007 Honda civic hb aldım. 90km/h hızla giderken bile yol, motor,rüzgar sesi, insanların sürekli serseri gözüyle bakması, arkadaşlarımın tenekeci diye daga geçmeleri :) ve benim bir türlü araca ısınamayışımdan dolayı 10 ay sonunda satıp ilk gözağrım olan ve vazgeçemediğim 156'ya geri dönmeye karar verdim. Geçen seferki Rosso mk1.5 156 idi. Bu seferde temizi denk gelince mk2 Jamara 156 oldu. Tüm bakımları yapılalı 15,000km olmasına rağmen tüm ağır bakımlarını baştan yaptırdım ve uzun süre kafam rahat olarak devam edeceğiz gibi görünüyor  :D Tekrar aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum :haydi:

Sizlerle tanıştırmaktan mutluluk duyarım. Huzurlarınızda 39 LN 281  :clover:

Öncelikle alır almaz hızlı cila atıldı ve fotoğraflar çekildi  :)

Sonra güzel bir ağır bakım yapıldı. Bu sırada Triger ve ön takımlar komple değiştirildi. :yukari-ok:

Farlar çok soluktu ve sararmıştı bunları toparlamak lazımdı :-[

Sonra küçük bir Marmaris tatili yaptık  :p

Güzel bir boya korumaya ihtiyacı vardı. Harelerden yüzü gözü görünmüyordu, güzelce parlattık  :rock: :yukari-ok:

Arkadaş yakışıklı olunca poz vermeyi de ihmal etmedi tabi :) Biraz sinirli kusura bakmayın 8)

Bu da asla unutmayacağım DuYGu'm Benim :rock:

Sırada birçok işlemimiz var tabi ki. Öncelikle yay, jant olmak üzere Marşbiyel ön tampona uygun bir lip olmazsa olmaz yoncalar vs :) Daha çok işimiz var çoookkk :serefe: :serefe:

Herkese Tekrar merhabalar :yukari-ok:
                                                                                                                           Stile Italiano

Kurzuk

Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. İlk dokunuşlar yaramış devamını da heyecanla bekliyor olacağım. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanın inşallah.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Alfadanadam

Hayırlı olsun, yaramış sanırım Alfaya dönüş :)

Erkay KAHYA

Gouki

Hayırlı uğurlu olsun Onur'um. Şüphesiz en az dyg kadar güzel olacak ellerinde.

h.t

Hayırlı olsun :nazar:
Civicten sonra baya iyi geldiği kesindir :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

tayfun

Tekrardan hoşgeldin Onur.  Aslında bu tarz dönüşler, nasihat niteliğinde. Alfa'dan başka markaya geçmeyi düşünen arkadaşlar hiç kaşınmasın

blackgear

Tekrar hoşgeldiniz :) Civic' den sonra güzel bir restart  :yukari-ok: Fotoğraflı anlatımlarınızı da keyifle okudum, elinize sağlık. Hem yazdıklarınız, hem Alfa' nıza yaptıklarınız için  :nazar: :alfisti:

ByAKINCI

Hoşgeldiniz.Alfanız hayırlı olsun.Maşallah iyi günlerde kullanın  :clover: :nazar:
147 Blackline Red

The Schuey

Kürkçü dükkânına geri döndünüz demek.   Hayırlı olsun.

Sent from my Discovery using Tapatalk

alfacan

Alıntı Yaparkadaşlarımın tenekeci diye daga geçmeleri :)

Sanırım benden bahsediyor   :p

Tekrardan hayırlı olsun kardeşim You are not allowed to view links. Register or Login   :yukari-ok:

Koful

Maşallah, güle güle kullanın.  :nazar:

Yalnız rosso da harikaymış, söylemeden geçmek olmaz...

Onur ÖZTÜRK

Herkese çok teşekkürler :arkadasim: :alfisti:

You are not allowed to view links. Register or Login senin yüzünden oldu :)

bakalım neler yapabiliyoruz :)
                                                                                                                           Stile Italiano

Recep Küçük

Hayırlı uğurlu olsun üstad ağız tadıyla binmek nasip olsun herzaman inşallah :nazar:

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

fatihmehmet

Tekrar hayırlı uğurlu olsun abi ağız tadıyla bin inşallah :nazar:

DYG'yi canlı canlı görebilmiştim. Yine yolun düşerse bu taraflara haber bekliyorum :)

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

FB10ur

Adaş hayırlı olsun kazasız belasız

TRSemih

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  Çok çok teşekkür ediyorum :)
You are not allowed to view links. Register or Login Yolum düşerse inşallah. Kısmet yine 159 olmadı :(
You are not allowed to view links. Register or Login Sağol dostum :) Hepimize kazasız belasız inşallah :)
                                                                                                                           Stile Italiano

alfistahakan

Hakan
Forever Alfa

schumi

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun...
You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun.Tekrar hoşgeldiniz..

Çok teşekkür ederim. Yeniden buralarda olmak güzel  :alfisti:
                                                                                                                           Stile Italiano

Tesla

Rosso bir acaip miş ama yeni aracınizda biraz agresif olsada harika..Hayırlı olsun.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-Tesla-

Onur ÖZTÜRK

Çok teşekkürler. Henüz herhangi bir işleme başlama fırsatı bulamadım. En kısa zamanda Ona da bir güzellik yapıp Rosso gibi acayip bir hale getireceğimden emin olabilirsiniz :D
                                                                                                                           Stile Italiano

Onur ÖZTÜRK

Gerçekten siyah oldu...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] 

Poorboys Blackhole kullanın, kullandırın
neredeyse karanlık çökmek üzereyken bile paril paril:)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                                                                                                           Stile Italiano

fatihmehmet

Maşallah :nazar:

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)