Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,
İsmim Ergin, İstanbul'da uçak teknisyeni olarak çalışıyorum. Alfisti Turkey forumunda bugüne kadar aktif olmasam da devamlı takipçilerdenim.
2012 yılından beri baba-oğul olarak Alfa Romeo kullanmaktayız. Babam mevcutta MK1 156 kullanmakta olup, ben daha önce MK2 1.6 TS 156 kullandım ve son olarak forumdan da tanıdığınız Fatih kardeşimin MK2 2.0 Manuel 156 sını satın aldım. Şuan için 152 bin kilometredeyiz. Fatih kardeşimi ve aracı yıllardır tanırım zaten o yüzden içimde en ufak şüphe olmadan aracı alıp İstanbul'a getirdim. Kendisinin de GT Q2 konusunu merakla bekliyoruz ayrıca
Araç zaten bilindiği için özelliklerini anlatma ihtiyacı duymuyorum. Eski konusunun devamı niteliğinde düşünebiliriz. Eski konusunun linkini bırakıyorum
https://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/48-uk-252-04'-156-2-0-mk2-manuel/Yapılacak işlerimiz elbette var ancak bu aralar keyfini çıkarıyorum 2.0 motorun
Aracı alır almaz soluğu önce Carium Zeki ustada aldık. Rutin bakımlarımızı yaptıktan sonra lastiklerimizi eskimesi sebebiyle ve orijinal ölçülerine dönmesi amacıyla Falken ZE310 215/45 r17 ile sıfırladık.
Yapılmasını planladığım işler olarak;
1-Plastik aksamların boyalarının yenilenmesi
2-Tampondaki kırmızı şeritin iptali ile ön ve arka tampon boyanması
3- Aracın eski konusunda yer alan kazanın izlerinin silinmesi için sol arka çamurluk ve kapıdaki kaporta ve boya işlemleri
4-Deri koltuk bakımı ve kol dayama eksikliklerinin giderilmesi
5-Orjinal logolara dönülmesi
6-Direksiyon derisinin yenilenmesi
7-Scudetto nun orjinal haline getirilmesi
8-Boya düzeltme işlemleri
Sizlerin de gözüne çarpan veya yapılması gereken bir şey dikkatinizi çekerse değerlendirmek isterim.
Keyifli forumlar..
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi