Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

5 yıllık özlem ve sonunda 159 JTDm 2009 Dist.Plus

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

selamlar dostlar,20 marttan beri 159 sahibiyim ama iş yoğunluğundan dolayı konusunu açmak bugüne kaldı...
5 yıllık 156 maceramı iyisiyle kötüsüyle bitirmiş bulunmaktayım,,lafın gelişi "kötüsüyle" diyorum çünkü 5 yıl boyunca hiçbir zaman beni üzmedi,,harcadığım maddi manevi emeklerimin karşılığını fazlasıyla verdi..5 yıl boyunca her alfistide olduğu gibi bendede 159 hevesi hiç bitmedi lakin bi türlü maddi durumumu denkleştiremediğim için sevdam hep yarım kaldı,,yemedim içmedim biriktirdim kredi çektim vs derken hedefim belliydi, maddi işleri halledip 159 almaya karar verdim..malum siteye ilan vermememe rağmen forum içerisinden bir arkadaşımız talip oldu ve nitekim o arkadaşa aracımı sattım dolayısıyla gözüm arkada kalmadı çünkü içimizden birine gitti,,allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..sattığım gibi hedefim belli olduğu için 1 hafta boyunca 7/24 tüm siteleri gezdim dolaştım ve aradığım kriterlerde 159 u buldum.gerçi kriterlerimden biri tarçın rengi konsoldü ama denk gelmedi,sağlık olsun diyorum.
alfam 2009 model 159 jtdm 1.9 Distinctive plus..haziran 2010 çıkışlı makyajlı kasa,,108 bin km..bugüne kadar sahip olduğum tüm araçlarımda olduğu gibi ilk iş olarak,triger yağ su filtreler kayışlar kuaför vs hepsini yeniledim ve vira bismillah dedim..olumlu olumsuz eleştirilerinize sonuna kadar açığım,herkese gönlündeki alfasına en kısa zamanda kavuşması temennisiyle lafı fazla uzatmadan resimlere geçmek istiyorum.

ozoozo

Fırat abi bixêr be  :p kazasız belasız kullanmanı dilerim.  :nazar:

ArinFırat

bu arada 159 umu 20 şubatta aldım,yanlışlık için kusura bakmayın.

Brabus

Fırat Bey, çok güzel yazmışsınız. 159'da da 156'ınızda olduğu gibi uzun yıllar sorun yaşamadan keyifle kullanmanızı dilerim.
Alfisti olarak ilk başta ağır bakımlarını yapmışsınız. 09 Model Dist. Plus olması da ayrı güzellik katıyor...
Son cümledeki temenniniz için de amin...

:alfisti: :nazar: :nazar:
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

wolkanku

çok güzel gözüküyor maşallah..kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Fırat abi bixêr be  :p kazasız belasız kullanmanı dilerim.  :nazar:
gelek spas hevalé heja.(çok teşekkürler değerli arkadaşım). baharın gelişiyle birlikte ufak tefek estetik işlere girişecem.

vieri

Hayırlı olsun.Maşallah. İçiyle dışıyla çok güzel bir 159.  :nazar:

Murad

ArinFırat

çok güzel gözüküyor maşallah..kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
teşekkürler iyi dilekleriniz için..2009 manuel vites denk geleniniz oldu mu? TR'de tek diyecemde ondan şeettim :)

ArinFırat

Fırat Bey, çok güzel yazmışsınız. 159'da da 156'ınızda olduğu gibi uzun yıllar sorun yaşamadan keyifle kullanmanızı dilerim.
Alfisti olarak ilk başta ağır bakımlarını yapmışsınız. 09 Model Dist. Plus olması da ayrı güzellik katıyor...
Son cümledeki temenniniz için de amin...

:alfisti: :nazar: :nazar:
teşekkürler,darısı tüm isteyenlerin başına..belki duygusal düşünüyorum ama bana göre gerçektende Alfalar ruhlu arabadır,,onu sevdiğinizi ve harcadığınız emeği görünce karşılığını layıkıyla veriyor sahibine,,ama nankörlük ve apaçilik hissettiği anda eline tutuşturulmuş yağlı parça ile sanayide dükkan dükkan dolaştırır.

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alfadanadam

Harika, sonunda görebildik :)
Ama onca hevese, beklemeye, aramaya değmiş görünüyor. Kazasız belasız inşallah. Plaka da oğlanın adına uymuş güzel olmuş :)

ArinFırat

arkadaşlar 1.9 yazısı,jtd den öncemi sonra mı olmalı? resimlerden de göreceğiniz üzere 1.9 yazısı jtd den sonra geliyor,,makyajlı kasalarda böyle mi? yoksa yanlış yere mi uygulamışlar?

Alfadanadam

1,9 normalde bagaj kapağında. Kamyajla yerinin değiştiğini sanmam.

ArinFırat

Ama onca hevese, beklemeye, aramaya değmiş görünüyor. Kazasız belasız inşallah. Plaka da oğlanın adına uymuş güzel olmuş :)
çok çok teşekkürler..aynen plaka iyi denk geldi, rüşvet versen alamazsın :)

ArinFırat

ilk sahibinden sayılır,, kozmetik olarak kusuru hemen hemen yok diyebilirim,,156 dan kalma alışkanlık bişeyler yapmak eklemek düzeltmek yenilemek istiyorum ama bişey bulamıyorum :) ön plaka hariç,,çok gözüme batıyor,,aradaki 3-5 aylık sahibi plakaya apaçi işi kaplamalar yapmıştı,sökmeye çalıştıkça fosforlara zarar verdim.

Alfadanadam

ilk sahibinden sayılır,, kozmetik olarak kusuru hemen hemen yok diyebilirim,,156 dan kalma alışkanlık bişeyler yapmak eklemek düzeltmek yenilemek istiyorum ama bişey bulamıyorum :) ön plaka hariç,,çok gözüme batıyor,,aradaki 3-5 aylık sahibi plakaya apaçi işi kaplamalar yapmıştı,sökmeye çalıştıkça fosforlara zarar verdim.

Aman kaputu karbon kaplama da hocam naaparsan yap :)

ArinFırat

Hayırlı uğurlu olsun  :nazar:
amin,teşekkürler.

ArinFırat

yok yok o konuda müsterih ol :) öncekinde taş izlerine bağlı nokta nokta birsürü boya kalkması vardı,,bunda öyle bişey yok boya kaporta düzgün.

Aman kaputu karbon kaplama da hocam naaparsan yap :)
yok yok o konuda müsterih ol :) öncekinde taş izlerine bağlı nokta nokta birsürü boya kalkması vardı,,bunda öyle bişey yok boya kaporta düzgün.

ealprsln

Hayırlı olsun; kişinin hedeflediğine, arzuladığına ulaşması ne büyük keyiftir.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Gouki

TRSemih

hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız uzun yıllar kullanmanı dilerim  :nazar:
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

tayfun

Çok isteyip, çok sabredince Allah insanın gönlüne göre veriyor. hemde maşallah en guzelinden veriyor. 100, bin km 2010 çıkışlı daha ne.olsun. Allah ağız tadı ile binmeyi nasip etsin.