Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

M!TO 1.6 JTD 34 TM 9420

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FIRST

Merhaba herkese, sonunda mitoma kavusmus bulunmaktayım.  Bir aydır, alfa romeo takibe basladım. İlk 147ts vardı aklımda istedigim 147ts kacırınca, 147q2 almaya koydum kafaya. Ama oda olmayıca mito, dedim bikere bulaşmıstı alfa virüsü alanakadar gitcekti :haydi:
En sonunda istedigim kırmızı alfama kavustum.

Aracdan izlenimlerim,yol tutusu,hızı,tork çok iyi.

Ama bi kac sey kafama takıldı, ortalama tüketim 12lt gösteriyo okadar yaktıgını düsünmüyorum neden okadar gösteriyo olabilir?

Aracta Cruise Control yok heralde yada ben bulamadim ama ilanda var olarak gözüküyodu.

Birde sahibi aracta boya, degisen yok dedi aracta, benim gözüme cok temiz geldiginden ve tramerde hic birsey cıkmamasından dolayi hic baktırmadim. Ama bugun birsey dikkatimi cekti tamponlarin rengi aracın renginden  bi iki tık daha kırmızı  önde arkada bu neden olabilir?

En yakın zamandada fotograflarini eklicem  :alfisti:

Tolga033

Hayırlı olsun Mito'nuz.
Renk farkı var ise büyük ihtimal boyalı .  :S

ozoozo

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle keşke baktırıp alsaydınız. Ama artık olmuş , tadını çıkarmakta fayda var. :nazar:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

saskuran

hayirli olsun .. dizel bambaşka az yakar cok kacar .. kazasiz belasiz kullanirsiniz inşallah

cep telefonunda gonderdim ...

Erdinc küflü

Tanpon boyası boyalı dıye gecmez zaten exper yaptırsaydınız bakmazlar .. Hayırlı olsun metal aksamında bısey yoksa hıc problem yoktur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alper

Hayırlı olsun Mitonuz

Tamponlar plastik olduğu için fabrika çıkışı bile olsa renk farkı olur.
Çoğu araçta boya tutmaz.
Çünkü sac ile plastik renkleri farklı gösterir.
Içiniz rahat olsun.
BMW X6 da ön kısım kapılardan farklı tonda olabiliyor bazı renklerde mesela.
Tamamen alt kısımdan kaynaklı.

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

FIRST

Herkese tessekkkurler ne olursa olsun araca oyle aşık oldumki ,rahatsız etmiyo hic bisey  :D

Birde radyosu çok iyi çekmiyo, toksitlendi heralde anteni onuda temizlettirmek lazım. levent tarafında iyiydi ama beylikdüzüne gelince cızırtı çok arttı :/

coni-wayt

hayırlı olsun mitonuz.

tampona kafayı takmayın alfa da bu tip şeyler olur, bendeki mitoda öyleydi  ;)

Alfadanadam

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

Turismo Internazionale

hayırlı olsun güle güle kullanın.

Ayrıca bu radyo olayını yapamadılar mı hala? benim 147'de de hiç çekmiyordu yeni modellerde de çekmemesi ilginç.

yurt80

Tamponlarda renk farkı olması doğaldır.. Biri metal biri plastik olduğu için ışıkta renklerini aynı şekilde yansıtmazlar. Sıfır araçlarda dikkatli gözler bunu hemen fark eder. Ancak tamponlar boyalı olsa bile sorun değildir. Aracın ciddi bir kazası yoksa ezik, çizik boyalara kafanızı takmayın. Önemli olan önce can güvenliği sonra performans ve konfor. Güle güle kullanın aracınızı.

Gouki

Hayırlı olsun Baran bey. Sol tarafta hız sabitleyici kolu yoksa Mito'nuzda hız sabitleme yoktur. Menüde büyük ihtimal tüketiminiz l/100 km yerine km/l olarak görünüyor. Menüden ölçü birimleri ayarlarını değiştirirseniz düzelir. Ben Mito'nun anteninden çok memnunum, 147'ye göre gayet fazla çekiyor.

FIRST

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun Baran bey. Sol tarafta hız sabitleyici kolu yoksa Mito'nuzda hız sabitleme yoktur. Menüde büyük ihtimal tüketiminiz l/100 km yerine km/l olarak görünüyor. Menüden ölçü birimleri ayarlarını değiştirirseniz düzelir. Ben Mito'nun anteninden çok memnunum, 147'ye göre gayet fazla çekiyor.
Tessekkurler yakt olayini cozdum. 7.1 yakmisim ve surekli trafkteydim, bos buldugumdada gazladim. ona ragmen cokk iyi bence ve aracin daha bakima girmesi lazimki girince dahada duscegine inaniyorum.

FB10ur

Hayırlı olsun keyifli forumlar en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruz..