0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rosso candır Kazasız belasız kullanın
Selamlar,Öncelikle hoşgeldin Aracı benden aldın diye demiyorum fakat gerçekten ince detaylardan motor aksamına kadar çiçek gibi bakmıştım.Değerini bilecek birisi olduğunu düşünüyorum, kazasız belasız kullanmak dileği ile Not: Egzozlara çok para vermiştim, kaliteli bir ürün bence dokunma Biraz dışta görünüyor evet, çift çıkış yaparsan biraz ucunu içe çektirebilirsin Foruma dahil olmana sevindim. Artık bana izlemek düşer.
Hoşgeldiniz, çok güzel görünüyor. Ben her zaman orjinallikten yana olduğum için teyp konusunda stabil kalmanızı önereceğim. Guzel gunlerde kullanın inşallah SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun, gülle gülle kullan. İlk tecrüben belki bir tatsız geçmiş ama her şerde bir hayır vardır hesabı daha güzeline ve özeline sahip olmuşsun. Rengi şahane zaten. Elinde daha iyi hale geleceğine eminim
Teşekkür ederim Evet benide o düşündürüyor. Bende her zaman orjinallikten yanayım. O yüzden farklı bir ses yerine sonradan Bose taktırmıştım. Ancak Apple CarPlay'de çok güzel bir rahatlık sağlıyor. Daha karar veremedim ne yapacağım Teşekkürler Evet gerçektende her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler Umarım daha iyi bir hale getirebilirim Tampondaki sürtme yerini düzelttirmek için yetkili servise gitsem boyayı tek seferde tutturabilirler mi acaba?
Boya icin yetkili servis bence en son seçenek olur..
Çok geçmiş olsun nazara geldi Oluyor maalesef İstanbul trafiğinde
Öncelikle hayırlı olsun, sonra çok geçmiş olsun. Hep pırıl pırıl durması istenecek bi alımlılığı var, umarım çıkmıştır nazarı da bir daha uğraşmak zorunda kalmazsınız siz de.
2 sene önce Collezione 147me aynı şekilde sağ arka kapıdan tamda aynı noktadan çarptı bayan sürücülü bir Palio. Neticesinde sağ arka kapı değişti ve çamurluk lokal boyanmıştı. Sizinki o kadar derin görünmüyor sanırım kapı boyayla kurtarır. Çok geçmiş olsun can sıkıcı işler bunlar. Benim jantlar çift renk Collezione jantı idi sadece jant işçiliği için auto king 1 hafta süre vermişti. Siz en azından jantı boyatıp kurtarabilirsiniz.
Bununla geçmiş olsun
Nazar ettik galiba, geçmiş olsun Boyaya giderken olması da moral bozmuştur SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi