Öğrencilik yıllarımdaki forum canavarlığım ve iş hayatımdaki tecrübelerim sonucu öğrendiğim ilk şey, hiç bir ortama (forumlar da buna dahil tabii ki) kendini tanıtmadan giriş yapmamak gerektiğidir.
Şubat ayı itibari ile bir Alfa Romeo 159 jtdm (DP) sahibi olmak kısmet oldu. uzun yıllardır içimde kalan bir ukde idi ve sürpriz bir şekilde hiç aklımda yokken bir tanesine sahip olduk.
Ankara'da yaşıyorum, kamu personeliyim, 38 yaşında evli ve bir çocuk babasıyım. subaruculuktan alfistliğe geçiş yapma sürecindeyim ama henüz hangisi ağır basıyor bilemiyorum

alfadan önceki son aracım 2006 model subaru legacy sportswagon idi. işin doğrusu o araçtan sonra alfa 159 biraz dar geldi bana (çocuk çoluğu da düşününce). ancak donanım ve konfor olarak alfa bir hayli önde diebilirim.
alfayı aldıktan sonra sıkıntılı bir süreç yaşadım, hala daha da tam olarak tatmin olmuş değilim, malum pandemi sürecinde fazla vakit ayıramadım ancak yavaş yavaş istediğim noktaya geliyorum. bu süreç zarfında daha önce foruma üye olmaya ve konuları okumaya üşendiğim için kendime çok kızıyorum. lakin bir çok problemin çözümü aslında buradaymış.
bu arada forum kültürü ve etkinliklerini çok severim, subaru forumumuzdaki etkinliklerde aktif olarak bulundum. hatta halen daha evde bir subaru olduğu için aktif olarak katılmaya da devam ediyorum.
tanışıp kaynaştıkça dosluklar edineceğime de şüphem yok.
görüşmek dileğiyle.
aracımın fotoğrafını da ekleyeyim. 2007 model, 250.000 km'de... (plakayı kapatma sebebim için daha sonra açıklama yapacağım)